Sveikutes, as jau

Gimem Whitechappel ligoninej, viskas lyg ir neblogai praejo, nors turiu nusiskundimu visgi. Visu pirma, atvykus i ligonine, gimdykloj nebuvo vietu, tai mane pagulde apziurai i kazkoki kita skyriu, kuriame turejo skatinti mane ta pacia diena, bet man nubego vandenys anksciau. Nu laukiam tam skyriuj kol paruos lova, tai ruose koki pusvalandi, o as sedziu sau su tekanciais vandenimis, niekas nieko nepaklausia ar tau viskas gerai ar ka...Pagulde. Patikrino, sako 2cm, tai dar labai ilgai tau laukt, bet namo nesiunte - mes ir nebutume vaziave tikrai

Pasake kad ateis tikrinti po 5val, vyras sako gal galima anksciau, nes labai jau nuobodu tiek laiko laukti, ypac ne gimdykloj, aplink nera nei kur pasivaikscioti, nes as prijungta prie monitoriu, sake nesikelti ir nesivartyti, guleti ant nugaros. Man prasidejo gana rimti saremiai, as jau ir is lovos lipu ir vartausi, ir ant visu keturiu bandau...Nieks nebepadeda, jauciu kad noriu kaku...Eiti neleidzia, nes vaikucio sirdele nevienodai plaka, sako reikia stebeti, aceit vaikas mieguistas, todel taip yra...Po kokio pusvalandzio as atsijungiau tuos aparatus ir vos ne begte i WC kaku...Prasidejo man stangos, o as to nesupratau. Pabijojau tualete ka nors daugiau padaryt nei sisi, grizau, prisijungiau vel aparatura, atsiguliau ir staiga kad suriete mane, pradejau rekt kad man kazkas cia stumiasi, kad nebegaliu sulaikyt...Vyras issigandes, nuo mano riksmo atbego akusere, patikrino staigiai kakleli, pradejo jau ji rekt kad pilnas atsidarymas ir kad jau gimdau. Subego koks 10 zmoniu, mane isveze i gimdykla. Dar kol paruose lova turejau pastoveti kokias 5 min...Paskui atsiguliau, 3 saremiai ir viskas, gime mano mazyliukas sunelis Tauriukas. 3100g ir 50 cm. Akuseres visos sako isduok paslapti kaip tu taip greit sugebejai atsidaryt?! sako taip nebuna pirmakartems
Nu viskas laimingai baigesi, as jau palatoj su vaikeliu, vyra isvaro namo, nes jau nebe lankymo valandos. Atejo dar karta manes ir vaikelio apziureti pries nakti. Sako tavo vaikas padares kaku, reikia pakeisti ir isejo! As nezinau nei kaip tai padaryti, bijau net prisiliesti, bet reikia tai reikia...Drebanciom rankom nurengiau, vaikas iskart issidirbo kojas su kakuciu, o tas kakutis pirmasis tai toks juodas, kad mane sokas istiko. Serveteliu slapiu neturiu, nebuvo sarase parasyta, nemaniau kad man paciai reiks pervystyt ligininej, maniau tokius dalykus duoda...Siaip ne taip susitvarkiau, panaudojau kelis prie lovos padetus vatos gabalelius ir vandenuka is krano. Nezinojau ar pampersa reikia po bambute ir virs jos segti, nu baisu prisimint man. KAi baigiau paklausiau salia gulincios kaimynes ar gerai, nes ji antra vaikeli jau gimde, tai paziurejo abejingai, sako nu gerai atrodo...Nakti vel reikejo keist pampersa, man panika, vatos neber, einu prasyt budincios akuseres, ta nepatenkinta suburba kad reikia paciai turet, bet dave kelis gabalelius. Taip sulaukem ryto. Ryte mus patikrino, viskas gerai, prasom vaziuoti namo. As padekojau vaiku daktarei, kuri tikrai maloni pasirode, atsake i visus mano klausimus, ir isvykom namuciu.
Tai va, siandien Taurui jau 6 dienos, mamyte beveik viska ismoko daryti, dingo ta baime rengti, keisti sauskelnes, dar tik nesimaudem. Mokausi visko is knygu, labai gerai kad ju turiu!