Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

QUOTE(krevete6 @ 2007 07 25, 12:09)
o is Lt nieko neprasysiu, nes zinau toki atveji, kai viena mergina gavo is abieju valstybiu pasalpas, kazkas issiaiskino ir teko viska grazinti ir dar bauda gavo, as kadangi lb sazininga ax.gif  tai neuzsiimsiu tokiais dalykais, baisoka truputi ax.gif

Papildyta:
Cia viskas apie statutory maternity pay
http://www.direct.go...ies/DG_10029290]

Na, as kazkur skaiciau ar girdejau, kad kiekvienas gimes vaikas gauna vienkartine pasalpa, nesvarbu, kur gime ir tai joks nusikaltimas. Pasitikslinsiu dar.
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2007 07 25, 18:34)
Na, as kazkur skaiciau ar girdejau, kad kiekvienas gimes vaikas gauna vienkartine pasalpa, nesvarbu, kur gime ir tai joks nusikaltimas. Pasitikslinsiu dar.

Nu, labai idomu ax.gif ir man pasakyk kai suzinosi tiksliau, nes as net negalvoju apie pasalpas lt blush2.gif
Atsakyti
Nuvaziavus i Lietuva ir metrikacijoj pasidarius vaiko gimimo liudijima,tikrai gausi vienkartine pasalpa savo leliukui. be to man dar ismokejo ir nesciosios pasalpa! thumbup.gif (Tai buvo siu metu birzelio menesi)
Atsakyti
o tu gyveni ir gimdei Lietuvoje ar uzsieny?
Atsakyti
na va , mes pagaliau namuose. tiksliau mus isleido 24 val po gimdymo,bet tik dabar atsirado laiko parasyti.
o buvo taip.....
sestadieni liepos 28 turejom vaziuot 7 valanda i ligonine skatinimui, bet liepe pries vaziuojant paskambinti, del viso pikto. na , mes papusryciavom, susiruosem ir as paskambinau- o jie liepe desimta atvaziuot doh.gif . nu ka laukiam. MB senelio gimtadienis rugpjucio 3, tai mes dar suspejom jam atvirute parasyt. MB nezinojo ka rasyt, tai prirase, kad -siandien mes vaziuojam i ligonine ir pas tave siandien turetu atsirasti proanukis arba proanuke. nu as pasijuokiau is jo- neturi ka rasinet. nuejau ismesti tos atvirutes i pasto deze (uz kampo) ir einant atgal pajutau, kad kazkaip slapia pasidare, apsisisiojau blink.gif grizus namo paziurejau, akurat, vandenys nubego, bet nedaug. nutarem 10 nelaukt ir nuvaziuot pusvalandziu anksciau. ligoninej mums jau paskyre kambariuka gimdykloj, viska apziurejom, isbandem lova (ji ten visaip pasikelineja biggrin.gif), bet kai suzinojo, kad pas mane vandenys nubego, pasake, kad skatinimo pakolkas nedarys, palauks 4 val, gal viskas ivyks naturaliai ir issiunte mus i priesgimdyvine palata. ten mes juokavom, prisifotografavom, pasidalinom ligonines pietus. man pradejo maust nugara, tai uzsidejau TENS aparata, po to MB su tuo aparaciuku vaiksciojo, atejo akusere, pasijuoke, kad MB nescias, o ne as. Antra valanda pasake, kad gimdykloj visos palatos uzimtos ir man teks dar palaukti (o mums jau nusibodo laukti). ketvirta prijunge mane pusvalandziui prie aparato pasiklausyt sirdeles, ir kol as ten gulejau jauciau, kad kazkas bega, bet kadangi visa diena po biski tekejo, tai labai nepanikavau. po to atsikelus pastebejau, kad as sugebejau suslapinti visus uztiesalus ir paklodes, dzinsai irgi buvo slapi blink.gif parodziau bala akuseriai ir nuvariau persirengti, dabar jau vaiksciojau su chalatu. po pusvalandzio prasidejo skausmeliai, pradejau rasytis - kas 5-7 minutes blink.gif liepiau SB pakviest akusere, nes as jau nuskausminamuju noriu. atejus akuseriai, paaiskinau, kad man saremiai kas 5 minutes, labai skauda, tuo metu kaip tik vienas praejo ir as dar sugebejau sypsotis.ji man pasiule dvi tabletes nuskausminamuju, kurie savo poveikiu prilygsta paracetamoliui t.y. jokio skausmo nenuima. i mano klausyma apie epidiura, ji atsake, kad dar anksti, gal po kokiu sesiu valandu blink.gif , nes as vis dar sypsausi. o man JAU akys ant kaktos lipo is skausmo. sesta valanda atnese vakariene, MB ja valge, o as karts nuo karto raiciausi is skausmo.isikaniaubiau i pagalve, is pradziu tik siaip kandziojau ja, paskui pradejau kvepuoti, paskui pradejau garsiai kvepuoti, paskui pradejau dejuoti, kiekviena syki vis garsyn ir garsyn.MB vel nubego pas akuseres ir tos liepe mane pavedzioti, atseit man reikia vaiksciot. veliau viskas susiliejo i didziuli skausma, buvo nusispjaut kaip as atrodau, ka kas pagalvos, dejavau, keikiausi (visom kalbom), rekiau MB kad masazuotu nugara, paskui, kad nemasazuotu, paskui kad dingtu man is akiu, paskui kad prieitu ir t.t. galiausiai MB neapsikentes pradejo spaudinet visus raudonus migtukus, kad tik kas nors ateitu. galiausiai pasirode akusere, paziurejo i mane ir isejo, paskui atejo kita su aparaciuku sirdelei paklausyt. man uzejo saremis girdziu kaip ji rekia - 'ji stumia'. subego kitos akuseres, kol jos susirado pirstines, kol jas uzsidejo man rodes praejo amzinibe. patikrina ir girdziu- 'ji jau gimdo'. atveze vezimeli, pasodino ir isveze. lifte galvojau kad pagimdysiu, bet visgi suspejo mane nuvezti. atbego MB su daiktais ir po keliu minuciu gime musu grazuole.
popieriuose uzrase,kad gimdymas truko 3 val.
taip ir nepabandziau kaip tas epidiuras veikia. net duju negavau pauostyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flump @ 2007 08 03, 11:46)
na va , mes pagaliau namuose. tiksliau mus isleido 24 val po gimdymo,bet tik dabar atsirado laiko parasyti.
o buvo taip.....
sestadieni liepos 28 turejom vaziuot 7 valanda i ligonine skatinimui, bet liepe pries vaziuojant paskambinti, del viso pikto. na , mes papusryciavom, susiruosem ir as paskambinau- o jie liepe desimta atvaziuot  doh.gif . nu ka laukiam. MB senelio gimtadienis rugpjucio 3, tai mes dar suspejom jam atvirute parasyt. MB nezinojo ka rasyt, tai prirase, kad -siandien mes vaziuojam i ligonine ir pas tave siandien turetu atsirasti proanukis arba proanuke. nu as pasijuokiau is jo- neturi ka rasinet. nuejau ismesti tos atvirutes i pasto deze (uz kampo) ir einant atgal pajutau, kad kazkaip slapia pasidare, apsisisiojau blink.gif grizus namo paziurejau, akurat, vandenys nubego, bet nedaug. nutarem 10 nelaukt ir nuvaziuot pusvalandziu anksciau. ligoninej mums jau paskyre kambariuka gimdykloj, viska apziurejom, isbandem lova (ji ten visaip pasikelineja  biggrin.gif), bet kai suzinojo, kad pas mane vandenys nubego, pasake, kad skatinimo pakolkas nedarys, palauks 4 val, gal viskas ivyks naturaliai ir issiunte mus i priesgimdyvine palata. ten mes juokavom, prisifotografavom, pasidalinom ligonines pietus. man pradejo maust nugara, tai uzsidejau TENS aparata, po to MB su tuo aparaciuku vaiksciojo, atejo akusere, pasijuoke, kad MB nescias, o ne as. Antra valanda pasake, kad gimdykloj visos palatos uzimtos ir man teks dar palaukti (o mums jau nusibodo laukti). ketvirta prijunge mane pusvalandziui prie aparato pasiklausyt sirdeles, ir kol as ten gulejau jauciau, kad kazkas bega, bet kadangi visa diena po biski tekejo, tai labai nepanikavau. po to atsikelus pastebejau, kad as sugebejau suslapinti visus uztiesalus ir paklodes, dzinsai irgi buvo slapi blink.gif parodziau bala akuseriai ir nuvariau persirengti, dabar jau vaiksciojau su chalatu. po pusvalandzio prasidejo skausmeliai, pradejau rasytis - kas 5-7 minutes  blink.gif liepiau SB pakviest akusere, nes as jau nuskausminamuju noriu. atejus akuseriai, paaiskinau, kad man saremiai kas 5 minutes, labai skauda, tuo metu kaip tik vienas praejo ir as dar sugebejau sypsotis.ji man pasiule dvi tabletes nuskausminamuju, kurie savo poveikiu prilygsta paracetamoliui t.y. jokio skausmo nenuima. i mano klausyma apie epidiura, ji atsake, kad dar anksti, gal po kokiu sesiu valandu blink.gif , nes as vis dar sypsausi. o man JAU akys ant kaktos lipo is skausmo. sesta valanda atnese vakariene, MB ja valge, o as karts nuo karto raiciausi is skausmo.isikaniaubiau i pagalve, is pradziu tik siaip kandziojau ja, paskui pradejau kvepuoti, paskui pradejau garsiai kvepuoti, paskui pradejau dejuoti, kiekviena syki vis garsyn ir garsyn.MB vel nubego pas akuseres ir tos liepe mane pavedzioti, atseit man reikia vaiksciot. veliau viskas susiliejo i didziuli skausma, buvo nusispjaut kaip as atrodau, ka kas pagalvos, dejavau, keikiausi (visom kalbom), rekiau MB kad masazuotu nugara, paskui, kad nemasazuotu, paskui kad dingtu man is akiu, paskui kad prieitu ir t.t.  galiausiai MB neapsikentes pradejo spaudinet visus raudonus migtukus, kad tik kas nors ateitu. galiausiai pasirode akusere, paziurejo i mane ir isejo, paskui atejo kita su aparaciuku sirdelei paklausyt. man uzejo saremis girdziu kaip ji rekia - 'ji stumia'. subego kitos akuseres, kol jos susirado pirstines, kol jas uzsidejo man rodes praejo amzinibe. patikrina ir girdziu- 'ji jau gimdo'. atveze vezimeli, pasodino ir isveze. lifte galvojau kad pagimdysiu, bet visgi suspejo mane nuvezti. atbego MB su daiktais ir po keliu minuciu gime musu grazuole.
popieriuose uzrase,kad gimdymas truko 3 val.
taip ir nepabandziau kaip tas epidiuras veikia. net duju negavau pauostyt schmoll.gif

laba, visom busimos mamytems ir jau esamos mirksiukas.gif !nutariau ir as prie jusu prisijungti blush2.gif !as pati esu is vakaru londono,gymdysiu taip ealing hospital kaip flump.todel buvo labai malonu isgyrsti tavo,flump,istorija!
Atsakyti
pagaliau pagaliau as jau dekretiniu isejau. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu, Fump pagimdzius pagaliau lotuliukas.gif nieko sau gimdymas thumbup.gif

Premium, jei neturesi ka veikti (nes zinau, kad taip po kiek laiko buna biggrin.gif ), tai gali kreiptis mirksiukas.gif islystume kada prasivedinti mirksiukas.gif (cia as kaip ir pasisiuliau) blush2.gif

stsandra, sveika prisijungus 4u.gif kiek laiko jau nesioji savo leliuka pilvelyje?
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 08 05, 15:19)
Premium, jei neturesi ka veikti (nes zinau, kad taip po kiek laiko buna biggrin.gif ), tai gali kreiptis mirksiukas.gif  islystume kada prasivedinti mirksiukas.gif  (cia as kaip ir pasisiuliau)  blush2.gif

aciu, butinai kuria diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2007 08 05, 15:58)
aciu, butinai kuria diena thumbup.gif

atsiunciau tau savo mobilaus nr. i AZ jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 06 rugpjūčio 2007 - 16:53
Sveikos, mergytes! Jungiuosi prie jusu ir sveikinu visas esamas ir busimas mamytes!
As is Abbey Wood, pietryciu Londono, tureciau gimdyti Queen Elisabeth ligoninej Woolhich'e, man dabar 39 sav ir 4 dienos, tai nedaug beliko laukti... gal ka zinot apie prieziura sitoj ligoninej? Mergytes, o jus del streptokoko B tyre? Manes ne...lyg turetu tirti nestumo gale, bet kad mano nestumui jau visai galas, tai nespes ir istirti.
Atsakyti
labutis mirksiukas.gif !man ryt jau 37sav,tai liko ir visai nedaug rolleyes.gif !tik jauciu,kad iki termino galo tikrai neisvaiksciosiu.o ir siandien gp pasake,kad 2sav laikotarpy galiu pagimdyti!tai tok jauduliukas ir baime apime jau apeme blush2.gif .flump,ka veizeisi i ligonine?man labai idomu,juk ir as toj pacioj gimdysiu!
Atsakyti