Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

QUOTE(Aida28 @ 2007 08 07, 12:19)
Sveikos, mergytes! Jungiuosi prie jusu ir sveikinu visas esamas ir busimas mamytes!
As is Abbey Wood, pietryciu Londono, tureciau gimdyti Queen Elisabeth ligoninej Woolhich'e, man dabar 39 sav ir 4 dienos, tai nedaug beliko laukti... gal ka zinot apie prieziura sitoj ligoninej? Mergytes, o jus del streptokoko B tyre? Manes ne...lyg turetu tirti nestumo gale, bet kad mano nestumui jau visai galas, tai nespes ir istirti.

labutis,labutis!na tau jau tikrai nebe daud liko thumbup.gif !greitai supuosi savo maziu! clap.gif .man jau eina 37sav,bet ir dar streptotoko netyre!tai gal nevisom ji tyria!? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida28 @ 2007 08 07, 10:19)
Sveikos, mergytes! Jungiuosi prie jusu ir sveikinu visas esamas ir busimas mamytes!
As is Abbey Wood, pietryciu Londono, tureciau gimdyti Queen Elisabeth ligoninej Woolhich'e, man dabar 39 sav ir 4 dienos, tai nedaug beliko laukti... gal ka zinot apie prieziura sitoj ligoninej? Mergytes, o jus del streptokoko B tyre? Manes ne...lyg turetu tirti nestumo gale, bet kad mano nestumui jau visai galas, tai nespes ir istirti.

Sveika prisijungus mirksiukas.gif

QUOTE(stsandra @ 2007 08 07, 11:25)
labutis,labutis!na tau jau tikrai nebe daud liko thumbup.gif !greitai supuosi savo maziu! clap.gif .man jau eina 37sav,bet ir dar streptotoko netyre!tai gal nevisom ji tyria!? g.gif

O manes visai netyre ir net nieko nesake del to streptokoko schmoll.gif o kokiu budu daro ta tyrima? gal i kraujo tyrimus tas ieina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 08 07, 20:27)
Sveika prisijungus mirksiukas.gif
O manes visai netyre ir net nieko nesake del to streptokoko schmoll.gif  o kokiu budu daro ta tyrima? gal i kraujo tyrimus tas ieina? g.gif

Nezinau, siaip tepineli ima del streptokoko, ne krauja, nebent kitaip cia pas juos. Lietuvoj tai tikrai tepineli ima 35-36 savaite ir augina paseli, ziuri, ar isauga streptokokas. Neistyrus, jei ji turi, gali gimdymo metu apkresti vaika, o jam tada gresia labai rimtos komplikacijos, meningitas ir t.t., nuo kuriu gali mirti. Paklausiu savo MF ketvirtadieni, gal man dar padarys, jei, aisku, nepagimdysiu iki to laiko 4u.gif
Atsakyti
man ir labai cia ydomu jusu pasnekesiai apie gimdyma anglijoje... manes ir tas pats laukia...
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2007 08 07, 21:10)
man ir labai cia ydomu jusu pasnekesiai apie gimdyma anglijoje... manes ir tas pats laukia...

4u.gif
O kur gimgysi? ir kiek tau liko?
ar kol kas patenkinta prieziura cia?
Papildyta:
QUOTE(Aida28 @ 2007 08 07, 21:06)
Nezinau, siaip tepineli ima del streptokoko, ne krauja, nebent kitaip cia pas juos. Lietuvoj tai tikrai tepineli ima 35-36 savaite ir augina paseli, ziuri, ar isauga streptokokas. Neistyrus, jei ji turi, gali gimdymo metu apkresti vaika, o jam tada gresia labai rimtos komplikacijos, meningitas ir t.t., nuo kuriu gali mirti. Paklausiu savo MF ketvirtadieni, gal man dar padarys, jei, aisku, nepagimdysiu iki to laiko  4u.gif

tada man tikrai to tyrimo nedare schmoll.gif
Atsakyti
Man jau 41 savaite eina, o leliukas net jokiu pozymiu nerodo, kad noretu islysti verysad.gif Siandien eisiu i poliklinika, ziuresiu ka man pasakys g.gif Tikiuosi, kad nereiks laukti visas dvi savaites, kol jie susigribs ka nors daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 08 08, 15:57)
Man jau 41 savaite eina, o leliukas net jokiu pozymiu nerodo, kad noretu islysti  verysad.gif Siandien eisiu i poliklinika, ziuresiu ka man pasakys  g.gif Tikiuosi, kad nereiks laukti visas dvi savaites, kol jie susigribs ka nors daryti  ax.gif

Kaip sekesi poliklinikoj? Gal tavo vaikiukas greit gims, labai to linkiu!! 4u.gif Cia, pastebejau, jei midwifei nepasakai ar nepaprasai, tai daznai jos pacios pamirsta, mano MW pamirso del pienliges istirti, tai pati nuvaziavau i ligonine ir paprasiau, kad paimtu tepineli, ir paeme. As prasysiu, kad mane skatintu kita savaite, jei iki sio penktadienio pagal nustatyta termina negims, gal sutiks, labai nenoriu ilgai pernesioti...tau dar 41 savaite, tai kita savaite butu pats tas skatinti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida28 @ 2007 08 08, 18:29)
Kaip sekesi poliklinikoj? Gal tavo vaikiukas greit gims, labai to linkiu!!  4u.gif  Cia, pastebejau, jei midwifei nepasakai ar nepaprasai, tai daznai jos pacios pamirsta, mano MW pamirso del pienliges istirti, tai pati nuvaziavau i ligonine ir paprasiau, kad paimtu tepineli, ir paeme.  As prasysiu, kad mane skatintu kita savaite, jei iki sio penktadienio pagal nustatyta termina negims, gal sutiks, labai nenoriu ilgai pernesioti...tau dar 41 savaite, tai kita savaite butu pats tas skatinti  nestuke.gif

Sake MW, kad jei iki sestadienio nepagimdysiu, tai ji si sestadieni ateis i namus ir bandys kazkaip tai skatinti blush2.gif Sake kazkoki tai megineli bandys imti ir gal ginekologiskai apziures ar ten viskas tvarkoj doh.gif Sake, kad tada leliukas gali pagalvoti, kad ji taip bandoma istraukti, ir tada jis gali pats bandyti gimti g.gif Sake, iskarto uzrasys mane i ligonine, nes gali gimdymas greitai prasideti. Bet jei jis vis tiek nenores islysti, tada turbut jau guldys i ligonine ir skatins vaistais. Sake, kad pernesioti leidziama 12 dienu g.gif

Nemanau, kad cia sutiktu tave skatinti anksciau nei praejus terminui 12 dienu. Be to, juk nestumas trunka nuo 37 savaites iki 42. Ir as labai nenorejau pernesioti, net nebuciau pagalvojus kad galiu pernesioti, visada atrode, kad anksciau laiko pagimdysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 08 08, 21:43)
Sake MW, kad jei iki sestadienio nepagimdysiu, tai ji si sestadieni ateis i namus ir bandys kazkaip tai skatinti  blush2.gif  Sake kazkoki tai megineli bandys imti ir gal ginekologiskai apziures ar ten viskas tvarkoj  doh.gif  Sake, kad tada leliukas gali pagalvoti, kad ji taip bandoma istraukti, ir tada jis gali pats bandyti gimti  g.gif  Sake, iskarto uzrasys mane i ligonine, nes gali gimdymas greitai prasideti. Bet jei jis vis tiek nenores islysti, tada turbut jau guldys i ligonine ir skatins vaistais. Sake, kad pernesioti leidziama 12 dienu  g.gif

Nemanau, kad cia sutiktu tave skatinti anksciau nei praejus terminui 12 dienu. Be to, juk nestumas trunka nuo 37 savaites iki 42. Ir as labai nenorejau pernesioti, net nebuciau pagalvojus kad galiu pernesioti, visada atrode, kad anksciau laiko pagimdysiu  verysad.gif

Siaubas, o as jau itikejau, kad mane skatintu kita savaite, jei paprasyciau. MAno klasioke dabar gimde Amerikoj, tai ja skatino 41 savaite, seniau ir pas juos nestumas iki 42 buvo laikomas norma, bet dabar sutrumpino termina del to, kad placenta 42 sav daznai jau prastai funkcionuoja.
Pas mane tokia situacija, kad mano mama atskrenda pas mane rugpjucio 26, o iki to laiko dar uosviai kazkada nori savo vizita pas mus isprausti, tai jei vaikas gimtu rugpjucio gale, uosviams ir mano mamai kartu nebutu vietos pas mus apsistoti, tai uosviai negaletu pabuti su anuku...ne tai kad as labai del to pergyvenciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida28 @ 2007 08 08, 22:42)
Siaubas, o as jau itikejau, kad mane skatintu kita savaite, jei paprasyciau. MAno klasioke dabar gimde Amerikoj, tai ja skatino 41 savaite, seniau ir pas juos nestumas iki 42 buvo laikomas norma, bet dabar sutrumpino termina del to, kad placenta 42 sav daznai jau prastai funkcionuoja.
Pas mane tokia situacija, kad mano mama atskrenda pas mane rugpjucio 26, o iki  to laiko dar uosviai kazkada nori savo vizita pas mus isprausti, tai jei vaikas gimtu rugpjucio gale, uosviams ir mano mamai kartu nebutu vietos pas mus apsistoti, tai uosviai negaletu pabuti su anuku...ne tai kad as labai del to pergyvenciau  lotuliukas.gif

Tau gerai kad atskrenda pas tave mama thumbup.gif O pas mane nenorejo niekas atskristi verysad.gif
Atsakyti
Labuti visoms!buvau pries pora dieneliu pas gp,tai sake,kad per 2sav jau pagimdysiu!tai reiskia,kad termino galo nesulauksiu!lelius jau kuo greiciau nori listi lauk!labai jau pradedu bijoti,tik raminu save,kad mama bus kartu.ji jau bus sestadieni,nes kokia gi pagalba is tu mv.tikiuosi,kad nepagimdysiu per tas 2dieneles!flump jau neprisijungia!lelius turbut atima visa laika!
Papildyta:
Labuti visoms!buvau pries pora dieneliu pas gp,tai sake,kad per 2sav jau pagimdysiu!tai reiskia,kad termino galo nesulauksiu!lelius jau kuo greiciau nori listi lauk!labai jau pradedu bijoti,tik raminu save,kad mama bus kartu.ji jau bus sestadieni,nes kokia gi pagalba is tu mv.tikiuosi,kad nepagimdysiu per tas 2dieneles!flump jau neprisijungia!lelius turbut atima visa laika!
Atsakyti
smagu jau tau... tuoj bus lelius salia...
Atsakyti