Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

Sveikos mamytes ir dar busimos, dziaugiuosi kad krevetei jau geriau, kad buvo geras mergvakaris biggrin.gif . Gelyte, tau turetu buti sunku su dviem vaikuciais, vyras dirba, o tavo mazoji nerami.Jo pasiseke man turejau pagimdyti tik birzelio 20, o 5 jis jau cia. Dabar galvoju, kad dar butu net ne gimes, o as jau supuoju, labai fainas jausmas. Mano Lukas pavalgo ir miega, tikrai ramus vaikutis. Emilija svezu i mokykla tai nuo 9 iki 3 mes vieni, daug laiko turiu sau. ax.gif . O siaip pas mus viskas gerai, tik Luko akys truputi traiskanoja. Buvol ligoninej siandien tai sako plauk vandeniu, lasink savo pieno ir praeis. g.gif . O kaip tau su tevais, ar patenkinti anuke, va mano tai tik per skaipa mate verysad.gif .Malonu , kad prie musu jungiasi vis daugiau merginu sveikinu visas.
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 06 15, 16:25)
beje, cia toks kvailokas klausimas blush2.gif ... jus jau beveik visos turite lelius.. bet iki kolei juos turejot..neaplanke keistas spaudimo jausmas-visos aplanko nestukem  nestuke.gif tampa, gimdo..supa lelius..o vat mes laukiam laukiam..neaisku ko..ir nesuprasi, ar as cia per greitai ko noriu ax.gif , ar tiesiog taip retai jas matau, kad nebesuspejau gaudyt info  g.gif  blush2.gif

na, dauguma mano draugiu vaikus jau i mokyklas leidzia smile.gif kita dalis, mazesne, ju dar neturi... o dabar su kuo besusisieksi, tai vis vaikus gimdo - toks amzius biggrin.gif taigi kiekvienam savo. nors kai dvidesimtmetes drauges pries keleta metu jau vaikus gimde, as apie tai net negalejau pagalvoti, ir jei dukryte nebutu pati nusprendusi, kad jai jau laikas ateiti, tai mes irgi vis dar butumem lauke, lauke, lauke.... nezinia ko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(somnambuliste @ 2008 06 15, 20:57)
man pacia - 26 -eri.. ir tikrai noreciau to ilgos pazinties proga angelelio, kuris dabar labiau mus suartintu..bet vat jis nesiryzta,spyriojasi g.gif  biggrin.gif  o gudrauti nelinkusi..

va butent 26 ir gimdziau smile.gif ir taip pat kaip ir jus, vis norejom dar palaukti metelius kitus... bet viskas pakrypo kita linkme, ir ne sekundes del to nesigailejau.
Papildyta:
QUOTE(mama999 @ 2008 06 16, 12:24)
O siaip pas mus viskas gerai, tik Luko akys truputi traiskanoja. Buvol ligoninej siandien tai sako plauk vandeniu, lasink savo pieno ir praeis. g.gif

maniskei pirma menesiuka irgi taip buvo, tai tik virintu vandeniu sake plauti, netrukus ir praejo. del savo pieno tai nesake, kad lasinciau schmoll.gif , bet sm skaiciau, kitos taip daro, bet as neisdrisciau unsure.gif

oi, krevete6, mergvakaris tavo nerealus thumbup.gif
tai jau kelios dieneles beliko iki TOS dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 16 birželio 2008 - 13:53
QUOTE(somnambuliste @ 2008 06 15, 22:57)
zinokit,dziaugiuosi jus turedama blush2.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif 

nenusimink,gyvnime buna ir blogesniu dalyku 4u.gif dar pries vestuves as buvai pas daktarus ir jie skelbe,kad esu nevaisinga unsure.gif tada apsiasarojusi vyrui pranesiau sia "naujiena",kad tipo dar ne velu,gali manes nevesti jeigu nenori verysad.gif bet meile nugalejo wub.gif ivyko musu vestuves thumbup.gif po vestuviu 3 metus gyvenom laukimu,o gal tiesiog tik didele vilti sirdy nesiojausi kad galbut viena diena ir as pastosiu 4u.gif laiko veltui neleidom,kad visokios blogos mintys nelystu i galva..tai tiesiog gyvenom sau,keliavom visur..viena diena mb parnese kruizo bilietus namo thumbup.gif lotuliukas.gif yahoo.gif tai gyvenom laukimu tos keliones,o pries pat kelione suzinojau kad laukiuosi nestuke.gif

taip kad nenusimink,viskam yra savos priezastys 4u.gif
Papildyta:
as lasinau mp i akytes,ir galiu pasakyti poveikis matesi po poros valandu thumbup.gif

krevete6,tavo mergvakaris saunus,bet tikiu kad vestuves bus dar saunesnes,linksmesnes drinks_cheers.gif

o as va kamuojuosi cry.gif man eilini karta mastitas cray.gif neisivaizduoju kodel man taip daznai jis g.gif mazyle valgo kas4 val,turetu buti alkana,viska istraukti ax.gif siandien skaudancia kruti traukiau su pientraukiu,ir ka jus galvojat,pienukas bego su geltonais puliais blink.gif va taip mes ir gyvenam,as sergu is lovos negaliu pasikelti,maze verkia nes nori ant ranku,o man nera jegu,be to dar negaliu liestis prie krutines,nes skauda..taip ir kariaujam su evita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 16, 23:19)
nenusimink,gyvnime buna ir blogesniu dalyku  4u.gif  dar pries vestuves as buvai pas daktarus ir jie skelbe,kad esu nevaisinga  unsure.gif  tada apsiasarojusi vyrui pranesiau sia "naujiena",kad tipo dar ne velu,gali manes nevesti jeigu nenori  verysad.gif  bet meile nugalejo  wub.gif  ivyko musu vestuves  thumbup.gif  po vestuviu 3 metus gyvenom laukimu,o gal tiesiog tik didele vilti sirdy nesiojausi kad galbut viena diena ir as pastosiu  4u.gif  laiko veltui neleidom,kad visokios blogos mintys nelystu i galva..tai tiesiog gyvenom sau,keliavom visur..viena diena mb parnese kruizo bilietus namo  thumbup.gif  lotuliukas.gif  yahoo.gif  tai gyvenom laukimu tos keliones,o pries pat kelione suzinojau kad laukiuosi  nestuke.gif

taip kad nenusimink,viskam yra savos priezastys  4u.gif

tej vat del ko ir dar labiau dziaugiuosi jus turedama biggrin.gif wink.gif zinau, ne tragedija ir anokia cia beda.. rejk savo sulaukti.. tik vat tas laukimas man tokiai super hiper aktyviai smegenus kelia... tad aplinkiniu nestumo bumas ko gero ne palengvino... blush2.gif bet sirdingai uz visas ddziaugiuosi..ir tokios istorijos tik ikvepia tikejimo ir vilties... blush2.gif na kumscius laikom.. ir mirksiukas.gif 4u.gif
oj laikykis mergyt.. vat, net geda man cia zurkti.. doh.gif sorrius.. huh.gif ir greiciau sveikit.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo somnambuliste: 16 birželio 2008 - 21:32
Sveikos,nestukes as irgi gimdysiu uk tiksliau londone smile.gif Man dar negreit,nesenai suejo penki menesiukai.Prisiklausius cia visokiu kalbu.Vienas gerai prieme kitas visai blogai.Manau cia kekvienai skirtingai buna.As tikiuosi ,kad viskas bus .Taip kad nepergyvenkit taip. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste11 @ 2008 06 16, 23:38)
Sveikos,nestukes as irgi gimdysiu uk tiksliau londone smile.gif Man dar negreit,nesenai suejo penki menesiukai.Prisiklausius cia visokiu kalbu.Vienas gerai prieme kitas visai blogai.Manau cia kekvienai skirtingai buna.As tikiuosi ,kad viskas bus .Taip kad nepergyvenkit taip. nestuke.gif  thumbup.gif

sveika prisijungusi.. 4u.gif nors as ir ne nestuke.gif bet ..
beje, labai sveikinu su 5men pilvuku.. sveikateles jums wub.gif
pries miega visoms - Sventosios Tereses Malda

Lai siandien Jumyse buna
ramybe.Tikekite Dievu, kad Jus esate butent
ten, kur turite buti. Niekados
nepamirskite begaliniu galimybiu, kurios
gimsta is tikejimo.. Naudokites
gautom dovanom ir gauta meile siuskite
toliau. Tvirtai zinokite, kad esate
Dievo vaikas. Tegu sita tikrove
isismelkia i Jusu kaulus ir suteikia Jusu
sielai laisve dainuoti, sokti,
garbinti ir myleti. Ji yra duota mums
visiems.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo somnambuliste: 16 birželio 2008 - 21:56
QUOTE(somnambuliste @ 2008 06 16, 23:52)
sveika prisijungusi..  4u.gif  nors as ir ne  nestuke.gif  bet ..
beje, labai sveikinu su 5men pilvuku.. sveikateles jums  wub.gif

aciu jums,

Galvoju prisijungsiu susirasiu ir as bendraminciu.Kartais buna labai liudna ,nes mazylio tevelis nelaukia kartu su manim vaikelio verysad.gif .Tai turiu viskam viena ruostis.Tipo nepasiruose jis.Na bet is kitos puses esu begalo laiminga ir tevai labai palaiko.Tai mano pirmagimis. bigsmile.gif

labai aciu tau..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste11 @ 2008 06 17, 00:02)
aciu jums,

Galvoju prisijungsiu susirasiu ir as bendraminciu.Kartais buna labai liudna ,nes mazylio tevelis nelaukia kartu su manim vaikelio verysad.gif .Tai turiu viskam viena ruostis.Tipo nepasiruose jis.Na bet is kitos puses esu begalo laiminga ir tevai labai palaiko.Tai mano pirmagimis. bigsmile.gif

dievuleliau...dabar jau isnykti is gedos noriu doh.gif vat cia tai stipriu moteru istorijos..vat cia tai realybe nesuvaidinta ir privercianti giliai susimastyti ir vertybes perdelioti unsure.gif didziuojuosi ir as tavim labai aistut... saunuole. nesi viena.. net tik sia prasme nestuke.gif bet cia visada rasi isklausyma, ir vieta issipasakoti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=somnambuliste,2008 06 17, 00:05]
dievuleliau...dabar jau isnykti is gedos noriu doh.gif vat cia tai stipriu moteru istorijos..vat cia tai realybe nesuvaidinta ir privercianti giliai susimastyti ir vertybes perdelioti unsure.gif didziuojuosi ir as tavim labai aistut... saunuole. nesi viena.. net tik sia prasme nestuke.gif bet cia visada rasi isklausyma, ir vieta issipasakoti 4u.gif wub.gif

kodel tau cia gedytis reikia?viskas gerai.mano istorija tikrai zmonem ivaro soka.kai papasakoji elgesi to zmogaus kuri as myliu begalo ir jis buktai myli bet nera jo salia o jei atsriranda retkarciais tai tik izedinejimu isgirstu.tai nusprendziau nutraukti betkokius santykius nes labai mano mazyliui kenkia.beja jis jau svaite kaip pradejes judeti biggrin.gif ir dabar tau berasant bumsi kaip kamuoliukas i mano pilvuka.
Atsakyti
QUOTE(aiste11 @ 2008 06 16, 22:38)
Sveikos,nestukes as irgi gimdysiu uk tiksliau londone smile.gif Man dar negreit,nesenai suejo penki menesiukai.Prisiklausius cia visokiu kalbu.Vienas gerai prieme kitas visai blogai.Manau cia kekvienai skirtingai buna.As tikiuosi ,kad viskas bus .Taip kad nepergyvenkit taip. nestuke.gif  thumbup.gif

sveika prisijungus 4u.gif nenusimink del kudikelio tecio console.gif jau geriau jokio salia,nei su izeidinejimais..juk tokiu nestuke.gif nestumo metu moterys tampa jautresnes,joms reikia palaikymo,teigiamu emociju is sono..o tavo istorija panasi i vienos mamytes is sm..tik va jai ant dienu gimdyti,o tevelis apsigalvojo ir grizo,netgi nori gimdyme dalyvauti bigsmile.gif nenusimink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 17, 07:05)
sveika prisijungus  4u.gif  nenusimink del kudikelio tecio console.gif  jau geriau jokio salia,nei su izeidinejimais..juk tokiu  nestuke.gif  nestumo metu  moterys tampa jautresnes,joms reikia palaikymo,teigiamu emociju is sono..o tavo istorija panasi i vienos mamytes is sm..tik va jai ant dienu gimdyti,o tevelis apsigalvojo ir grizo,netgi nori gimdyme dalyvauti  bigsmile.gif  nenusimink  mirksiukas.gif

sveikutes!Esu naujoke,todel nelabai susigaudau cia 4u.gif gal ira mamyciu is Navano? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste11 @ 2008 06 16, 22:38)

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu su 5menesiukais 4u.gif
As gimdziau londone ir esu labai patenkinnta prieziura viso nestumo ir gimdymo metu thumbup.gif Kalbos sklinda, bet maza dalis is ju-tiesa.As dar bendrauju uzsienio nestukese, tai kiek jau ten pagimdziusiu ir visos patenkintos prieziura.Dauguma istoriju-ispusti burbulai.Va ir per si nestuma esu dekinga gydytojams uz puyikia prieziura. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aiste11 @ 2008 06 16, 23:02)
aciu jums,

Vaje, kaip gaila kad taip...Bet esi stipri ir tikra saunuole, kad drasiai kabinies i gyvenima.Gal viskas susitvarkys, tevelis igaus proto ir gris pas jus.Va tau uz drasa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti