Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

Ir as prisidedu prie geriausiu linkejimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Et, kad tik viskas butu tobula thumbup.gif
Kaip musu leliukai auga???Ar mamytes nepavargsta? 4u.gif
Atsakyti
Na pas mus, cia Anglijoj, tai lyja, apsiniauke...
Tikekimes LT oras bus dekingas Jusu vestuvems. Grazios Jums dienos ir dar grazesniu ateinanciu SEIMYNOS dienu!!! 4u.gif

O musu pradzia tai gan sunki, Liepa l.aktyvi - ant ranku arba ant papulio. Vargstam, bet ka padarysi. Vyras jau i darbus zygiuoja, o man lengva forma stogas vaziuoja.
Na bet negaliu sau, optimistei, leisti nusivaziuot. Sakau, pirmi menesiai sunkiausi - pilvo skausmai ir pan... Viskas bus tuoj lengviau rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palinkejimus, viskas buvo tiesiog idealu be keliu smulkmeneliu biggrin.gif oras labai geras pasitaike, siek tiek ir palijo, bet tuo metu po stogu buvome ir viskas buvo labai labai faaainiai!!! thumbup.gif grisiu su nuotraukom, o kol kas net pati ju nemaciau, galva dar skauda hihihi.gif taigi, esu jau istekejusi moteris bigsmile.gif lotuliukas.gif

GELYTEEE, kantrybes ir stiprybes jau su savo mazaja, beje, vis nepasakau, kad labai grazu varda davete dukrytei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 06 22, 12:35)
Aciu mergaites uz palinkejimus, viskas buvo tiesiog idealu be keliu smulkmeneliu biggrin.gif  oras labai geras pasitaike, siek tiek ir palijo, bet tuo metu po stogu buvome ir viskas buvo labai labai faaainiai!!! thumbup.gif  grisiu su nuotraukom, o kol kas net pati ju nemaciau, galva dar skauda hihihi.gif  taigi, esu jau istekejusi moteris bigsmile.gif  lotuliukas.gif

GELYTEEE, kantrybes ir stiprybes jau su savo mazaja, beje, vis nepasakau, kad labai grazu varda davete dukrytei mirksiukas.gif

Na tai saunu! thumbup.gif Smagu, kad viskas gerai pavyko. Juk istekam tik viena karta, todel svarbu, kad ta diena butu good.gif good.gif good.gif

Aciu, Krevete. Musu vaiku abu vardai tevelio pasiulyti. Man tik belikdavo pasakyt ok.gif
Atsakyti
Vaje Krevete, kaip smagu thumbup.gif Lausim lauksim nuotraukyciu.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

visu pirma dar karta sveikinu krevete6,tapus seimos moterim wub.gif linkim gerai praleisti laika su draugais Nidoj thumbup.gif

as irgi vaiksciojau i baznycia kol londone gyvenom(labai patiko lietuviu baznycia Bethnal green),o cia tai buvau bet man nepatiko rolleyes.gif

o mes vargstam su maitinimu verysad.gif mazyle ne tik kad nepriauga svorio,bet pas ja jis krenta unsure.gif tai tenka man nusitraukti pienuka ir ziureti kiek ji suvalgo..o man nuo tu nervu ir pienuko sumazejo,tai per para viena karta tenka duoti misinuko ax.gif

gelytee laikykis,ir mna stogas vaziavo pirmus menesius cry.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, senei buvau prisedus cia pas jus tiek naujeinu.
o tu labai nesinervuok unsure.gif , nes visai pienukas dinks. Liudna, kad tau nesiseka su maitinimu man buvo kai tik parsiveziau is ligonines nieko nevalge tai kai atejo gydytoja pasakiau, kad dar nieko nevalge. Labai mane isgasdino, net norejo atgal i Redhila siusti. Bet dabar viskas gerai jau priaugo 0.7. Kantrybes tau Gelyte sunku vienai su dviem maziukais doh.gif .
Krevete sveikinu istojus i '' zenotu moteriskiu kluba'' biggrin.gif . Labai dziaugiuosi, kad viskas sauniai praejo, laukiam gryztant su ispudziais.
Mamytes, o kaip del susitikimu, per tuos gimdymus bigsmile.gif visai aptingom. Kol orai neblogi gal susitikim kur nors?
Atsakyti
Mergyte, laikykis!!! Sunku su tu vaiku svoriais, mes irgi su Rapoliuku vargom. Pamenu gydytoja isbare, kad tipo vaika badu marinu liepe primaitinti (5men), bet as vistiek tik ant pienuko savo auginau iki 6men. Pasitikek savim ir svarbiausia - nepergyvenk, nes tikrai pienuko gamybai tai nepagelbsti. mirksiukas.gif

Va mama999 tai gerai cia sukalbejo - apsileidom per tuos gimdymus. smile.gif
Tai kada meet`as??? bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis visoms, kaip matau ir nauju merginu prisijunge. Malonu susipazinti smile.gif As tai po to kai isskridau i Lt, net neturejau kada prie kompo prisesti biggrin.gif
Savaitgali irgi vestuvese buvau. Kai buvau Trakuose, tai pagalvojau ir apie krevete. Sakiau gal netycia sutiksiu besifotografuojancia tongue.gif Bet nepavyko... Aisku gal jus net ir nevaziavot i trakus... Na bet mintyse vistiek pagalvojau, kad dar kazkas tuokiasi ta pacia diena 4u.gif Beje kuo didziausi sveikinimai sutuoktu proga drinks_cheers.gif wub.gif
Jau rytoj i uk parskrendu.
Is uk parskridau gan paprastai, niekas net neuzklause apie mano nestuke.gif Bus matyt kaip lietuvaiciai reaguos. Tikiuosi leis parskristi ax.gif
Atsakyti
sveikutes,oho kiek naujienu..mike20 laikykis ir augink pilvuza nestuke.gif thumbup.gif

jo butu gerai susibegti kada parkelyje bigsmile.gif nes mes liepos 19 skrendam i lt..jau man noras praeina doh.gif sunkiai mums sekasi valgyti is buteliuko nors tu ka.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 24, 20:39)
sveikutes,oho kiek naujienu..mike20 laikykis ir augink pilvuza  nestuke.gif  thumbup.gif

jo butu gerai susibegti kada parkelyje  bigsmile.gif  nes mes liepos 19 skrendam i lt..jau man noras praeina  doh.gif sunkiai mums sekasi valgyti is buteliuko nors tu ka.. blush2.gif

Nu vargeliai jums... verysad.gif Uzjauciu, tas maitinimas - vienas pagrindiniu reikalau pirmaisiais menesiais ir kai cia problemos atsiranda, tai nors tu ka. Bet laikykites, viskas kazkada praeina. Kaip sakant - isaugsit is tu bedu (cia as ir sau siuos zodzius pastoviai sakau doh.gif ).

Mike, as tai net nezinojau kad tu i LT isskridusi. Cia tai siurprizas. Gal tu rasei, bet as praziopsojau. blush2.gif As irgi skridau 26, o parskridau 30 savaiciu, tai viskas gerai praejo. Jei ka, tai sakyk, kad tau maziau savaiciu nei isties, nes lyg esu girdejusi, kad nuo (gal?) 28 savaiciu gali paprasyti gydytojo leidimo skrist.

Tai gal taip tariames, kad sulaukiam Mikes griztancios. Tai arba ryt meet`as?
Siaip as 5dni negaliu. Savaitgali turbut paliekam seimynoms. drinks_cheers.gif Galim dar bandyti kitai savaitei tartis.
Na kas ka siulot?
Atsakyti
labukas,nu as ryt bandyciau blush2.gif

5dieni mes i ambasada,keliones dokumento mazei bigsmile.gif

ka mano premium,mama999 ?
Atsakyti