Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

QUOTE(tiekto @ 2007 07 06, 13:04)
nu mjk ir pacitavai nuo puses sakinio  lotuliukas.gif  atrodo, kad as sakiau, kam man tas vitaminas reikalingas  lotuliukas.gif  cia gi gydytojos zodziai. Dar viena mamyte klause cia gydytojos apie ta D, tai sake jo neskiria nes anglijoj rachitas labai reta liga todel profilaktiskai nieko neskiria, perpasakoju nes nezinau ar ji sitam forume raso.

oi sorry, visai nenorejau taip, juolab, kad taip net nemasciau apie tave 4u.gif

keista kazkaip, juk UK kaip tik saules nera daug.... g.gif na siaip ar taip, patarimu reik klausyt, bet nepamirsti savo galva sprendimu daryt 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2007 07 06, 14:48)
oi sorry, visai nenorejau taip, juolab, kad taip net nemasciau apie tave  4u.gif

keista kazkaip, juk UK kaip tik saules nera daug.... g.gif  na siaip ar taip, patarimu reik klausyt, bet nepamirsti savo galva sprendimu daryt  4u.gif  biggrin.gif

na siemet tai tiksliai ir Lietuva ir Anglija kazkokios pavesy lotuliukas.gif greiciau atsiltu, nes mums tuoj ir D ir C ir dar visokio velnio reikes.
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 06, 13:55)
na siemet tai tiksliai ir Lietuva ir Anglija kazkokios pavesy  lotuliukas.gif greiciau atsiltu, nes mums tuoj ir D ir C ir dar visokio velnio reikes.

tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
labas krevete, matau skaitineji , kaip su lelium sekasi?

[CODE]
Labutis mirksiukas.gif
Ai yra ir minusu, ir pliusu..
Vat buvo labai rami mergaite- pavalgydavo ir miegodavo, o dabar kol uzmiega tai pasikankina. Vargsiukei turbut pilvuka pucia, nors ir duodam lasiuku, ir taip gaila matyt kaip ji kamuojasi verysad.gif
Vat ir labai nemegsta sauskelnes keistis ir apsiprausineti, tai irgi nesmagu tuo uzsiimti..
Bet taip viskas gerai, kai uzmiega tai kelias valandas ramu, ir viska atperka kai pradeda nevalingai sypsotis wub.gif ir visos kitos mimozos tokios fainulkos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 07 06, 22:03)
[CODE]
Labutis mirksiukas.gif
Ai yra ir minusu, ir pliusu..
Vat buvo labai rami mergaite- pavalgydavo ir miegodavo, o dabar kol uzmiega tai pasikankina. Vargsiukei turbut pilvuka pucia, nors ir duodam lasiuku, ir taip gaila matyt kaip ji kamuojasi verysad.gif
Vat ir labai nemegsta sauskelnes keistis ir apsiprausineti, tai irgi nesmagu tuo uzsiimti..
Bet taip viskas gerai, kai uzmiega tai kelias valandas ramu, ir viska atperka kai pradeda nevalingai sypsotis wub.gif  ir visos kitos mimozos tokios fainulkos wub.gif

as isvis sunkiai tuos lasiukus suduodu, du kartus daviau tai abu buvau apsaukta, apspjaudyta ir palydeta smerkianciu zvilgsniu, gal puse tik i burnyte pateko.
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 07, 11:55)
as isvis sunkiai tuos lasiukus suduodu, du kartus daviau tai abu buvau apsaukta, apspjaudyta ir palydeta smerkianciu zvilgsniu, gal puse tik i burnyte pateko.

tai tu is lupyciu toki kaip piltuveli padaryk. Mum ziurint butu taip lyg buciuotume suspaude lupas. Ir lasink ax.gif Aisku, nemalonu, bet reikalinga 4u.gif
Atsakyti
hihihi.gif
o man atrodo, kad mum jokie lasiukai nepadeda, nes visa nakti vaikas prazliumbe verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 07 07, 13:37)
hihihi.gif
o man atrodo, kad mum jokie lasiukai nepadeda, nes visa nakti vaikas prazliumbe verysad.gif

console.gif console.gif tai pilvukas gali but kaltas 4u.gif O padukai, rankytes neprakaituoja? pakausiu i pagalve netrina, rankytem nedauzia i pagalve "pasiduodu" poza)
Atsakyti
tai pilvukas gali but kaltas  O padukai, rankytes neprakaituoja? pakausiu i pagalve netrina, rankytem nedauzia i pagalve "pasiduodu" poza)

[CODE]
Na ji dar labai jauna tai miega dar be pagalves, bet judesiukai panasus, kokius tu aprasei- kelia galvyte, trindama pakausi i lovyte, rankytes net dreba itemptos, galvyte savo drasko nerimdama, o jei ant ranku paimi tai rieciasi atgal. Ji dar labai sunkiai stena, tai gal del to dar g.gif Ir vat diena nebuna tokiu problemu, bet nakti jai gyvenimas prasideda atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 07 08, 09:23)
[CODE]
Na ji dar labai jauna tai miega dar be pagalves, bet judesiukai panasus, kokius tu aprasei- kelia galvyte, trindama pakausi i lovyte, rankytes net dreba itemptos, galvyte savo drasko nerimdama, o jei ant ranku paimi tai rieciasi atgal. Ji dar labai sunkiai stena, tai gal del to dar g.gif  Ir vat diena nebuna tokiu problemu, bet nakti jai gyvenimas prasideda atrodo doh.gif

cia kad netycia nebuciau apkaltinta kuom nors biggrin.gif , aprasysiu i AZ savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2007 07 07, 14:08)
tai tu is lupyciu toki kaip piltuveli padaryk. Mum ziurint butu taip lyg buciuotume suspaude lupas. Ir lasink  ax.gif  Aisku, nemalonu, bet reikalinga  4u.gif

mano piltuvelis tada pradeda spardytis, rekt ir mustis biggrin.gif nepagaunu
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 09, 11:42)
mano piltuvelis tada pradeda spardytis, rekt ir mustis  biggrin.gif nepagaunu

puikiai suprantu, nu bet kai reikia tai reikia. Tada teti kvieskis i pagalba biggrin.gif
Atsakyti