Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

oi, merginos, ar tikrai po gimdymo su vaiku cia is ligonines neisleidzia, jei aut.kedutes neturi? O tai tik su lopsiu negalima? O tai jei as nuosavos masinos cia neturiu, tai juk nepirksiu kedutes...Kas nors ka nors zinote apie tai???

[CODE]
Zinok man ta pati situacija. g.gif Sako, kad neleidzia, taciau per ekskursija ar per pamokeles kai aiskino apie tai, tai as supratau, kad cia saugumo sumetimais, bent jau Redhill'e. Tipo, kad jei nesiesi leliu keduteje, suvyniota, tai tikrai nenuvogei ant greituju is ko nors. Jei nestumeisi ant ranku, tai security gali prisikabinti ir patikrinti ar vaikas tavo, todel negalima nuimti nuo kojyciu tu zymekliu, kur leliui tik gimus uzdeda, kol is ligonines neisvaziavai.
Kai eisiu pas akusere dar pasiklausiu, nes as irgi noriu lopsiuke parsivezti, nes masinos neturim ir nepirksi gi kedutes vien del to wub.gif
Nebent kaip mazaaudrute sake papigiai kokia nusipirkt uz kelis svarus thumbup.gif
Atsakyti
krevete6, toki dar klausimeli tureciau. Tu kai pirma ir antra karta kraujo tyrimus ligoninej dareisi, tai rezultatus tavo MW paeme is ligonines, ar tu pati?Ir daugiau tu tyrimu turejai, as tik situos 2? O echo pabaigoj visoms daro, ar ne?Kazkaip prisimasciau dabar..
Atsakyti
krevete6, toki dar klausimeli tureciau. Tu kai pirma ir antra karta kraujo tyrimus ligoninej dareisi, tai rezultatus tavo MW paeme is ligonines, ar tu pati?Ir daugiau tu tyrimu turejai, as tik situos 2? O echo pabaigoj visoms daro, ar ne?Kazkaip prisimasciau dabar..

[CODE]
Kraujo tyrimus MW gauna internetu. Nors pirmus ir man atsiunte pastu, o antru negavau, bet tau nieko daryt nereikia, isskyrus, kad tuos tyrimus atlikti mirksiukas.gif Gali MW pasiklausti rezultatu, zinosi, kad viskas gerai mirksiukas.gif O tyrimai tik 2, nebent paskirtu papildomai.
Del echo tai irgi tik 2 jei nereikia daugiau. Man tai lelius neapsivercia, tai MW siunte dar viena pasidaryt, bet jei viskas gerai, tai 20 sav. skanas paskutinis.
Papildyta:
Jei dar kokiu klausimu turesi, tai drasiai klausk mirksiukas.gif Mielai padesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes. As taip pat gimdysiu Londone. Gyvenu pietryciuose - Mudchute rajone (Docklandai). Butu idomu kitu nestukiu ar mamyciu susitikti, bet kazkaip nesimato aplink mirksiukas.gif
Gimdyti man liepos 27d terminas, ar bus kas nors anksciau uz mane? smile.gif
Beje, gimdysiu London Royal Hospital, girdejau kad ji pati seniausia ir geriausia UK, bet kai ten lankiausi tai atrodo viskas baisiau negu baisiai - vien juodziai ir babajai dirba, tokios pat ir pacientes/-ai. Baisu vienzo...
Na einu pas savo akusere pasirodyti, paklausiu ko man jau visa savaite skauda nugara, tai gal sugalvos i ligonine nusiust, paziuret ar kaklelis neatsidarineja biggrin.gif Nu tikiuosi kad dar ne...
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 06 29, 13:03)
Sveikutes. As taip pat gimdysiu Londone. Gyvenu pietryciuose - Mudchute rajone (Docklandai). Butu idomu kitu nestukiu ar mamyciu susitikti, bet kazkaip nesimato aplink  mirksiukas.gif
Gimdyti man liepos 27d terminas, ar bus kas nors anksciau uz mane? smile.gif
Beje, gimdysiu London Royal Hospital, girdejau kad ji pati seniausia ir geriausia UK, bet kai ten lankiausi tai atrodo viskas baisiau negu baisiai - vien juodziai ir babajai dirba, tokios pat ir pacientes/-ai. Baisu vienzo...
Na einu pas savo akusere pasirodyti, paklausiu ko man jau visa savaite skauda nugara, tai gal sugalvos i ligonine nusiust, paziuret ar kaklelis neatsidarineja biggrin.gif Nu tikiuosi kad dar ne...

as irgi gimdziau pas juode akusere, bet visai nebloga papuole tik kai pasake kad sius pirma kart savo praktikoj tai nelabai kaip nuteike doh.gif doh.gif bet susiuvo visai gerai reiskias teorijos turejo sociai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as nieko pries juodaodzius neturiu, jei tik jie kalba angliskai smile.gif))) nes mano vyro sesuo kazkada vare i ligonine del savo sveikatos, tai pralauke eileje 4val, o paskui pateko pas juodi, kuris nei angliskai normaliai nesnekejo, nei jos nesugebejo suprasti, paskui israse vaistu, nuo kuriu lietuviai daktarai pasiurpo, sake jau jie seniai isimti is apyvartos del per didelio pasalinio poveikio...
Na bet gal man labiau pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 07 02, 09:22)
Na as nieko pries juodaodzius neturiu, jei tik jie kalba angliskai smile.gif))) nes mano vyro sesuo kazkada vare i ligonine del savo sveikatos, tai pralauke eileje 4val, o paskui pateko pas juodi, kuris nei angliskai normaliai nesnekejo, nei jos nesugebejo suprasti, paskui israse vaistu, nuo kuriu lietuviai daktarai pasiurpo, sake jau jie seniai isimti is apyvartos del per didelio pasalinio poveikio...
Na bet gal man labiau pasiseks smile.gif

na, netikiu, kad gydytojas angliskai nemoketu. Negautu net licenzijos dirbti toki darba UK, jei nemoketu...Grieztai cia su tais reikalais. Gal tavo drauge kiek perdeda, o gal paciai su anglu nelabai, tai taip ir gavosi...As jau seniai nebeskirstau zmoniu pagal spalvas...
Papildyta:
O kaip tu, Krevete6 laikaisi? jau tau visai nedaug laukti beliko, ar nebijai? Kaip sveikatele?
Atsakyti
As man atrodo uz krevete6 atsakysiu..... smile.gif Man atrodo, kad musu vyrai kartu dirba (taip netycia issiaiskinau)!
Tai manau, kad ji ta pati mergina, ir jau pagimde gossip.gif Turbut dar ligonineje guli, todel neraso. Tikiuosi krevete6 nesupyksi, kad kiek pranesiau apie tave mastau.gif
Atsakyti
Premium, kad as pati esu isitikinus kad kai kurie daktarai angliskai nelabai moka, gal ju toks trukumas yra, kad dabar ima bele kokius? Mano GP pavyzdziui, yra is Armenijos ir jai daug lengviau snekasi rusiskai, nu pusiau taip, pusiau taip bendraujam. Jos anglu kalba tikrai daug prastesne negu mano. O mano drauge sneka fluent English, mokosi univere, tai nezinau ar taip gali buti kad ji issigalvotu. Ir kodel cionyksciai daktarai vis nepataiko vaistus israsyt? Kiek kartu esu kreipusis, tiek nieko nesugebedavo padeti, bergzdzius patarimus duoda, tai visa laika vaziuodavau i Lietuva gydytis...Va mano vyrui jauciu koja butu nupuvus, niekaip jie cia nesugebejo issiaiskint kas jam yra, puse metu gyde, nepagyde, o Lt is pirmo karto paskirti vaistai padejo. Todel man labai labai baisu cia gimdyt...

Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 07 03, 12:17)
Todel man labai labai baisu cia gimdyt...

aganiux, nepergyvenk, pasiskaityk skyreli "gydytoju elgesys gimdymo metu" apie lietuvos daktarus ir nustosi bijoti, cia nors ziopli bet mandagus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziopli tai ziopli, mano akusere sako jei tau gimdant manes nebus ir su tavim elgsis ne taip kaip tikiesi, tai pagasdink kad skusiesi, tada prades sokinet apie tave smile.gif aceit labai bijo gimdymo skyriu darbuotojai, nes valdzia grieztai reaguoja i gimdyviu skundus.
Atsakyti
na, negasdinkit, merginos, man gimdyt uz 3 men...As tai visai nebloga nuomone buvau susidariusi apie medikus cia...Na, bet turbut todel, kad ir problemu neturejau, ir mano MW angle. Na, tikiuosi, viskas bus gerai ir toliau...
Papildyta:
QUOTE(aistruole @ 2007 07 02, 21:28)
As man atrodo uz krevete6  atsakysiu..... smile.gif  Man atrodo, kad musu vyrai kartu dirba (taip netycia issiaiskinau)!
Tai manau, kad ji ta pati mergina, ir jau pagimde          gossip.gif  Turbut dar ligonineje guli, todel neraso. Tikiuosi krevete6 nesupyksi, kad kiek pranesiau apie tave    mastau.gif

na, bet tikrai mazas pasaulis... Tikiuosi, kad jai viskas gerai...
Atsakyti