Įkraunama...
Įkraunama...

gimdymas Anglijoje

As man atrodo uz krevete6 atsakysiu.....  Man atrodo, kad musu vyrai kartu dirba (taip netycia issiaiskinau)!
Tai manau, kad ji ta pati mergina, ir jau pagimde  Turbut dar ligonineje guli, todel neraso. Tikiuosi krevete6 nesupyksi, kad kiek pranesiau apie tave

[CODE]
Labas, mergaites mirksiukas.gif
Pagaliau prisedau prie kompo biggrin.gif
Aistruole, tikrai nesupyksiu, beje as irgi taip netycia suzinojau apie tave thumbup.gif taip taip, dirba kartu musu vyreliai mirksiukas.gif
Ir as jau pagimdziau lotuliukas.gif Mergyte 3,7 kg. Dare cezari, viskas labai greitai ir fainai thumbup.gif
Premium, tikrai nebijok gimdyt, prieziura auksciausiam lygy, kokiam tik gali but drinks_cheers.gif (bent jau man taip pasirode) mirksiukas.gif
Ir dukryte is ligonines su vezimuku issivezem- jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu krevete6 4u.gif thumbup.gif

ir dar klausima turiu bet kad jus cia dauguma dar tik laukiates tai nelabai aktualu, nezinau ka daryt su vitaminu D, lietuvoj kaip zinot kiekvienam naujagimiui liepia duot, o cia panasu kad jie kitos nuomones. Kalbejau su keliom anglem mamom tai jos nieko apie ji negirdejusios ir sako kad negausiu pirkt nes jie cia nelabai be receptu pardavineja (kadangi naujagimiam vaistai nemokami), klausiau siandien sveikatos priziuretojos tai ji isvis nesuprato kam man tas vitaminas D reikalingas jeigu vaikas rachitu neserga.. gal kas zinot ka daryt del to vitamino D?
Atsakyti
As irgi zinau, kad vit D reikia, o cia nieks apie tai net neuzsimena. vasara jo turetu uztekt, o paskui gal reiks is LT atsivezt. Ir man rodos nuo menesio tik duot galima. geriau pasirupint, man rodos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu, krevete6, pasigimdzius mergyte. clap.gif na, tai tau jau prasidejo bemieges nakteles...O as dar lauksiu...
Atsakyti
Premium, zinok kolkas mano maze gana rami mirksiukas.gif tik duok pavalgyt lotuliukas.gif pavalgius luzta ir kokias 3-5 val gali miegot, vat kam kantrybes reikia tai keisti sauskelnes, nes buna taip, kad keiciant pavaro, tada dar pakeitus pavaro, na ir dar i kitus, tai buna kad vienu kartu 3 sauskelnes pakeiciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 07 04, 20:30)
As irgi zinau, kad vit D reikia, o cia nieks apie tai net neuzsimena. vasara jo turetu uztekt, o paskui gal reiks is LT atsivezt. Ir man rodos nuo menesio tik duot galima. geriau pasirupint, man rodos mirksiukas.gif

tai teks ir man tada is tevynes parsivezt, o vasara gal saules uzteks, ziopla kad anksciau nepagalvojau.
Atsakyti
Krevete6, sveikinu susilaukus dukrytes. Aukit dideles ir sveikos 4u.gif Norejau paklausti, o kodel tau dare cezari?
Atsakyti
Krevete6, sveikinu susilaukus dukrytes. Aukit dideles ir sveikos  Norejau paklausti, o kodel tau dare cezari?

[CODE]
Aciu mirksiukas.gif O man cezari dare, nes lele nebuvo aukstyn kojom apsivertus, tai gimdymo kaip nebuta thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal zemyn kojom, ne aukstyn? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 04, 18:58)
kam man tas vitaminas D reikalingas jeigu vaikas rachitu neserga.. gal kas zinot ka daryt del to vitamino D?

sorry, netycia uzklydau 4u.gif

D vitamino trukumas itakoja rachita. Nuo antro menesio duoti D vitamina ir taip kiek prisimenu iki 2 metu, aisku, reik konsultuotis su gydytoja. Taip pat nuo 2 menesiu rekomenduoja duoti paprastu zuvies tauku, pas mus cia Peter's Moler siulo.
Vasara, nors saules ir daugiau, bet visvien reik duot D vitamino.

BETO, duoti vitamina reik tiesiai i burna (jokiu pilimu ant soskiu, sauksteliu ir t.t.), tuo paciu paros metu, pries valgi.

taiva, tiek prisiminiau blush2.gif
Atsakyti
Tai gal zemyn kojom, ne aukstyn?

[CODE]
Nebuvo aukstyn kojom mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu mjk ir pacitavai nuo puses sakinio lotuliukas.gif atrodo, kad as sakiau, kam man tas vitaminas reikalingas lotuliukas.gif cia gi gydytojos zodziai. Dar viena mamyte klause cia gydytojos apie ta D, tai sake jo neskiria nes anglijoj rachitas labai reta liga todel profilaktiskai nieko neskiria, perpasakoju nes nezinau ar ji sitam forume raso.

Papildyta:
labas krevete, matau skaitineji , kaip su lelium sekasi?
Atsakyti