Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 15, 10:09)
jeigu tame moksle pati netupeciau, vargu ar buciau prasiziojus isvis. zinau ka sakau, ir jei butu bent kiek entuziazmo pas mane ka nors itikineti savo teisumu, pateikciau kalnus  mokslines literaturos. neatsakysiu nei i viena klausima, tai vertetu pacioms issiaiskinti, o ne noreti jau sukramtyto maisto.
apie tinkama gala uzsiminiau aname savo poste.
tarp kitko, matyt as busiu tas profesionalas, privalau studijuoti kalnus literaturos ir apie buitine filosofija net nera ko sneket.
ir dar-moksle nera kokio garanto rolleyes.gif jis formuoja musu supratima apie viena ar kita reiskini SIANDIEN, bet rytoj poryt ar kitais metais gali pasirodyti kitaip

Nu jo, pagelbėjot neapsakomai rolleyes.gif
Atsakyti
tai kad as net nesistengiau pagelbet, tik sakau kad nugrybavot siek tiek
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 15, 15:42)
tai kad as net nesistengiau pagelbet, tik sakau kad nugrybavot siek tiek

Na jei jau ėmėt grybautojų pavyzdį, tai įsivaizduokit situaciją: sutinkat miške grybautojus ir sakot - man atrodo, jūs pasiklydot. Grybautojai sako ok, gal ir pasiklydom, bet kur mum tada eit. O jūs atsakot: aš jum nesistengiu padėt, tiesiog sakau, kad pasiklydot. Ir nueinat savais keliais bye1.gif

Tai vaaaaa... dirol.gif
Atsakyti
10 balu GARNIER stangrinamajam kuno pieneliui ir 10 balu intensiviai naitinamajam pieneliui. thumbup.gif Labai petiko. Galima drasiai pirkti dideles talpos buteliukus. Dabar tik juos ir pirksiu. Net nezinau kuris is ju geresnis, nes abu labai thumbup.gif . Be to ir sudetis patiko.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 01 15, 16:55)
Na jei jau ėmėt grybautojų pavyzdį, tai įsivaizduokit situaciją: sutinkat miške grybautojus ir sakot - man atrodo, jūs pasiklydot. Grybautojai sako ok, gal ir pasiklydom, bet kur mum tada eit. O jūs atsakot: aš jum nesistengiu padėt, tiesiog sakau, kad pasiklydot. Ir nueinat savais keliais  bye1.gif
Tai vaaaaa...  dirol.gif

skirtumas tik tas kad jus turit visus irankius parsirasti is klystkeliu, o miske kompaso gi neiduosi, post factum cool.gif
kaip ir sakei, "šiais laikais informacijos marios - tik noro turėt reikia " tongue.gif
Atsakyti
Kūno kremas Garnier tai thumbup.gif , bet veido kremas schmoll.gif - visa dėmėta buvau doh.gif
Atsakyti
man geriausia tik plaukam putos ir zele ax.gif
Atsakyti
Mergaitės,ar kuri naudojat Garnier nutritionist paakių kremą,o gal ten ne kremas o želė? Kokie atsiliepimai,ar tiktų mišriai odai/
Atsakyti
as vakar ysigijau veidui pure a kremuka, tai pazesiu kaip kas.. kol kas garnier'u nesu nusivyusi thumbup.gif
Atsakyti
šiuo metu turiu geltoną body tonic, neblogas, gal ir stagrina šiek tiek , tik kad tingiu kasdien tepliotis blush2.gif
neseniai pasirodė tokie kremukai ryškiai rožinės ir raudonos spalvos indeliuose, gal kas jau išmėgino? labai traukia tas ryškiai rožinės spalvos rolleyes.gif , vien jau dėl pakuotės, tik reik pabaigt savo Dove....
Atsakyti
norejau paklaust gal naudojat toki zalia burbula plaukams,kuris juos glotnina,atrodo ant jo parasyta ''anti-frizz'' g.gif ar plaukus isties glotnina? blink.gif
Atsakyti
turejau burbulus dazytiems plaukams ir kazkoki dar aliejaus konsistencijos g.gif gal antifrizz, vargu ar antrakart pirksiu, nieko ypatingo
Atsakyti