Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

QUOTE(Eighteen @ 2006 11 02, 21:09)
Labai esu patenkinta Garnier gaminiais, praktiškai beveik visos mano veido priežiūros priemonės yra iš šios firmos. Naudoju Garnier veido prausiklį riebiai odai, Pure toniką, T-zonai Pure A kremą ir specialų nakčiai Pure A Night, paakių zonai - Nutritionist kremuką, likusioms veido dalims (mano mišri oda) - Garnier Fresh kremą. Kartą per savaitę naudoju Garnier kreminį šveičiamąjį prausiklį ir pylingo serumą su glikolio rūgštimi. Šauniausia, kad atsikračiau odos problemų, nes oda mano labai riebi, porėta smile.gif

koks cia serumas su glikolio rugstimi? 4u.gif

turiu kuno sveitikli geltonoj pakuotej - su cukrum ir dar kazkuo blush2.gif
nu fantastinis dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 11 03, 18:34)
koks cia serumas su glikolio rugstimi?  4u.gif

vienas is tu buteliuku kur dvietapis pilingas
Atsakyti
labas mamytes ieskau labai SKANIU kremu kunui,zinau kad tie kwapai tik dar labiau gali pasausint oda taciau mano oda yra normali,kiek zinau tai garnier wisi produktai skaniai kwepia gal kuri rekomenduotumet?;];];]
Atsakyti
turejau stangrinamaji kuno losjona (geltona pakuote) - man patiko:) o jau kvapas...smile.gif
Atsakyti
aš jau antra buteliuka veido prausiklio nusipirkau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2007 01 02, 13:13)
labas mamytes ieskau labai SKANIU kremu kunui,zinau kad tie kwapai tik dar labiau gali pasausint oda taciau mano oda yra normali,kiek zinau tai garnier wisi produktai skaniai kwepia gal kuri rekomenduotumet?;];];]

Drėkinantis kremas su įdegio efektu man kvepia kažkuo labai skaniu, gal saldainiais? g.gif bigsmile.gif

Gundausi tuo dviejų etapų rinkinuku, bo spuogai tik lenda lauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 01 06, 21:57)

Gundausi tuo dviejų etapų rinkinuku, bo spuogai tik lenda lauk  doh.gif

is sio rinkinio man asmeniskai tik sveitiklis labai geras (granules astrios bet labai smulkios ir jis pats labai tirstas tad jo nedaug reikia ir efektas labai akivaizdus ji panaudojus buna bigsmile.gif ) o tas serumas su glikolio rugstimi.... tai ka as zinau g.gif man daug geriau antispuogiskai veikia tas PureA dieninis kremukas mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kokia kauke is Garnier'o išbande, kad sutrauktu poras? kol kas viskas man is Garnier tiko, tai sakau kal ir kokia kauke rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
ar kas bandet garnier idegio servetele(s). veidui berods. maciau iki po 3.99 g.gif
Atsakyti
g.gif g.gif man tai svieciasi kad kremuka geriau naudoti rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Aš šios firmos naudoju tik kosmetinį pienelį ir toniką thumbup.gif O visa kita man nelabai... unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau tą Garnier šveitimo rinkinuką, bet tik dabar apsižiūrėjau, kad ten pilna erzinančių medžiagų doh.gif tikiuosi, kad rytoj neatsikelsiu begemoto veidu ph34r.gif unsure.gif
Atsakyti