Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

Man labai patinka Garnier sampunai, nors kirpeja sake daznai nenaudoti, del vaisiniu ekstraktu, sausina g.gif bet patinka ir naudoju, ypac patinka kauke Nutri-repair, geresnes kolkas neradau thumbup.gif
Dar labai patinka kuno pieneliai.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 17, 19:16)
O kokia kaina tos garnier kaukės puodynėje? smile.gif
Papildyta:
O senoj tai čia kaip atrodančioj? smile.gif

Aš pirkau anskčiau, tai kainavo apie 12 litų, buvo akcija berods. O šiaip 15lt daugiau nekainuos smile.gif

Sena puodynė panašiai atrodo kaip nauja, turėjau. Bet senos manau jau nebėra, kažkaip visur tik naująją puodynę matau smile.gif Ir kažkaip man patiko abi kaukės, ir galiu pasakyt geriausios iš naudotų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 01 17, 21:10)
Man labai patinka Garnier sampunai,

Kažkokius esu turėjusi, tai man irgi patiko jie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(iewa. @ 2010 01 17, 22:03)
Sena puodynė panašiai atrodo kaip nauja, turėjau. Bet senos manau jau nebėra, kažkaip visur tik naująją puodynę matau  smile.gif Ir kažkaip man patiko abi kaukės, ir galiu pasakyt geriausios iš naudotų  thumbup.gif

Sm žiūriu labai giria, tai galvoju ir aš nusipirkti gal pabandyti, nors jau sakiau nepirksiu aš tų kaukių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 17, 21:05)
Sm žiūriu labai giria, tai galvoju ir aš nusipirkti gal pabandyti, nors jau sakiau nepirksiu aš tų kaukių  doh.gif  lotuliukas.gif

Va man Garnier šampūnai nelabai patiko, bet kaukė tikrai super thumbup.gif Turėjau senąją puodynę, tada Schwarzkopf Gliss Kur - tai išvis ne kaukė, o kažkoks nesusipratimas. Dabar vėl grįžau prie Garnier. Nežinau, man tai veikia plaukus kaip reikiant biggrin.gif Pabandykit, gal ir jums padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar naudoju fructis long&strong balzamą, tai labai patinka, tepu ne nuo šaknų, nuo vidurio kažkur, tai padrėkina, nebūna pasišiaušę plaukai smile.gif Sunaudojau kaukę fructis nutri repair, tai nemanau, kad antrą kartą pirksiu, geriau iš drogo su medum
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 19, 23:36)
Dabar naudoju fructis long&strong balzamą, tai labai patinka, tepu ne nuo šaknų, nuo vidurio kažkur, tai padrėkina, nebūna pasišiaušę plaukai smile.gif Sunaudojau kaukę fructis nutri repair, tai nemanau, kad antrą kartą pirksiu, geriau iš drogo su medum

O as tai dar geresnes neradau nei ta garnier kauke,aisku,noreciau kitokia pabandyti,bet bijau,kad netiks ir pinigus i bala ismesiu doh.gif
Atsakyti
Naudoju Garnier plaukų balzamą šviesiems plaukams. Esu išbandžiusi n balzamų, paskutiniu metu net nežiūrėjau į kainas, bandydavau visus rekomenduotinus. Neįtikėtina, Garnier užėmė pirmąją vietą mano patirtyje biggrin.gif Jokie gydomieji, natūralūs, ekologiški, brangūs ir t.t. nepatiko kaip šis bigsmile.gif Plaukai pasilieka švelnūs, minkštučiai, blizgantys wub.gif Jau trečią butelaitį naudoju.
Atsakyti
Jei norit Garnier pure active žaidime dalyvaut, galiu atsiųst pakvietimus smile.gif rašykit į až jei norit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2010 01 17, 12:15)
jau yra tokiu dezodorantu pirkti?? bigsmile.gif  nesu maciusi unsure.gif

yra ,droge siandien maciau,jiems akcija- po 7.99.
Gal 6 kvapu:purskiami ir rutuliniai,piestukiniu nemaciau,gal kituose droguose ir yra?
Nusipirkau rutulini isbandyti.
Gal jau kas isbande ir parasys atsiliepima?
Atsakyti
aš bandžiau,ir kaip tik atklydau pagirti

man labai patinka:puikūs kvapai (bet neįkyrūs),prakaito kvapas nerasimuša visą dieną
tik nežinau,kaip dėl tepimo,nes pastarosiomis dienomis buvau su tokiais rūbais,kurie neitin lietės su pažastim
žodžiu labai patenkinta ir dabar turiu du favoritus:adidas ir šį
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 01 28, 18:23)
man labai patinka:puikūs kvapai (bet neįkyrūs)

taip,kvapai puikus,labai sunku buvo issirinkti.Vienas,maciau,yra ir anti white marks.
Atsakyti
pirkau kauke puodyneje Nutri Repair ar kaip ten,tai ji be jokiu akciju Prismoj tik 10 litu su kapeikom kainuoja thumbup.gif o visur kitur maciau virs 15 blink.gif tai norejau atradimu pasidalint biggrin.gif
Atsakyti