Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

mano tai tamsiai violetinis - Ultra dry (gal dėl to man jis toks geras g.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos, Garnier naudodavau, kol nesugalvojau pereit prie natūralių priemonių, tad noriu pasiūlyt savo likučius:
user posted image

Garnier tonikas (iš 200 ml) ir akių makiažo valiklis (150 ml) pažymėti, kiek likę (po pusę kiekvieno buteliuko, tik nuotraukoj taip neatrodo, nes fotkinta iš viršaus), o kremukas (50 ml) porą kartų pakabintas su mentele pabandymui. Kremuko turiu ir antrą dėžutę, likę mažiau nei pusė, bet naudotas su pirštu tept, ne su mentele, tai nesiūlau, bet panorėjusiai pridėsiu ir tą blush2.gif 20 Lt Pridedu plaukų kaukės dažytiems plaukams mėginėlį dovanų smile.gif

Vilnius, nesiunčiu :4u, jei sudomino - prašau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 30 sausio 2010 - 10:05
QUOTE(ashtri @ 2010 01 30, 10:03)

My Webpage - čia yra kosmetikos išparduotuvė
Atsakyti
gal kas esate bandziusios Garnier Fructis Flex and Hold Volumizing plauku laka? toki zaliame flakone su bambuku ekstraktu..ar tikrai jis suteikia apimties plaukams?

ir as visur ieskau ir nerandu kur nusipirkti Garnier anti-frizz ale seruma..kur galeciau Vilniuje ji isigyti? smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau Garnier lūpų vazeliną ir nesu patenkinta schmoll.gif Neveiksmingas schmoll.gif
Atsakyti
Gal yra naudojusiu Garnier zalsvam buteliuke pieneli makiazui valyti? rolleyes.gif Siandien pirkau bet dar nebuvo progos panaudoti,tai idomus butu atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau ir jau spejau isbandyti si pieneli
user posted image
Pirma ispudi paliko labai gera bigsmile.gif uosciau parduotuveje, tai kvapas nelabai patiko, bet vistiek nusipirkau, o namie kai issiterliojau visai geras kvapas pasirode, gerai drekina, minkstute odele lieka po jo, nelipnus. Nes "geltonas" turi lipnumo savybiu, bet poveikiu jis man patinka. Tai dabar manau iki siltojo sezono naudosiu balta, o vasara geltona.
Atsakyti

Gal zinote kaip patikrinti garnier kremu galiojimo laika, nes nera parasyta konkrecios galiojimo datos, o tik kazkokios raides su skaiciais ir nesuprasi kiek laiko galioja, kai vieno kremo nusiuntem tuos skaicius su raidem i garnier elektroni pasta tai parase, kad jis pagamintas 2006 ir galioja 3 metus, bet ten nebuvo tokio skaiciaus kaip sesi, tai va idomu kaip paciai patikrinti  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zuika*: 25 vasario 2010 - 12:52
QUOTE(*Zuika* @ 2010 02 25, 13:50)
Gal zinote kaip patikrinti garnier kremu galiojimo laika, nes nera parasyta konkrecios galiojimo datos, o tik kazkokios raides su skaiciais ir nesuprasi kiek laiko galioja, kai vieno kremo nusiuntem tuos skaicius su raidem i garnier elektroni pasta tai parase, kad jis pagamintas 2006 ir galioja 3 metus, bet ten nebuvo tokio skaiciaus kaip sesi, tai va idomu kaip paciai patikrinti  4u.gif

Atidarytą reikia išnaudoti per 6 mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2010 02 25, 14:50)

Pas mane ant kremo indelio tai buvo aiski data skaiciais parasyta iki kada galima naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 02 13, 22:52)
Siandien nusipirkau ir jau spejau isbandyti si pieneli

Man irgi šitas labai geras thumbup.gif kai oda sausenė tai super padrėkina.
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2010 02 03, 21:11)

Esu bandžiusi tiek pienelį, tiek toniką ir žalsvam ir rausvam buteliuke, man patiko smile.gif svarbiausiai, kad odos nealergizuoja, kas būna nuo kitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2010 02 25, 22:53)
Esu bandžiusi tiek pienelį, tiek toniką ir žalsvam ir rausvam buteliuke, man patiko smile.gif  svarbiausiai, kad odos nealergizuoja, kas būna nuo kitų smile.gif

Pieneli jau ir pati naudoju,tai tikrai patinka,nes paskui nusiprausus oda grazesne atrodo,jokiu nesamoniu ant veido nepridare biggrin.gif
Atsakyti