Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

Gal kas naujus 48h veikiančius dezodorantus jau išbandė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 28, 21:58)
Gal kas naujus 48h veikiančius dezodorantus jau išbandė?  ax.gif

As turiu...Nezinau ar tas 48 val laiko,bet iki vakaro tikrai jokio nepageidaujamo kvapo nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 28, 21:01)
As turiu...Nezinau ar tas 48 val laiko,bet iki vakaro tikrai jokio nepageidaujamo kvapo nebuna biggrin.gif

Kuri turit, ten ju daug yra kiek mačiau bigsmile.gif
Atsakyti
Trijų rūšių malyg jų yra, bet nesusigundžiau, rexona labiau pasitikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 28, 22:14)
Kuri turit, ten ju daug yra kiek mačiau  bigsmile.gif

Ten kiek pamenu tikrai daugiau nei 3 rusys g.gif Mano tas kur su sviesiai ruzava juostele,kaip ten vadinasi tiksliai dabar tingiu eit ziuret blush2.gif
Atsakyti
turiu ir as jau nauja dezodoranta,piestukini,kur nepalieka baltu zymiu smile.gif tai esu patenkinta,islaiko visa diena,tikrai netepa taip juodu rubu,kaip pries tai naudotas- nivea g.gif kol kas man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *charite*: 28 kovo 2010 - 16:23
Vel grizau prie Garnier Nutri-Repair kaukes, visgi ji geriausia wub.gif plaukai po jos buna tokie paklusnus ir blizgantis wub.gif
pirkau per akcija ~12lt 300ml

o siandien susigundziau akcija Droge ir nupirkau dezodoranta ax.gif

user posted image
Atsakyti
naudoju Garnier pieštukinį tą mineralinį, kuris tinka po depiliacijos. tai tikrai žiauriai patinka, priekaištų anei vieno neturiu. savo darbą atlieka (veikia tikrai nuo ryto iki vakaro), kvepia skaniai. tikrai džiaugiuosi radusi tokį gėrį smile.gif

ir dar žiauriai patinka Garnier Pure Active veido priežiūros priemonės. naudoju prausiklį, šveitiklį ir drėkinamąjį kremą, tai veido odos būklė tikrai kažkiek pagerėjo... smile.gif
Atsakyti
user posted image

gal šitą kas nors išbandėt?

Atsakyti
keliu tema i virsu , nes ir paciaj labaj idomu garnier mineral tie rutuliniaj dezodorantaj, kurie is geresni ir kuom? tie ultra dry ir anti white marks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 12, 11:11)
user posted image

gal šitą kas nors išbandėt?

Nebandziau, labai kazkaip baisus tas sepetelis atrodo smile.gif))
nors garnier'o man nepadedavo nei vieni prausiklai ar sveitikliai, labai laikinas efektas budavo po pirmu naudojimu.. po to jokio efekto ir kaip tik oda labai greitai pripranta sad.gif
Atsakyti
bandziau nauja piestukini - patiko smile.gif
Atsakyti