Gal kas naujus 48h veikiančius dezodorantus jau išbandė?

QUOTE(Elegant @ 2010 02 28, 21:58)
As turiu...Nezinau ar tas 48 val laiko,bet iki vakaro tikrai jokio nepageidaujamo kvapo nebuna

QUOTE(diamondness @ 2010 02 28, 21:01)
As turiu...Nezinau ar tas 48 val laiko,bet iki vakaro tikrai jokio nepageidaujamo kvapo nebuna 

Kuri turit, ten ju daug yra kiek mačiau

Trijų rūšių malyg jų yra, bet nesusigundžiau, rexona labiau pasitikiu

QUOTE(Elegant @ 2010 02 28, 22:14)
Ten kiek pamenu tikrai daugiau nei 3 rusys

turiu ir as jau nauja dezodoranta,piestukini,kur nepalieka baltu zymiu
tai esu patenkinta,islaiko visa diena,tikrai netepa taip juodu rubu,kaip pries tai naudotas- nivea
kol kas man patinka

Vel grizau prie Garnier Nutri-Repair kaukes, visgi ji geriausia
plaukai po jos buna tokie paklusnus ir blizgantis
pirkau per akcija ~12lt 300ml
o siandien susigundziau akcija Droge ir nupirkau dezodoranta

pirkau per akcija ~12lt 300ml
o siandien susigundziau akcija Droge ir nupirkau dezodoranta

naudoju Garnier pieštukinį tą mineralinį, kuris tinka po depiliacijos. tai tikrai žiauriai patinka, priekaištų anei vieno neturiu. savo darbą atlieka (veikia tikrai nuo ryto iki vakaro), kvepia skaniai. tikrai džiaugiuosi radusi tokį gėrį
ir dar žiauriai patinka Garnier Pure Active veido priežiūros priemonės. naudoju prausiklį, šveitiklį ir drėkinamąjį kremą, tai veido odos būklė tikrai kažkiek pagerėjo...

ir dar žiauriai patinka Garnier Pure Active veido priežiūros priemonės. naudoju prausiklį, šveitiklį ir drėkinamąjį kremą, tai veido odos būklė tikrai kažkiek pagerėjo...

keliu tema i virsu , nes ir paciaj labaj idomu garnier mineral tie rutuliniaj dezodorantaj, kurie is geresni ir kuom? tie ultra dry ir anti white marks

QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 12, 11:11)
Nebandziau, labai kazkaip baisus tas sepetelis atrodo

nors garnier'o man nepadedavo nei vieni prausiklai ar sveitikliai, labai laikinas efektas budavo po pirmu naudojimu.. po to jokio efekto ir kaip tik oda labai greitai pripranta