Įkraunama...
Įkraunama...

Garnier priežiūros priemonės

QUOTE(Scorp99 @ 2006 10 14, 19:40)
Naudoju Garnier priemones jautriai veido odai ir esu patenkinta.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
patinka tonikas,pienelis, kremas, skirtas jautriai sausai odai thumbup.gif
Atsakyti
aš ir vis labiau linkstu link garniero...atrandu kas tinka ir patinka mano odai.. turiu jau pienely, plaukams pakankamai geras ir dabar veidui krema nusipirkau... ieskojau to Pure A, bet tai kad niekur neberandu - isgraibstytas doh.gif wub.gif tai dabar tokioj zydroj pakuotej kremuka turiu - kad oda neblizgetu.. patikrinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as kauke veidui valomaja naudoju su agurku ekstraktu berods,tai ji man thumbup.gif dar turiu makiazo valikli tinkanti ir ypac jautrioms akims, tai irgi patinka...
Atsakyti
Turiu prausikli Pure misriai-riebiai odai, tai galiu pasakyti tik tiek, kad tikejaus kazko geresnio schmoll.gif
Atsakyti
O gal kas bandet krema garnier total comfort..geltonoje pakuoteje..idomu ar poru neuzkemsa?
Atsakyti
Tas geltonoj pakuotej, tai superinis kremas! Nieko neuzkemsa ir labai atsigauna oda po jo bigsmile.gif O kai vakare naktini uzsitepu, tai ryte gali ir i veidrodi pasiziuret tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 10 18, 21:18)
O gal kas bandet krema garnier total comfort..geltonoje pakuoteje..idomu ar poru neuzkemsa?

Esu turėjus jį. Porų, berods, neužkimšo, oda žiemą nešalo. Bet antra kartą jo nepirkčiau.
Atsakyti
Cia maciau isgyret plauku dazus.. Man jie taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Plauku prieziuros priemones tai man visai patinka, bet jau kuno... schmoll.gif pamenu turejau losjona kunui (rodos geltonos spalvos buteliukas) tai po poros dienu naudojimo vietomis tooookiais guzeliais pabere, lyg uodu sukandziota buciau blink.gif ir dar niezejo kaip... wacko.gif na neitiko mano odai kazko... g.gif
Atsakyti
Nu kadangi renkuosi krema odai tai paklausiu darapie viena garnier tokiame zaliame indelyje, kur apsaugo nuo aplinkos zalingo poveikio
user posted image
Idomu nuokokiu metu jis tinka g.gif
Atsakyti
Labai esu patenkinta Garnier gaminiais, praktiškai beveik visos mano veido priežiūros priemonės yra iš šios firmos. Naudoju Garnier veido prausiklį riebiai odai, Pure toniką, T-zonai Pure A kremą ir specialų nakčiai Pure A Night, paakių zonai - Nutritionist kremuką, likusioms veido dalims (mano mišri oda) - Garnier Fresh kremą. Kartą per savaitę naudoju Garnier kreminį šveičiamąjį prausiklį ir pylingo serumą su glikolio rūgštimi. Šauniausia, kad atsikračiau odos problemų, nes oda mano labai riebi, porėta smile.gif
Atsakyti
man irgi labai patinka serija riebiai odai, kazkadaise labai pagrazino veideli thumbup.gif atsibosta naudoti vis ta pati, bet vis sugriztu prie tu gaminiu. ir dabar turiu atsargose prausikli, naktini krema, tonika, pilinga is dvieju etapu ir sildancia kauke. man juos labai malonu naudoti brunette.gif
Atsakyti