Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

Aha, aš irgi bandau išrasti formulę kaip nieko nemylėti, neprisirišti ir pan. ir svarbiausia, nenorėti to padaryti lotuliukas.gif
na taip... pozityviai mes čia su tavimi........
Atsakyti
Naoko, o aš manau, kad po nenusisekusių santykių net sveika paliūdėti. Manau, ir pačiam organizmui šioks toks šokas bus, jei per prievartą stengsies save puikiom nuotaikom nuteikinėti. Keletą dienų net labai sveika gerai išsižliumbti, o po to, kai ašaros nudžius, susitikti pvz su draugėm paplepėti ar pvz į kokį linksmą filmą nueiti. Tik neverta nuolat draskyti senų žaizdų, stengtis prisiminti viską ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 07 birželio 2007 - 14:07
QUOTE(Kresida @ 2007 06 07, 15:07)
Naoko, o aš manau, kad po nenusisekusių santykių net sveika paliūdėti. Manau, ir pačiam organizmui šioks toks šokas bus, jei per prievartą stengsies save puikiom nuotaikom nuteikinėti. Keletą dienų net labai sveika gerai išsižliumbti, o po to, kai ašaros nudžius, susitikti pvz su draugėm paplepėti ar pvz į kokį linksmą filmą nueiti. Tik neverta nuolat draskyti senų žaizdų, stengtis prisiminti viską ir t.t

aciu 4u.gif nebedraskysiu:)
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 06 07, 15:07)

O jeigu tos draugės plepa apie savo šeimas ir vyrus, o pasitaikęs filmas romantiškai pasakoja apie viską nugalinčią meilę? kaip sugebėti nereaguoti į tokius veiksnius?
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 07, 16:10)
O jeigu tos draugės plepa apie savo šeimas ir vyrus, o pasitaikęs filmas romantiškai pasakoja apie viską nugalinčią meilę? kaip sugebėti nereaguoti į tokius veiksnius?

Tada geriau eiti vienai į kiną pažiūrėti Šreko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 07, 15:12)
Tada geriau eiti vienai į kiną pažiūrėti Šreko cool.gif

Čia tai idėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 06 07, 15:10)

Matyt ant kokių dalykų užsiciklini tą ir matai. Pvz kurios neturi draugo tik ir mato aplink vaikštinėjančias apsikabinusias poreles, kusios negali pastoti -mato aplink nėščias ir mamytes su vežimėliais, kurios neranda svajonių darbo aplink pastebi moteriškes su puikiais kostiumėliais, automobiliais ir nepaleidžiančias mobilaus iš rankų..Ko labai nori ir nesiseka gauti į tai ir reaguojama skausmingai. Yra pilna aplink ir be vyrų ir nepažįstu tokių, kurios dėl meilės neliejo ašarėlių mirksiukas.gif Daugumai tenka pakūkčioti naktim į pagalvę. Kiekvienai savos problemos, tik vienom lengviau su jomis sekasi tvarkytis, kitom sunkiau
Atsakyti
aciu Dievui kad turejau tablete.
issitryniau is visu pazinciu puslapiu (nors netikusiu bernu nebesusirasiu), cia diziulis pokytis mano juokingame gyvenime, dabar turetu ir siaip kazkas pasikeist. gal net gyvu zmoniu daugiau atsiras aplink lotuliukas.gif kaip kazkuri kazkurioj temoj rase, jei nori, kad gyvenimas pasikeistu, pirmiausia keisk savo elgesio modeli. keiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 07, 15:45)
...pirmiausia keisk savo elgesio modeli. keiciu smile.gif

Niugi šaunuolė 4u.gif O ir Šreką pažiūrėti neprošal thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 07, 15:45)
aciu Dievui kad turejau tablete.
issitryniau is visu pazinciu puslapiu (nors netikusiu bernu nebesusirasiu), cia diziulis pokytis mano juokingame gyvenime, dabar turetu ir siaip kazkas pasikeist. gal net gyvu zmoniu daugiau atsiras aplink lotuliukas.gif kaip kazkuri kazkurioj temoj rase, jei nori, kad gyvenimas pasikeistu, pirmiausia keisk savo elgesio modeli. keiciu smile.gif

Na jei tu Vilnietė prisijunk prie mūsų ir varom pasisėdėti su linksma kompanija bigsmile.gif Ir atsiras naujų įspūdžių, nebereiks mąstyti apie liūdnus dalykus mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila, kad kudikis mano pas senelius Palangoj... butu su kuo eit Sreko ziuret smile.gif

kad as Kaune...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 07 birželio 2007 - 14:52
QUOTE(Naoko @ 2007 06 07, 15:51)
gaila, kad kudikis mano pas senelius Palangoj... butu su kuo eit Sreko ziuret smile.gif

kad as Kaune...

Tai ir Kaunietės turbūt kažką organizuoja mirksiukas.gif Pabėk nuo rutinos ir vis dažniau šypsotis norėsis 4u.gif
Atsakyti