Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

Niu panelytes, kaip siandien gyvenate, apie ka mastote?smile.gif
Gal kas zino stebuklinga recepta, kaip greitai liudesi be priezasties iveikti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 07, 11:30)
Niu panelytes, kaip siandien gyvenate, apie ka mastote?smile.gif
Gal kas zino stebuklinga recepta, kaip greitai liudesi be priezasties iveikti?smile.gif

Ogi atrandi spragą ir puoli domėtis tuo, ko dar nežinai. Liūdesys išgaruoja, o tau enegijos antplūdis užeina, net apie valgį pamiršti biggrin.gif
Skaitinėju dabar apie fotografiją ir viena akim forume žiūrinėju, kai ten tamsus miškas pasidaro lotuliukas.gif Ir paskui sveikstantį mažių vos spėju lakstyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 07, 11:35)
Ogi atrandi spragą ir puoli domėtis tuo, ko dar nežinai. Liūdesys išgaruoja, o tau enegijos antplūdis užeina

Tai visą šitą temą galima pavadinti bandymu įveikti liūdesį... Dėl ko nors. Tai spraga, ir galima domėtis, kapstytis... Atrasti, dalintis... Liūdesys "apkamšomas" gražiais žodžiais, citatomis, iš perskaitytų knygų...
Atsakyti
Zodziu, reik prisiverst susidomet kuo nors:) domiuosi dabar pareiginiais nuostatais, bet nelinksmina ax.gif

Suntea, zinau, kad tema tam skirta, as paklausiau gal kas extra priemoniu zino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 07 birželio 2007 - 12:20
Naoko, pasigilink i liudesio priezasti. Jei zinai is ko jis kilo, iveiksi ji. Nieko nebuna is niekur i niekur, yra priezastis, tai reiskia, reikia spresti. mirksiukas.gif Jei spresti nenori ar neiseina, tada - praeis irnesakyk.gif
Atsakyti
aha. yra priezastis. beprasmybe. visi kazkuo svarbiu uzsieme, o man nera kuo. ir taip jau labai ilgai tesiasi. susigalvoju dirbtinu reikalu visokiu (kuriu nereikia nei man, nei kitiems), bet jokios motyvacijos, is esmes nera ka ir del ko veikti pasaulyje. pvz dabar va dirbu bendradarbio darba, nuejau ir paprasiau "duok man ka nors, ko nespeji", tai to darbo daug, bet nepadeda tie beprasmiski svetimi reikalai.
pavydziu zmonems, kurie turi savo gyvenima. is ko jis susideda ir kaip jie ji susigalvoja, nezinau.
nu jei ka, tai galit pasakyti kad as durna, bus teisybe
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 07, 14:00)
nu jei ka, tai galit pasakyti kad as durna, bus teisybe

Priešingai, aš manau, kad tu šaunuolė - kita tavo vietoje sėdėtų ir dūsautų koks beprasmis gyvenimas, o tu susirandi darbų. net nepastebesi kaip veiklos nebereikės ieškoti, viskas taps įprasta.
Beje, nekiekvienas užimtas žmogus yra laimingas. kartais toks jausmas, kad garsiai deklaruojantys apie laiko trūkumą ir savo užimtumą labiau nori įtikinti patys save, o ne kitus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tu bent jau nuoširdi mirksiukas.gif
na, bent jau aš tuo įsitikinusi..
Atsakyti
nu va, viskas aisku, cia buvo tik nuojauta.
mano didzioji gyvenimo meile, kurios negaliu pamirsti pazinciu puslapyje (kur susipazinom kazkada) parase man laiska "kaip gyveni". prisidejes nuotrauku su datom, vakarykstes nuotraukos su kazkokia mergina, jie ten buciuojasi ir panasiai. nu bliaunu, viskas. kur cia pozityvizma izvelgti?noreciau kaip nors pozityviai susitvarkyti dabar
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 07, 14:41)
nu va, viskas aisku, cia buvo tik nuojauta.
mano didzioji gyvenimo meile, kurios negaliu pamirsti pazinciu puslapyje (kur susipazinom kazkada) parase man laiska "kaip gyveni". prisidejes nuotrauku su datom, vakarykstes nuotraukos su kazkokia mergina, jie ten buciuojasi ir panasiai. nu bliaunu, viskas. kur cia pozityvizma izvelgti?noreciau kaip nors pozityviai susitvarkyti dabar

Tai jeigu jau jam tai gerai, vakar atsibuvo su ta pana, kodėl šiandien tau rašo? g.gif
Atsakyti
nezinau, man pirma mintis buvo, kad nori, jog paziureciau kaip jam vat gerai be manes, o su kita. dar paklause ar as vis dar viena. pasakiau taip ir gavau ats "nu gerai, ate"
Atsakyti
Na, aš tavo istorijos nežinau, bet skamba tai kažkaip durnai... vadinasi jam iki tavęs dar augti ir augti... mirksiukas.gif
Atsakyti
gal ir durnai, man visada su meile durnai sekesi... och geriau liksiu viena visa gyvenima, nieko nemylesiu, prie nieko neprisirisiu ne artyn neprisileisiu. tada bus tvarka nors sitoj srity. cia mano pozityviausias galimas sprendimas. ainu gert arbatos.
Atsakyti