Nu bet tikrai, jau baigiam!
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 08, 18:59)
Vijurka, gal ir iš tos pačios, bet aš smėlio į akis nežarstau
Aš va sėdžiu kamputy, smėliuką kapstau, pilis statau 
Brežnevas, man biškį braškių e-mailu atsiųsk, ok?
Bet tau šiaip faina - diplominis
Uch, ateis kada nors ir man tokia diena 

Brežnevas, man biškį braškių e-mailu atsiųsk, ok?

čia visoms, skanaus
Aš irgi gyvai ragavau braškių
Vienoje parduotuvėje pamačiau daug gražių medinių skrynelių ir taip užsimaniau kokios "malonumų" skrynelės. Tokios į kurią būtų galima įdėti malonių dalykų ir kurią galėčiau atsidaryti, kai būtų liūdną. Pirmu numeriu kokį šokoladą įsidėčiau
Vienoje parduotuvėje pamačiau daug gražių medinių skrynelių ir taip užsimaniau kokios "malonumų" skrynelės. Tokios į kurią būtų galima įdėti malonių dalykų ir kurią galėčiau atsidaryti, kai būtų liūdną. Pirmu numeriu kokį šokoladą įsidėčiau
QUOTE(Beganti @ 2007 06 08, 22:02)
taip užsimaniau kokios "malonumų" skrynelės. Tokios į kurią būtų galima įdėti malonių dalykų ir kurią galėčiau atsidaryti, kai būtų liūdną. Pirmu numeriu kokį šokoladą įsidėčiau 
Sakai malonumų skrynelė? Pas mane tai visas skyrius yra
O apie šokolado kūno pilingą SPA centre dar pakalbėjom. Nu neturi žmonės kur šokolado dėti. Neištverčiau, kad tiek gėrio veltui nueitų
Toje skrynelėje būtų ne tik šokoladas, bet ir kitokie malonūs daikčiukai
Tik kol kas nesugalvojau kokie
O čia atsiskleidžia tikėjimo galia
Pasitepa nefirminiu kremu ir nieko, o pasitepa firminiu ir iškart rezultatai matyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 08, 22:15)
Ir apskritai, kiek babkių galima išleisti garsių firmų produkcijai, kuri tipo stebuklingai padeda išvengti senėjimo
QUOTE(Beganti @ 2007 06 08, 22:23)
Toje skrynelėje būtų ne tik šokoladas, bet ir kitokie malonūs daikčiukai
Tik kol kas nesugalvojau kokie
Pasitepa nefirminiu kremu ir nieko, o pasitepa firminiu ir iškart rezultatai matyti 
Žinai, geras sumanymas
QUOTE(Starburst @ 2007 06 08, 22:33)
Žinai, geras sumanymas
Sudėti į vieną vietą
O ten tiktų koks eilėraštis? Arba užrašyti linksmi vaikučių pamąstymai? Arba kvepalų buteliukas, kad ir tuščias?
Aš šią idėją pasiskolinau iš knygos "Paprasta pilnatvė", tik ten vadina "paguodos stalčiumi"
Dar įdėčiau kokį kvapnų dalykėlį į vonią. Mėgstu visokius kvapnius dalykėlius. Mačiau vienoje mugėje iš stiklo padarytą laumžirgį ir akinius, su širdučių formos stiklais. Ir juos šalia padėčiau. Dar kokią įdomią žvakutę...
Tinka viskas, kas sukelia malonius prisiminimus ar malonias svajones
QUOTE(Beganti @ 2007 06 08, 22:52)