Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

Daivaa, Dujokaukee, ir jūs iš tos pačios smėlio dėžės bigsmile.gif Nebuvot įtrauktos, tai jums kitaip ir atrodo. O kadangi žmonės vis dar klausimus kelia, tai ir paaiškinam.
Nu bet tikrai, jau baigiam! irnesakyk.gif
Atsakyti
vat kaip čia įdomu g.gif

vat po savaitės tokiu laiku būsiu apsigynus diplominį arba nebūsiu, jei projektai neatsiras schmoll.gif ir to pozityvumo man dabar reiktų rolleyes.gif gal net kokio kilogramo ir dar braškių su grietinėle 4u.gif
Atsakyti
Vijurka, gal ir iš tos pačios, bet aš smėlio į akis nežarstau rolleyes.gif Aš va sėdžiu kamputy, smėliuką kapstau, pilis statau user posted image

Brežnevas, man biškį braškių e-mailu atsiųsk, ok? mirksiukas.gif Bet tau šiaip faina - diplominis cool.gif Uch, ateis kada nors ir man tokia diena tongue.gif
Atsakyti
Dujokaukee, aš irgi rami, kaip belgas. Tuo labiau, kad man tas žmogus, nei autoritetas, nei mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 08, 18:59)
Vijurka, gal ir iš tos pačios, bet aš smėlio į akis nežarstau rolleyes.gif Aš va sėdžiu kamputy, smėliuką kapstau, pilis statau  user posted image

Brežnevas, man biškį braškių e-mailu atsiųsk, ok? mirksiukas.gif  Bet tau šiaip faina - diplominis cool.gif Uch, ateis kada nors ir man tokia diena tongue.gif

user posted image

čia visoms, skanaus
Atsakyti
Dzenkuje už braškytes, mes ir "gyvai" šiandien paragavom thumbup.gif Ir dar pasisupom su mergička, nes jos vienos ten nesupa doh.gif Tai man tenka vaikystę prisiminti. Visai nieko rolleyes.gif
O pirtelė yra geraiiiii. Tik va vaiko zyzimas po pirtelės kažkaip ne į temą hihihi.gif g.gif
Atsakyti
Aš irgi gyvai ragavau braškių smile.gif
Vienoje parduotuvėje pamačiau daug gražių medinių skrynelių ir taip užsimaniau kokios "malonumų" skrynelės. Tokios į kurią būtų galima įdėti malonių dalykų ir kurią galėčiau atsidaryti, kai būtų liūdną. Pirmu numeriu kokį šokoladą įsidėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 08, 22:02)
taip užsimaniau kokios "malonumų" skrynelės. Tokios į kurią būtų galima įdėti malonių dalykų ir kurią galėčiau atsidaryti, kai būtų liūdną. Pirmu numeriu kokį šokoladą įsidėčiau  biggrin.gif

Sakai malonumų skrynelė? Pas mane tai visas skyrius yra lotuliukas.gif šokoladai, chalvos batonėliai, imbieriniai sausainiukai, pistacijos ir t. t. biggrin.gif
O apie šokolado kūno pilingą SPA centre dar pakalbėjom. Nu neturi žmonės kur šokolado dėti. Neištverčiau, kad tiek gėrio veltui nueitų lotuliukas.gif Man geriau vidun vidun blush2.gif Ir apskritai, kiek babkių galima išleisti garsių firmų produkcijai, kuri tipo stebuklingai padeda išvengti senėjimo doh.gif Ar šiaip sau, ar ne šiaip sau sako, kad žmogui tiek metų, kiek jis jaučiasi????????
Atsakyti
Toje skrynelėje būtų ne tik šokoladas, bet ir kitokie malonūs daikčiukai smile.gif Tik kol kas nesugalvojau kokie blush2.gif

QUOTE(Starburst @ 2007 06 08, 22:15)
Ir apskritai, kiek babkių galima išleisti garsių firmų produkcijai, kuri tipo stebuklingai padeda išvengti senėjimo  doh.gif

O čia atsiskleidžia tikėjimo galia biggrin.gif Pasitepa nefirminiu kremu ir nieko, o pasitepa firminiu ir iškart rezultatai matyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 08, 22:23)
Toje skrynelėje būtų ne tik šokoladas, bet ir kitokie malonūs daikčiukai smile.gif Tik kol kas nesugalvojau kokie  blush2.gif

O čia atsiskleidžia tikėjimo galia  biggrin.gif Pasitepa nefirminiu kremu ir nieko, o pasitepa firminiu ir iškart rezultatai matyti  biggrin.gif

Žinai, geras sumanymas bigsmile.gif Sudėti į vieną vietą bigsmile.gif O ten tiktų koks eilėraštis? Arba užrašyti linksmi vaikučių pamąstymai? Arba kvepalų buteliukas, kad ir tuščias?

lotuliukas.gif Tepu lietuvišku ale matyt tikėjimo galia veikia kaip francūziški biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 08, 22:33)
Žinai, geras sumanymas  bigsmile.gif Sudėti į vieną vietą  bigsmile.gif O ten tiktų koks eilėraštis? Arba užrašyti linksmi vaikučių pamąstymai? Arba kvepalų buteliukas, kad ir tuščias?

Aš šią idėją pasiskolinau iš knygos "Paprasta pilnatvė", tik ten vadina "paguodos stalčiumi" smile.gif
Dar įdėčiau kokį kvapnų dalykėlį į vonią. Mėgstu visokius kvapnius dalykėlius. Mačiau vienoje mugėje iš stiklo padarytą laumžirgį ir akinius, su širdučių formos stiklais. Ir juos šalia padėčiau. Dar kokią įdomią žvakutę...
Tinka viskas, kas sukelia malonius prisiminimus ar malonias svajones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 08, 22:52)
Tinka viskas, kas sukelia malonius prisiminimus ar malonias svajones smile.gif

4u.gif kaip gražu... tikrai būtų gera atidaryt tokią dėžutę, kai liūdna... smile.gif
Atsakyti