QUOTE(Starburst @ 2007 06 09, 19:07)
TY MENIA UVAŽAJEŠ? (geri mane)
Čia turėjo būti
"gerbi"
Dar vieną klaidą radau
pvz.: prie vyro butelio
turi būti "prie
vyno butelio"
Lyg negėriau, o tiek klaidų
QUOTE(Beganti @ 2007 06 09, 19:21)
Matai,
aš pykstu ant ex, kad mane paliko. Ir paliko mane ne tada, kai iškart pamatė, kad nieko nebus, o tada, kai kitą sutiko. Nors iš pradžių to nesakė. Pirminė priežastis: mūsų santykiai blogi. Ir dar stebėjosi iš pradžių: O kodėl tu liūdna, juk mūsų santykiai buvo blogi, tai dabar laiminga turėtum būti be manęs
Nu blyn... ir turėtum... ir dar kaip
Pirmiausia todėl, kad neprakalbo pačioje pradžioje apie tai, kas negerai, kas jo netenkina. Paskui už tai, kad vedžiojo už nosies. Ir trečia, kad pateisino savo nesąžiningumą blogais jūsų tarpusavio santykiais. Ar jis pripažino, kad MELAVO TAU, o ir sau dėl to, kad susirado kitą??? Visų pirma kiekvieno asmeninis nuoširdumas ir realus santykių įvertinimas turi būti. Gerai atrasti pradžią nesutarimų ir tikruosius motyvus. Ech, jagu tik išeitų (bandau rasti, kas sugebėtų taip padaryti) sutraukti tas 2 val. trukmės paskaitas. Toji apie santykius šeimoje gal išryškintų kai kuriuos tamsius momentus tarp jūsų. Nes tai, kas nuslepiama, niekur nedingsta, iškyla kitais pavidalais ir kituose santykiuose.
Viskas paprasta. Ir, aišku, viskas tau YRA gerai