Įkraunama...
Įkraunama...

Praktinis pozityvizmas

QUOTE(Beganti @ 2007 06 09, 19:21)
Kaip sakoma, gydykis tuo, nuo ko susirgai. Lauksiu naujos meilės  biggrin.gif

Daugiau optimizmo, Bėganti 4u.gif
Žinau, kad skyrybos skaudus dalykas. Bet yra, kaip yra.
Tikėk visa širdimi, kad sulauksi tokio, kokio norėtum.
O atleisti, manau, reikia. Vien todėl, kad rastum ramybę pati... Sėkmės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 09 birželio 2007 - 18:37
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 09, 19:34)
Daugiau optimizmo, Bėganti  4u.gif
Žinau, kad skyrybos skaudus dalykas. Bet yra, kaip yra.
Tikėk visa širdimi, kad sulauksi tokio, kokio norėtum. 
O atleisti, manau, reikia. Vien todėl, kad rastum ramybę pati... Sėkmės.  smile.gif

Ačiū 4u.gif Atleisti tik dėl savęs ir noriu. Jam tai kas - mėgaujasi nauja meile biggrin.gif Tik tiek, kad pykstu ir ant savęs. Sunku atleisti dėl tų nenusisekusių santykių ir sau ax.gif na, bet gyvenu, semiuosi išminties, laikas eina (o jis gydytojas) ir atsakymo sulauksiu smile.gif Meilės taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 09, 19:07)
TY MENIA UVAŽAJEŠ? (geri mane)

Čia turėjo būti "gerbi" smile.gif
Dar vieną klaidą radau blush2.gif
pvz.: prie vyro butelio

turi būti "prie vyno butelio"
Lyg negėriau, o tiek klaidų doh.gif

QUOTE(Beganti @ 2007 06 09, 19:21)
Matai, aš pykstu ant ex, kad mane paliko. Ir paliko mane ne tada, kai iškart pamatė, kad nieko nebus, o tada, kai kitą sutiko. Nors iš pradžių to nesakė. Pirminė priežastis: mūsų santykiai blogi. Ir dar stebėjosi iš pradžių: O kodėl tu liūdna, juk mūsų santykiai buvo blogi, tai dabar laiminga turėtum būti be manęs  doh.gif

Nu blyn... ir turėtum... ir dar kaip biggrin.gif
Pirmiausia todėl, kad neprakalbo pačioje pradžioje apie tai, kas negerai, kas jo netenkina. Paskui už tai, kad vedžiojo už nosies. Ir trečia, kad pateisino savo nesąžiningumą blogais jūsų tarpusavio santykiais. Ar jis pripažino, kad MELAVO TAU, o ir sau dėl to, kad susirado kitą??? Visų pirma kiekvieno asmeninis nuoširdumas ir realus santykių įvertinimas turi būti. Gerai atrasti pradžią nesutarimų ir tikruosius motyvus. Ech, jagu tik išeitų (bandau rasti, kas sugebėtų taip padaryti) sutraukti tas 2 val. trukmės paskaitas. Toji apie santykius šeimoje gal išryškintų kai kuriuos tamsius momentus tarp jūsų. Nes tai, kas nuslepiama, niekur nedingsta, iškyla kitais pavidalais ir kituose santykiuose.
Viskas paprasta. Ir, aišku, viskas tau YRA gerai 4u.gif
Atsakyti
Sakė, kas negerai... Tokia, kokia esu 4u.gif
Šiaip tai pavyzdys, kaip reikia protingai norėti. Nes ilgą laiką tiesiog buvau įsimylėjusį jį (tyliai) ir jo norėjo ir galiausiai gyvenimas mus suvedė. Ir po to netgi nelabai kreipiau dėmesį į jokius įpėjamuosius ženklus.
Geriau norėti gražių santykių, o ne konkretaus žmogaus. Galbūt tas žmogus visiškai nėra skirtasis. Noras išsipildo, o baigiasi prastai.
Atsakyti
kaip man patinka, kad visada rasot apie mane konkreciai tuo momentu dominancius dalykus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 09, 22:20)
Sakė, kas negerai... Tokia, kokia esu  4u.gif

Tada tavo kaltė įrodyta - ausų nebuvai išsiplovusi hihihi.gif

Naoko, baik užsisakinėti temas sau (juokauju). Man 4 valandas reikėjo klausytis paskaitų, kad galėčiau pora protingesnių sakinių parašyti lotuliukas.gif Neskaičiuojant jau kiek metų nugyvent reikėjo ir kiek klaidų padaryti mirksiukas.gif Iš tikrųjų, tai užteko vienos klaidelės, kuri tiek daug pakeitė. Bet taip ir turėjo būti. Ir gerai, kad taip buvo. Taip man ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
Visoms geros dienos ir teigiamų emocijų biggrin.gif

http://pbi.ru/intere...oenie/nastr.htm

http://www.zakat.ru/sms/haha2.htm
Atsakyti
Aš tokį stiprų pozityvų nusiteikimą turiu viduje, ir jau dvi dienas. Dirbtinai nieko nedariau, natūraliai jis atėjo, kai pradėjau susitaikyti su viskuo, kas vyksta, ir viską nuolankiai priimti. Taip norėčiau, kad užsibūtų jis pas mane smile.gif Kad tik nepradėčiau vėl purkštauti prieš gyvenimą cool.gif

Matau kelis gerus ženklus. O be to, šią naktį išsitraukiau tokį darbą (čia iš hobio srities), kuris buvo užmestas nuo praėjusio rugsėjo ir su tokiu užsidegimu prie jo krapštausi. Gal tikrai į mano kiemą grįžta ramybė flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 10, 14:35)
Aš tokį stiprų pozityvų nusiteikimą turiu viduje, ir jau dvi dienas. Dirbtinai nieko nedariau, natūraliai jis atėjo, kai pradėjau susitaikyti su viskuo, kas vyksta, ir viską nuolankiai priimti. Taip norėčiau, kad užsibūtų jis pas mane smile.gif Kad tik nepradėčiau vėl purkštauti prieš gyvenimą  cool.gif

Džiaugiuosi, kad tau geriau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(heide @ 2007 06 10, 14:18)
Visoms geros dienos ir teigiamų emocijų  biggrin.gif

http://pbi.ru/intere...oenie/nastr.htm

Šitas thumbup.gif malonu, įsivaizduoti, kad čia specialiai tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 10, 14:35)
Aš tokį stiprų pozityvų nusiteikimą turiu viduje, ir jau dvi dienas. Dirbtinai nieko nedariau, natūraliai jis atėjo, kai pradėjau susitaikyti su viskuo, kas vyksta, ir viską nuolankiai priimti. Taip norėčiau, kad užsibūtų jis pas mane smile.gif Kad tik nepradėčiau vėl purkštauti prieš gyvenimą  cool.gif

Džiugu dėl tavęs wub.gif Labai thumbup.gif
Prisimink, kokia buvai šviesiuoju gyvenimo periodu, tokia ir esi. Tik dar geresnė mirksiukas.gif O karti patirtis tave praturtino, nes dabar puikiai galėsi suprasti kitą, atsidūrusią panašioje situacijoje smile.gif

Atsakyti
Net kelioms mums čia turbūt reikia pasitikėjimo gyvenimo tėkme klubo:)
Gaila, kad Bėganti ir Naoko Kaune, galėtume pasiklubinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Smagiai pasijuokiau su katinėliu kartu biggrin.gif Ačiū, heide smile.gif

Smagu, kad čia geros nuotaikos.
Aš tai "truputėlį" pasideginau saulutėje, grįžusi į veidrodį pasižiūrėjau... doh.gif ax.gif
Atsakyti