Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra alergiškų metalui (sagtis, laikrodis...)

Na aš, pavyzdžiui, alergiška visokiems auskarams, ir dėl to taip liūdna, nežinau kaip su tuo kovoti verysad.gif
Atsakyti
as isvis labai daug kam alergiska,man sienlige,iskart beria nuo citrusiniu vaisiu,nuo tu visu atveztiniu verysad.gif o taip megstu tongue.gif tai as jau senai tyriuosi ir man daktare israsiusi buvo toki tepaliuka,bet nzn ar visiems tiks,bet kai nuo dirzo atsiranda alergija,as patepu ir kita diena nebera mirksiukas.gif FUCICORT,bet jauciu, tai antibijotikas kaip suprantu,nes uzrasyta ant pakuotes antibiotic
Atsakyti
Aš alergiška visiems metalams išskyrus auksą ir platiną, o nuo sidabrinių žiedų man net pirštai sutinsta...
Atsakyti
As anksciau nebuvau alergiska jokiems metalams, bet paskutiniu metu pradejo bert nuo keliu metaliuku, o ir nuo bizuteriniu auskaru ausys pradejo puliuot. unsure.gif

Anksciau taip nebudavo, galvoju, gal oda jautresne tapo, gal koki netoki maista valgau ar per daug saules? Gal vitamino kokio truksta g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapetas @ 2007 06 05, 22:15)
Ar yra elergisku metalui, tai dirzo sagtis, laikrodis ir kiti metaliniai daikciukai, kurie lieciasi su kunu. Klausimas paprastas kaip sprendziate sia problema, gal ES yra kokia nors speciali parduotuve tokiems zmogenams  smile.gif  Buciau DEKINGAS uz info

Aš tai nesu alergiška, bet mano draugė yra, bet ne visiems metalams, sidabrui nėra, tai ji nenešioja iš paprasto metalo nieko ir neberia.
Atsakyti
o tai gal gali isduoti paslapti kur perka tuos daikciukus is nepaprasto metalo, nes as pvz dirzo su sagtim is kokio nors kito metalo niekur nerandu...
Atsakyti
o as maniau, kad as cia tokia viena 4u.gif
as taip pat negaliu nesiot nei dirzu, nei auskaru... buvau ir pas daktare... o jis nieko, pasiziurejo ir patare venkt lietimosi su tais "netikraisiais" metalais biggrin.gif
del auskaru tai nikeo, istveriu, bet be dirzo - - krenta kelnes blush2.gif 4u.gif kartais niezti, kartais degina g.gif ziauru g.gif o ka daryt - neaisku 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi alergiška metalui, bet kai dovanų gavau laikrodį Tisot, pastebėjau, kad ne visiems metalams alergiška.laikrodžio apyrankė metalinė, bet manęs ji nealergizuoja.Į džinsų kniedžių apatine pusę tenka klijuot pleistriuką, o diržiukus nešioju ant drabužių.Bamboj auskarą turėjau iš medicininio metalo, tai irgi nealergizavo, reikia ieškot brangių diržų, tai gal tada nealergizuos.
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2007 06 20, 10:50)
Aš irgi alergiška metalui, bet kai dovanų gavau laikrodį Tisot, pastebėjau, kad ne visiems  metalams alergiška.laikrodžio apyrankė metalinė, bet manęs ji nealergizuoja.

pas mane yra ta pati beda doh.gif del to vyras mane vadina auksine mergaite,ir jam tenka pastoviai dovanot man auksa smile.gif o del tisot,tai mes su vyru buvom nuvazeve i zeneva man laikroduko ,mus del to metalo konsultavo sake geros firmos is kitokio metalo juos gamina,del to neisberia,bet mes apsidraudem,ir pirkom paauksuota,man,kad tikrai nebertu,nes sumokesi 500lt ar daugiau ir bers,tai turesi bedu ax.gif o siaip toks ir sprendimas,renkiesi tai kas tinka,ir saugaisi nuo to kas netinka 4u.gif
Atsakyti
turiu tokia problema nuo paauglystes. sprendziu turbut paprasciausiu budu - nenesioju nei laikrodziu, nei dirzu. papuosalai - tik is aukso, jam as nealergiska. o vat kodel taip yra, niekada nesiaiskinau g.gif
Atsakyti
mano draugei tokia problema buvo...
ir jau neber mirksiukas.gif
vaistinei yra geriamas preparatas, padeda susitvarkyti su sia problema...
tereik nueit i vaistine ir paprasyt vaistininkes...arba nueiti pas alergologa ir nustatytu kas geriausiai jums padetu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 01 liepos 2007 - 13:54
Sveikos,

Aš irgi turiu alergija nikeliui - jokių laikrodžių jau bent kokius 5 metus nenešioju - nusibodo vaikščioti išbertomis rankomis, bet diržų negaliu atsisakyti, tiesa, tokius kur liečiasi su oda stengiuosi nenešioti kiekvieną dieną, nes irgi pilvą išberia, pastebėjau - ypač karštesnę dieną, kai kūnas labiau prakaituotas.
Atsakyti