Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra alergiškų metalui (sagtis, laikrodis...)

QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 09, 02:44)
man alergija mertalaui,nuo dirzo visa pilva nusidraskydavau,kol nepasake vienos smulkmenos viena pazistama,sako tu palakuok is antros puses paprastu nagu laku ta metala ir nebebus problemu,isbandyta  thumbup.gif

isbandyta ir puikiai pasiteisina thumbup.gif as su bespalviu laku nulakuoju ne tik is vidines puses, praktiskai nieko nesimato, tik minusas tas, kad po kurio laiko tas lakas prasitrina ir reikia kartoti procedura. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 09, 02:44)
man alergija mertalaui,nuo dirzo visa pilva nusidraskydavau,kol nepasake vienos smulkmenos viena pazistama,sako tu palakuok is antros puses paprastu nagu laku ta metala ir nebebus problemu,isbandyta  thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif oho,geras! Net nebuciau pagalvojus... reiks ir man taip isbandyti bigsmile.gif tik kiek tada tu bonkuciu man prireiks??? g.gif biggrin.gif Esu alergiska metalui,negaliu nesiuoti nei dirzu nei,laikrodi,nei bizuterijos...apskritai nieko,sidabro taip pat organizmas atsisako doh.gif ir jau laaaabai seniai pas mane taip,dar budama 11 metu pradzioj tik sidabrui buvo,tiesiog puliodavo ir stipriai nestedavo ausis nuo auskaru,paskui palaipsniui perejo ir ant metalo,bet tai kartais,tiesiog nebuna iseites,kai reik uzsideti ar butent si dirza ar butent si laikraduka ar netgi sitos dzinsus,kuriu vidine saga lieciasi kuno doh.gif verysad.gif bet tai pastebejau,kad uztenka diena pravaiksciuoti ir vsio doh.gif bet svarbiausia nesidraskyti,nekasinetis ir tada greitai praeina,praktiskai per para! mirksiukas.gif bent jau pas mane smile.gif

Siaip del to nesuku sau galvos,ka padarysi...tik labai gaila,kad negaliu nesiuoti sidabro,nes taip kartais norisi pakeisti kazka....tas auksas jau taaaaaip pabodo doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as turiu sia problema. Ir sprendimo kito kaip vengti nikelio nezinau rolleyes.gif su laikrodziu buvau padariusi , kad uzklijavau ciferblato kita puse su mazu apvaliu pleistriuku. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai tikriausiai alergiška diržo sagčiai, nes ji liečiasi su pilvui ir man toje vietoje visuomet išberia. Jau turių tokių dėmeliį ant pilvo,nes labai kutena tai aš nusikasau doh.gif Kiek skaičiau čia (kiek spėjau permest) jūs čia patariat diržą nagu laku nulakuot, o ar patikima tada nebeargelizuoja kūno diržas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo El Mar: 20 birželio 2008 - 16:29
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 09, 03:44)

bigsmile.gif geras tkrai buciau nesugalvojus,as ir jau senai metalui esu elergiska ,galiu tik auksa nesiot .
Atsakyti
tataigis as ir metalui alergishka, laikrodi tai plastikini nesioju, nusipirkau toki grazuoli is swatch, nes nijokie kitokie netiko.dirzu vengiu, apyrankiu, pakabuku, ziedu negaliu nesiot ir nenesioju..taip ir kovoju smile.gif
Atsakyti
Neseniai skaičiau apie laikrodžius- tai rašė, kad tiems, kas alergiškas nikeliui ir kitokiems metalo deriniams rekomenduoja titano lydinio. Tipo nealergizuoja... Jei kas išbandėt- pasidalinkit info...
Atsakyti
pries pora menesiu mane istiko ta pati beda, nuo labai grazaus dirzo sagties isbere.... verysad.gif tai visa pilva nusikasiau, tai dabar vaikstau su nudraskytu pilvu, negaliu nei bliusku normaliu uzsideti, nes viskas matoai, reik tik ilgas nesiot verysad.gif eurovaistinej rekomendavo tepaliuka ir vaistukus, bet visiskai nepadejo. tai nuejau pas gydytoja, nes jau nebegalejau kenteti, tai israse kazkokius vaistus ir tepaliuka Traumeel tai aciu dievui jau puse pilvo jau beveik uzgijo ax.gif nes dar karts nuo karto psikasau... ax.gif
Papildyta:
beje, pastebejau, kad dabar ir ant koju tutriu po kelis spuogiukus, kuriuos niezti, ir ant ranku viena kita... nuo ko jie galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Aasimah @ 2008 06 19, 15:04)
Ir as turiu sia problema. Ir sprendimo kito kaip vengti nikelio nezinau  rolleyes.gif su laikrodziu buvau padariusi , kad uzklijavau ciferblato kita puse su mazu apvaliu pleistriuku. rolleyes.gif

Man irgi nuo nikelio alergija doh.gif Tai pirmiausia nebenešioju laikrodukų su metalinėmis apyrankėmis, o tik su odinėmis. Ir šiaip stengiuosi laikrodį kuo rečiau nešioti, nes paskui ant rankos nuo jo lieka neypatingo grožio "raudona apyrankė" g.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 09, 01:44)

Geras bigsmile.gif Reikes pabandyti. Tikiuosi ir man issispres si problema.
Atsakyti
O man ne tik paparastam metalui alergija bet ir sidabrui ir net auksui (baltam) negaliu auskaru nesioti, tinka tik auksiniai auskarai, ziedus dar galiu sidabrinius nesioti. O dirzu ir siaip bizuterijos atsiakiusi esu. Laikrodzio nezinau kada beturejau. Kai sustreikavo organismas 19 taip ir branginuosi..... Ir auskarai dabar tik dezuteje padeti guli....
Atsakyti
Platina sprendimas sagčiai biggrin.gif Siūlyčiau sidabrą, bet sidabras per daug lankstus metalas, na nebent sagtis tooooookia masyvi būtų ax.gif O laikrodukas platininis ar balto aukso irgi neblogai derėtų wub.gif
Na bet čia manau tikrai nelabai išeitų turėt bent po kelis blush2.gif
Aš nuo vaikystės esu alergiška metalui, kartą nusipirkau pasipuošt auskariokus vakariokui, na ir prie to aišku prisiderinau koljė, deja deja. Tą vakarą viskas buvo gerai, na neskaitant kelių pasikasymų, bet ryte kaip aš savęs gailėjau ir save koneveikiau doh.gif ... daugiau neeksperimentuoju schmoll.gif
Atsakyti