labas
as senokai nebe klaipediete, bet vis paskaitau jusu tema
tai mane tas dazantis dieninis kremas sudomino. Gyvenu UK dabar tai parduotuvej sunkoka pasiklaust
o kai dar ima klausinet smulkiau....
tai norejau suzinot analogisku dazanciu kremu pav.kitu firmu, nes cia tk lorealiai, maxfaktoriai ir t.t. i kitus ir kisene gal neikibtu
deretu ir brangesnis jei pigesniu nera is tu paplitusiu firmu

na visų ir neišvardinčiau žinoma geriausiai rinktis iš lorealio yra toks nutri bronze veidui, taip pat labai neblogas yra iš avon kremas tik va pavadinima primiršus esu ... ir iš pigesniu nivejos yra taipogi nepamenu pavadinimo, bet žinau jog yra specialiai jautriai veido odai, kuris išlygina ir priduoda odai spalvos jei pamatysiu kur parduotuvei būtinai parašysiu pavadinimą

Aciu
busiu labai dekinga jei uzklius uz akiu

Tik dabar atradau sia temele - super patarimai (man ypac naudingi patarimai apie celiulita)
. Kazkiek nurimau ir po konkretaus pasakymo, jog striju niekaip neisnaikinsi, o tai paskutiniu metu nuolat suku galva, kokia priemone naudoti, kad tik pagelbetu
. Gavau viena patarima, kad naudoti contratubeksa - gal esat ka nors girdejusi apie tai, o gal kas nors esate tai isbande?
Man aktualiausias klausimas siuo metu - krutines prieziura, taigi noreciau gauti patarimu
. Esu maitinanati siuo metu ir turiu labai didele krutine (G/H). Kol kas nieko ypatingo nenaudoju, tik nuolat bunu su liemenele (ir nakti), bet labai bijau, kad po maitinimo ji man smarkiai subliuks, taigi prasau patarimo, kokias priemones ar kremus naudoti, kad nebutu pinigu ismetimas, o gauciau naudos
.

Man aktualiausias klausimas siuo metu - krutines prieziura, taigi noreciau gauti patarimu

Aisku as ne kosmetologe,bet cia nelabai kaqs pades
Gali profilaktikai naudoti koki krutinei skirta krema,bet manau pati zinai,kad tai kazko nepakeis.As pati po 2 vaiku,tai ktrutine nedidele,bet truputi visgi pakito,man be galo gera itaka dare sportas,del to ji ne kiek nenusileido zemyn.O tai kad subliuks nors kiek tai tikrai
Dar priklauso ar numesi daug svorio po gimdymo. Taigi pirmiausiai daryk krutines raumeni palaikancius pratimus,nors tai reikejo daryt pries pastojant

QUOTE(laurin22 @ 2007 11 22, 04:49)
labas
as senokai nebe klaipediete, bet vis paskaitau jusu tema
tai mane tas dazantis dieninis kremas sudomino. Gyvenu UK dabar tai parduotuvej sunkoka pasiklaust
o kai dar ima klausinet smulkiau....
tai norejau suzinot analogisku dazanciu kremu pav.kitu firmu, nes cia tk lorealiai, maxfaktoriai ir t.t. i kitus ir kisene gal neikibtu
deretu ir brangesnis jei pigesniu nera is tu paplitusiu firmu 

Paziurek Olay firmos arba Johnsons and Johnsons geltona, ant ju everyday sunshine arba summer glow buna parasyta. Yra daug rusiu tu kremu Boots parduotuvese arba Superdrug. Johnson bus is pigesniu, Olay brangesnis bet geresnis kremas.
Tania
norėčiau kosmetinio patarimo, kai užsidedu veido makiažą (toninę pudrą) išryškėja juostelė virš lūpų ir labai negražiai atrodo, ką daryti?

labai malonu kad kai manęs nėra ir pačios duodatė vieną kitai patarimų

visiškai pritariu svete OLAY firmos kremai tikrai labai geri

del linijos virš lūpos tai dažna problema, reiktu aplink lūpas pudra tėpti kosmetine kempinele, ir labai tolygiai paskyrstyt. aplink lūpas ir paakiuose pudros dėti mažiau nei kituose vietose. be to visada prieš tepant pudrą reiktu nepamiršti pagrindo, arba tesiog kremuku veidą isitepti, pudrą pasiskirstys tolygiau

o dar vienas variantas gali būti tau tesiog netinka šį pudrą arba jos spalva, kreminę pudrą ypač reikia parinkti pagal spalvą, negalima tepti tamsesnes, jei nori patamsinti veidą tesiog užbaik makiažą tonu tamsesne sausą pudrą

Papildyta:
beje mergaitės kurios norėjot pas mane ateiti tai žinokit aš nepamiršau tesiog buvo daug eikaliukų, kitą savaitę parašysiu jum į až ir susitarsim kada galėsit ateiti

O ka man su savo krutine daryt? Zinau, kad pratimukai gerai veikia, bet norisi suzinoti ir koki geresni stangrinamaji kremuka ar kazka panasaus

tai va, nusipirkau L'oreal, bet baisiai poras kimst pradejo
tada Olay nusipirkau
siaip jis man labiau vien tuo, kad veido neriebina, poru nekemsa, o matiskumo kazkada Kolastrynos kremas daugiau duodavo
bet jis veido oda baisai riebino
gal Olay nusipirkau su per lengva atspalvi duodanciu, kazkaip balta labai sau atrodziau
eglaite2 sunkoka su tais kremukais, as svori mesdama daug isbandziau, bet deja deja
po nestumo dar didesnis krutines odos suglebimas prisidejo ir man nei nuolatiniai salti dusai, stangrinantrys kremai ir losjonai bei pratimai nepadejo
gereni zodi tik apie Palmer's firming buter visam kunui ir bust firming massage cream (tik krutinei) galeciau pasakyt, beje visam kunui gal ir geresnis (jis tinka ir krutinei), tik jei pirktum pauostyk-man kvapas nelabai, o vyras ji tiesiog dievina

eglaite2 sunkoka su tais kremukais, as svori mesdama daug isbandziau, bet deja deja

QUOTE(laurin22 @ 2007 12 24, 19:09)

O kur tokie kremai parduodami buna, kur man ju ieskoi? Ir kokia ju kainyte?