Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio patarimai Klaipėdos pleputėms (ir ne tik..)

Niu tai lauksiu jau susitikimo smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif as senokai nebe klaipediete, bet vis paskaitau jusu tema thumbup.gif tai mane tas dazantis dieninis kremas sudomino. Gyvenu UK dabar tai parduotuvej sunkoka pasiklaust blush2.gif o kai dar ima klausinet smulkiau.... doh.gif tai norejau suzinot analogisku dazanciu kremu pav.kitu firmu, nes cia tk lorealiai, maxfaktoriai ir t.t. i kitus ir kisene gal neikibtu mirksiukas.gif deretu ir brangesnis jei pigesniu nera is tu paplitusiu firmu smile.gif
Atsakyti
na visų ir neišvardinčiau žinoma geriausiai rinktis iš lorealio yra toks nutri bronze veidui, taip pat labai neblogas yra iš avon kremas tik va pavadinima primiršus esu ... ir iš pigesniu nivejos yra taipogi nepamenu pavadinimo, bet žinau jog yra specialiai jautriai veido odai, kuris išlygina ir priduoda odai spalvos jei pamatysiu kur parduotuvei būtinai parašysiu pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif busiu labai dekinga jei uzklius uz akiu ax.gif notworthy.gif
Atsakyti
Tik dabar atradau sia temele - super patarimai (man ypac naudingi patarimai apie celiulita) thumbup.gif . Kazkiek nurimau ir po konkretaus pasakymo, jog striju niekaip neisnaikinsi, o tai paskutiniu metu nuolat suku galva, kokia priemone naudoti, kad tik pagelbetu g.gif . Gavau viena patarima, kad naudoti contratubeksa - gal esat ka nors girdejusi apie tai, o gal kas nors esate tai isbande?
Man aktualiausias klausimas siuo metu - krutines prieziura, taigi noreciau gauti patarimu ax.gif . Esu maitinanati siuo metu ir turiu labai didele krutine (G/H). Kol kas nieko ypatingo nenaudoju, tik nuolat bunu su liemenele (ir nakti), bet labai bijau, kad po maitinimo ji man smarkiai subliuks, taigi prasau patarimo, kokias priemones ar kremus naudoti, kad nebutu pinigu ismetimas, o gauciau naudos 4u.gif .
Atsakyti
Aisku as ne kosmetologe,bet cia nelabai kaqs pades schmoll.gif Gali profilaktikai naudoti koki krutinei skirta krema,bet manau pati zinai,kad tai kazko nepakeis.As pati po 2 vaiku,tai ktrutine nedidele,bet truputi visgi pakito,man be galo gera itaka dare sportas,del to ji ne kiek nenusileido zemyn.O tai kad subliuks nors kiek tai tikrai doh.gif Dar priklauso ar numesi daug svorio po gimdymo. Taigi pirmiausiai daryk krutines raumeni palaikancius pratimus,nors tai reikejo daryt pries pastojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2007 11 22, 04:49)
labas  4u.gif  as senokai nebe klaipediete, bet vis paskaitau jusu tema  thumbup.gif  tai mane tas dazantis dieninis kremas sudomino. Gyvenu UK dabar tai parduotuvej sunkoka pasiklaust  blush2.gif  o kai dar ima klausinet smulkiau....  doh.gif tai norejau suzinot analogisku dazanciu kremu pav.kitu firmu, nes cia tk lorealiai, maxfaktoriai ir t.t. i kitus ir kisene gal neikibtu  mirksiukas.gif  deretu ir brangesnis jei pigesniu nera is tu paplitusiu firmu  smile.gif

Paziurek Olay firmos arba Johnsons and Johnsons geltona, ant ju everyday sunshine arba summer glow buna parasyta. Yra daug rusiu tu kremu Boots parduotuvese arba Superdrug. Johnson bus is pigesniu, Olay brangesnis bet geresnis kremas.
Atsakyti
Tania 4u.gif norėčiau kosmetinio patarimo, kai užsidedu veido makiažą (toninę pudrą) išryškėja juostelė virš lūpų ir labai negražiai atrodo, ką daryti? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės
labai malonu kad kai manęs nėra ir pačios duodatė vieną kitai patarimų thumbup.gif

visiškai pritariu svete OLAY firmos kremai tikrai labai geri thumbup.gif drinks_cheers.gif

del linijos virš lūpos tai dažna problema, reiktu aplink lūpas pudra tėpti kosmetine kempinele, ir labai tolygiai paskyrstyt. aplink lūpas ir paakiuose pudros dėti mažiau nei kituose vietose. be to visada prieš tepant pudrą reiktu nepamiršti pagrindo, arba tesiog kremuku veidą isitepti, pudrą pasiskirstys tolygiau mirksiukas.gif
o dar vienas variantas gali būti tau tesiog netinka šį pudrą arba jos spalva, kreminę pudrą ypač reikia parinkti pagal spalvą, negalima tepti tamsesnes, jei nori patamsinti veidą tesiog užbaik makiažą tonu tamsesne sausą pudrą mirksiukas.gif
Papildyta:
beje mergaitės kurios norėjot pas mane ateiti tai žinokit aš nepamiršau tesiog buvo daug eikaliukų, kitą savaitę parašysiu jum į až ir susitarsim kada galėsit ateiti mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwwtania: 06 gruodžio 2007 - 17:03
O ka man su savo krutine daryt? Zinau, kad pratimukai gerai veikia, bet norisi suzinoti ir koki geresni stangrinamaji kremuka ar kazka panasaus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
tai va, nusipirkau L'oreal, bet baisiai poras kimst pradejo doh.gif tada Olay nusipirkau thumbup.gif siaip jis man labiau vien tuo, kad veido neriebina, poru nekemsa, o matiskumo kazkada Kolastrynos kremas daugiau duodavo ax.gif bet jis veido oda baisai riebino schmoll.gif gal Olay nusipirkau su per lengva atspalvi duodanciu, kazkaip balta labai sau atrodziau unsure.gif

eglaite2 sunkoka su tais kremukais, as svori mesdama daug isbandziau, bet deja deja verysad.gif po nestumo dar didesnis krutines odos suglebimas prisidejo ir man nei nuolatiniai salti dusai, stangrinantrys kremai ir losjonai bei pratimai nepadejo doh.gif gereni zodi tik apie Palmer's firming buter visam kunui ir bust firming massage cream (tik krutinei) galeciau pasakyt, beje visam kunui gal ir geresnis (jis tinka ir krutinei), tik jei pirktum pauostyk-man kvapas nelabai, o vyras ji tiesiog dievina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2007 12 24, 19:09)

eglaite2 sunkoka su tais kremukais, as svori mesdama daug isbandziau, bet deja deja  verysad.gif  po nestumo dar didesnis krutines odos suglebimas prisidejo ir man nei nuolatiniai salti dusai, stangrinantrys kremai ir losjonai bei pratimai nepadejo  doh.gif  gereni zodi tik apie Palmer's firming buter visam kunui ir bust firming massage cream (tik krutinei) galeciau pasakyt, beje visam kunui gal ir geresnis (jis tinka ir krutinei), tik jei pirktum pauostyk-man kvapas nelabai, o vyras ji tiesiog dievina  wub.gif

O kur tokie kremai parduodami buna, kur man ju ieskoi? Ir kokia ju kainyte? ax.gif
Atsakyti