malonu kad tema atsigavo
QUOTE(manti @ 2007 10 11, 13:51)
Man stai iskilo klausimelis...

Ka naudoti paakiams 21 metu panelei? Iki siol nieko nenaudojau, bet sakau gal ka reiketu
su paakiais tai nepatarčiau žaisti

ypač dar kol esi jauna...
siūlau tesiog vakarais pasidaryti arbatos kompresus, geriausiai tinka ramunelės, tesiog užplikyk du pakelius kai šiek tiek atauš padėk ant akių 10-15 min.
taip pat tiks ir juoda arbata, labaipuikiai tinka ir žalių bulvių tyrelė bei agurkai.
sekmės
QUOTE(anime @ 2007 10 16, 17:55)
o as pasidomesiu kapiliarais dar
man ant nosies galiuko jau kokie 4-5 metai yra kapiliaro galas. jis didelis buvo. ir nosi pailgina, ir siaip, raudonas taskas ant pacio galiuko - negrazu.
sausi menesi buvau klinikoj, lazeriu panaikino ta grozi. po gero menesio isnyko ir turejau grazia nosyte, praejus keliems menesiams jis vel atsinaujino, as nuejau i kita klinika ir man tadajau padare kitokia procedura, kaip vadinasi nezinau, labai ilgas sudetingas zodis, bet proceduros esme yra ta, kad aukstos temperaturos adata smaigstoma i tas vietas ir "isverda" ta raudoni, pasidaro balta

nezinau kaip vadinas. sake tai maziau kenksminga nei lazeris ir daug veiksmingiau. po 3 savaiciu jis neisnyko, bet sumazejo. pasidariau dar karta,jau praejo menuo, o raudona demele vis dar yra ir nepraeina. kaip ja panaikinti? nebepasitikiu tais aparatais, jeigu nesugeba vos tokio mazycio dalykiuko panaikinti.
tuo labiau kad naikino ne tik ant galiuko, bet ir aplink visa nosi, o tie kapiliarai atsinaujino ir dabar yra dar ryskesni negu buvo. ir matosi mazyciai randeliai, kad tikrai su adata subadyta, kas jau aiskiai matoma kad neatsistatys
na gali būti kad oda šitaip reaguoja ir į lazerio isikyšimą
aš labai visoms patarčiau vengti šių procedūrų, nes galite prisidaryti sau dar didesnių problemų ...
na tavo atvėju patarčiau pabandyti šiuos būdus:
1. jau minėjau ankščiau apie vit. C bet jei praėjo mažai laiko po lazerio procedūrų, tai lūktelk šiek tiek
2. taip pat yra vit. E kapsulių siūlyčiau įsigyti
3.beje kapiliarai tai ne tik odos problema tai organizmo pagalbos šauksmas, stenkis valgyti tos produktus kuriuose yra vit. A gali pabandyti vartoti vitaminus, bet nepirk vitaminų komplekso geriau atskirai įsigyti cinko kapsulių, žuvų taukų ...
4. dar petrazolių sultys labai stiprina kraujagyslių sieneles, bet reiktu tepti kasdien
be to venk soliariumo... tai bene tavo atvėju yra SVARBIAUSIA
na tikiuosi tavo problema isispres ir kažkuris mano patarimų tau padės