Beje aciukas Tau uz juos
Jo, sauni sauni sauni temele ir labai reikalinga ir dar naudinga
Nedink niekur Tania su savo naudingais patarimais.
Beje aciukas Tau uz juos
Beje aciukas Tau uz juos
Sveikutes,
Mane domina stai kas: turiu nemazai juodu taskeliu, ypac T zonoje, jie gan gerai matomi
Ejau kelis kart daryt veido valymo, na bet man regis rezultatas, budavo ne koks
Manau kad beda yra dar tame, kad mano poros dideles
ir greitai uzsitersia. Gal cia reiktu jas kaip nors sutraukt.
Mane domina stai kas: turiu nemazai juodu taskeliu, ypac T zonoje, jie gan gerai matomi
svekutės, labai malonu girdėti kad pasigendate manęs
labai atsiprašau kad buvau dingusi
bet gera naujena yra ta jog nuo kitos savaites išeinu iš darbo ir galėsiu šiam skyreliui skirti daugiau laiko
butinai papildysiu ji naujais patarimais, be to pratėsim makiažo gudrybių postą
tikiuosi jums patiks
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 10 18, 20:53)
1.turiu klausimėlį- mano oda labai problematiška, alergiška....bet vistiek norisi atrodyti gražiai....patarkite, kokią pudrą naudoti...kaip tepti? bijau neatitaikyti spalvos parduotuvėje eiti ir prašyti konsultančių patarti irgi nesmagu.... yra kažkokie adopteriai, kurie prisitaiko prie odos
mane labai domintų nealergizuojanti kosmetika
niu patarkit ką nors, a
ačiū 
2.prie to paties dar paklausiu- kur Klp lazeriu, ar kt priemonėmis naikina apgamus?
kaži kiek kainuoja?
niu patarkit ką nors, a
2.prie to paties dar paklausiu- kur Klp lazeriu, ar kt priemonėmis naikina apgamus?
1. sveika, na alergiška oda tai labai didelė problema, ji be kosmetikos atrodo prastai, bet su kosmetika gali atrodyti dar prasčiau
todėl reiktu labai sažiningai ją rūpintis.
žinoma sunku patarimų duoti kai tiksliai nežinau kas sukelia alergija
tai gali būti susije ne tik su kosmetika, bet alergiją kelti gali ir maistas. Dažnai jautri oda painiojama su alergiška. todel būtu gerai jei žinočiau kas iš tikrųju yra.
Turinčios jautrią odą dažniausiai skundžiasi: pleiskanojimu, niežėjimu, tempimo jausmu, paraudimu, dirglumu kosmetinėms priemonėms. jei atpažinai save, duosiu kelis patarimus
Jeigu pasitepus kosmetine priemone iš karto pajaučiamas dilgčiojimas ar niežėjimas, tai ne alergija, o tik jautrios odos reakcija į netinkamą produktą. Alerginė odos reakcija retai kada prasideda staiga, ji paprastai išryškėja tik po kelių valandų ar net dienų.
nesiprausk karštu ar šaltu vandeniu ją gali sudirginti temperatūrų skirtumas;
vėsesniu metų laiku odą tepk riebesniais apsauginiais kremais;
vasarą būtinai naudok apsaugines priemones nuo ultravioletinių saulės spindulių;
Jautrią odą gali sudirginti kelių kosmetinių priemonių veikliųjų medžiagų tarpusavio sąveika. Tad kuo mažiau medžiagų veiks odą, tuo ji mažiau dirgs. Pavyzdžiui, užuot tepusi kremą ir kreminę pudrą, įsigyk dažantį dieninį kremą.Naujų preparatų nereikėtų mėginti susinervinus ar pervargus, nes streso metu odą gali suerzinti net ir normaliomis sąlygomis puikiai tinkantis preparatas.
Norint, kad oda nesudirgtų partyrus stresą: nereikėtų piktnaudžiauti alkoholiu, aštriais patiekalais, gerti daug stiprios kavos, juodos arbatos, rūkyti.
na ir keli konkretus patarimai
jei oda paraudo, arba prasidejo uždegiminė reakcija tau padėtu medetkos
2 šaukštelius medetkų užpilk karštu vandeniu ir palik pritraukti 20 min., paskui perkošk. 3-4 kartus per dieną kaitaliok šio nuoviro karštus (2-3 min.) ir šaltus (1 min.) kompresus. taip pat puikiai tinka ir šaltalankių aliejus
Apšalusias odos vietas patepk šiuo aliejumi, paskui perteklių nuvalyk popierine servetėle arba vatos tamponeliu. Geriausiai procedūrą atlikti vakare.
jei oda smarkiai šerpetoja, tada pdėtu aliejus.
2-3 šaukštelius pašildyto augalinio aliejaus sumaišyk su smulkiai sumaltais avižiniais dribsniais. Mase patepk ant odos ir 2-3 minutes apvaliais judesiais trink. Paskui nuplauk šiltu vandeniu. tai labai tarp kitko neblogas pilingas.
2. apie apgamus tai galiu pasakyti kad labai geras gyd. dirba Lornoje. jo konsultacija bent jau praeitais metais kainavo 30lt. plius vieno apgam4lio šalinimas (atlieka onkologiniame) dar 30lt. sekmes
QUOTE(kolege @ 2007 10 23, 12:46)
Sveikutes,
Mane domina stai kas: turiu nemazai juodu taskeliu, ypac T zonoje, jie gan gerai matomi Ejau kelis kart daryt veido valymo, na bet man regis rezultatas, budavo ne koks Manau kad beda yra dar tame, kad mano poros dideles
ir greitai uzsitersia. Gal cia reiktu jas kaip nors sutraukt.
Mane domina stai kas: turiu nemazai juodu taskeliu, ypac T zonoje, jie gan gerai matomi Ejau kelis kart daryt veido valymo, na bet man regis rezultatas, budavo ne koks Manau kad beda yra dar tame, kad mano poros dideles
sveika, na iš tavo pasakojimo galiu spresti kad tavo oda yra riebi.
tie juodi taškeliaitai - komedonai, arba inkštirai jie buna arba juodi arba balti.
jei problema ytin opi tada patarčiau kreiptis į dermatologą, jis išrašys antibijotikus,dažniausiai tai būna eritromicinas arba doksiciklinas .
kartais jaunoms moterims skiriama vyriškų hormonų androgenų veiklą slopinančių preparatų (ciproterono acetatas).
o šiaip pabandyk kuri laiką plauti veidą ramunėlių nuoviru, oda turėtu atsigauti.
taip pat darykis Negyvosios juros purvo kaukes.
sveika labai nepatariu su lazeriu prasideti
ankščiau jau daug budų rašiau įvairių paskatyk. tikiuosi rasi sau tinkama
na gali atsirsti pigmentinių demių, gali šiaip oda sureaguoti neigiamai nebutinai kad visiems taip atsitinka, tačiau tesiog geriau išpradžiu pabandyt visus įmanomus budus o tik paskutinei vietoj griebtis lazerio...
aš manau neverta leisti pinigus apskritai jokiems kremams
gal butent todel ir nedirbu pagal savo specialybe (eičiau į minusą
) kadangi kai esi kosmetologė privalai siūlyt kažkokią produkcija kad kažką užsidirbtum... o aš labiau visada patariu nauduoti pačius papraščiausius dalykus, kuriuos namuose turi kiekviena moteris, ir kurie visai nieko nekainuoja... jie daug efiktingesni bet reikia užsiimti. ir kasdiena sau skirti penkioliką min.
na pvz va:
skrabas - medus, kavos tirščiai, druska....
kremai - grietinė, ramunelės, kefyras....
tonikai - citrina, žalia arbata, obuoliai...
kaukės - kiaušiniai, mielės, morkos...
ir t.t. galima daug vardinti iki begalybės
tesiog reikia žinoti kada ir ką nauduoti efektas garantuotas o ir pinigu pavejuj nemetysi. o prie kremų labai greit priprantama ypač prie brangių, jie padaro žaibišką efektą ir kai nustoji juos vartoti tavo oda tampa prastesne nei buvo... todėl perkiesi dar ir dar...
tokia ta tiesa...
na pvz va:
skrabas - medus, kavos tirščiai, druska....
kremai - grietinė, ramunelės, kefyras....
tonikai - citrina, žalia arbata, obuoliai...
kaukės - kiaušiniai, mielės, morkos...
ir t.t. galima daug vardinti iki begalybės
tesiog reikia žinoti kada ir ką nauduoti efektas garantuotas o ir pinigu pavejuj nemetysi. o prie kremų labai greit priprantama ypač prie brangių, jie padaro žaibišką efektą ir kai nustoji juos vartoti tavo oda tampa prastesne nei buvo... todėl perkiesi dar ir dar...
QUOTE(wwwtania @ 2007 10 25, 15:24)
labai atsiprašau kad buvau dingusi
tesiog buvo daug darbo...
bet gera naujena yra ta jog nuo kitos savaites išeinu iš darbo ir galėsiu šiam skyreliui skirti daugiau laiko
ir bet gera naujena yra ta jog nuo kitos savaites išeinu iš darbo ir galėsiu šiam skyreliui skirti daugiau laiko
žinoma sunku patarimų duoti kai tiksliai nežinau kas sukelia alergija
tai gali būti susije ne tik su kosmetika, bet alergiją kelti gali ir maistas. Dažnai jautri oda painiojama su alergiška. todel būtu gerai jei žinočiau kas iš tikrųju yra.
Turinčios jautrią odą dažniausiai skundžiasi: pleiskanojimu, niežėjimu, tempimo jausmu, paraudimu, dirglumu kosmetinėms priemonėms. jei atpažinai save, duosiu kelis patarimus
kai gimiau, nuo 1 mėn amžiaus mane išbėrė...beria veidą, ypač lūpas, kojų, rankų įlinkius, turiu atipinį dermatitą ir psoriazę tai gali būti susije ne tik su kosmetika, bet alergiją kelti gali ir maistas. Dažnai jautri oda painiojama su alergiška. todel būtu gerai jei žinočiau kas iš tikrųju yra.
Pavyzdžiui, užuot tepusi kremą ir kreminę pudrą, įsigyk dažantį dieninį kremą.Naujų preparatų nereikėtų mėginti susinervinus ar pervargus, nes streso metu odą gali suerzinti net ir normaliomis sąlygomis puikiai tinkantis preparatas.
Norint, kad oda nesudirgtų partyrus stresą: nereikėtų piktnaudžiauti alkoholiu, aštriais patiekalais, gerti daug stiprios kavos, juodos arbatos, rūkyti.
kas tas yra dažantis dieninis kremas? kokios firmos galėtum patarti? Norint, kad oda nesudirgtų partyrus stresą: nereikėtų piktnaudžiauti alkoholiu, aštriais patiekalais, gerti daug stiprios kavos, juodos arbatos, rūkyti.
2. apie apgamus tai galiu pasakyti kad labai geras gyd. dirba Lornoje. jo konsultacija bent jau praeitais metais kainavo 30lt. plius vieno apgam4lio šalinimas (atlieka onkologiniame) dar 30lt. sekmes
o kuo šalina? nes prieš 6 metus naikinausi du šaltu azotu, atliko kažkokia moteris centre, kur prie Balticum tv buvo daugiaaukšyjeQUOTE(wwwtania @ 2007 10 25, 15:24)
o šiaip pabandyk kuri laiką plauti veidą ramunėlių nuoviru, oda turėtu atsigauti.
taip pat darykis Negyvosios juros purvo kaukes.
o yra to purvo pirkti vaistinėse ar parduotuvėse? taip pat darykis Negyvosios juros purvo kaukes.
beje, pasiskaičiau, kad galima natūralų jogurtą tepti ant veido...vakar tepiau...pradėjo ėsti veidą, paskui nustojo, bet paskui oda buvo paraudusi
QUOTE(kristina0425 @ 2007 11 20, 15:16)
O tai tu pati nenaudoji kremu?
Jo skrabus su kavos tirsciais darau
Tik visgi sunku man pritaikyti priemones, nes oda riebi,o dar tie kapiliarai
Esu nevilty 
nera padeties be išeities
Ankstikėlė sveika nesigailiu kad išejau, na taip gal įpratau ir vis ne namie sedejau bet labai jau darbo valandos ne pagal mane sunku ypač kai nebematydavu mažylio savo ... aš net juokauju kad nieko nebus man su tais darbais prašysiu vyro pinigų ir savo saloną atidarysiu va dar kirpėjos darbą išmokt norėčiau tai būtu išvis super
Matai dabar suprantu kad tavo problema yra kur kas gilesnė nei atrodė pirmais
Šiaip jei nori gali atsiūsti man savo nuotrauką į paštą (be makiažo) tesiog pažiūrėsiu odelė gal kas aiškiau pasidarys.
man šiaip apgamus su lazeriu šalino.
yra vaistinese ir kosmetikos parduotuvese
siūlyčiau šitą pabandyt yra labai pigi bet labai gera ypač tavo odai turėtu tikti
http://www.avita.ru/...ae2c248957f.jpg
apskritai šios firmos produkciaja nebloga yra pasidomėk