Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio patarimai Klaipėdos pleputėms (ir ne tik..)

Jo, sauni sauni sauni temele ir labai reikalinga ir dar naudinga thumbup.gif Nedink niekur Tania su savo naudingais patarimais.

Beje aciukas Tau uz juos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mane domina stai kas: turiu nemazai juodu taskeliu, ypac T zonoje, jie gan gerai matomi doh.gif Ejau kelis kart daryt veido valymo, na bet man regis rezultatas, budavo ne koks verysad.gif Manau kad beda yra dar tame, kad mano poros dideles blush2.gif ir greitai uzsitersia. Gal cia reiktu jas kaip nors sutraukt.
Atsakyti

svekutės, labai malonu girdėti kad pasigendate manęs blush2.gif wub.gif nuostabu kad ir toliau klausinėjate, pasistengsiu padėti visiems ir kiekvienai duoti patarimų smile.gif
labai atsiprašau kad buvau dingusi blush2.gif tesiog buvo daug darbo...
bet gera naujena yra ta jog nuo kitos savaites išeinu iš darbo ir galėsiu šiam skyreliui skirti daugiau laiko thumbup.gif
butinai papildysiu ji naujais patarimais, be to pratėsim makiažo gudrybių postą
tikiuosi jums patiks blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 10 18, 20:53)
1.turiu klausimėlį- mano oda labai problematiška, alergiška....bet vistiek norisi atrodyti gražiai....patarkite, kokią pudrą naudoti...kaip tepti? bijau neatitaikyti spalvos parduotuvėje eiti ir prašyti konsultančių patarti irgi nesmagu....  yra kažkokie adopteriai, kurie prisitaiko prie odos blush2.gif mane labai domintų nealergizuojanti kosmetika rolleyes.gif
niu patarkit ką nors, a mirksiukas.gif ačiū mirksiukas.gif

2.prie to paties dar paklausiu- kur Klp lazeriu, ar kt priemonėmis naikina apgamus? g.gif kaži kiek kainuoja?

1. sveika, na alergiška oda tai labai didelė problema, ji be kosmetikos atrodo prastai, bet su kosmetika gali atrodyti dar prasčiau unsure.gif
todėl reiktu labai sažiningai ją rūpintis.
žinoma sunku patarimų duoti kai tiksliai nežinau kas sukelia alergija g.gif
tai gali būti susije ne tik su kosmetika, bet alergiją kelti gali ir maistas. Dažnai jautri oda painiojama su alergiška. todel būtu gerai jei žinočiau kas iš tikrųju yra.
Turinčios jautrią odą dažniausiai skundžiasi: pleiskanojimu, niežėjimu, tempimo jausmu, paraudimu, dirglumu kosmetinėms priemonėms. jei atpažinai save, duosiu kelis patarimus mirksiukas.gif
Jeigu pasitepus kosmetine priemone iš karto pajaučiamas dilgčiojimas ar niežėjimas, tai ne alergija, o tik jautrios odos reakcija į netinkamą produktą. Alerginė odos reakcija retai kada prasideda staiga, ji paprastai išryškėja tik po kelių valandų ar net dienų.
nesiprausk karštu ar šaltu vandeniu – ją gali sudirginti temperatūrų skirtumas;
vėsesniu metų laiku odą tepk riebesniais apsauginiais kremais;
vasarą būtinai naudok apsaugines priemones nuo ultravioletinių saulės spindulių;
Jautrią odą gali sudirginti kelių kosmetinių priemonių veikliųjų medžiagų tarpusavio sąveika. Tad kuo mažiau medžiagų veiks odą, tuo ji mažiau dirgs. Pavyzdžiui, užuot tepusi kremą ir kreminę pudrą, įsigyk dažantį dieninį kremą.Naujų preparatų nereikėtų mėginti susinervinus ar pervargus, nes streso metu odą gali suerzinti net ir normaliomis sąlygomis puikiai tinkantis preparatas.
Norint, kad oda nesudirgtų partyrus stresą: nereikėtų piktnaudžiauti alkoholiu, aštriais patiekalais, gerti daug stiprios kavos, juodos arbatos, rūkyti.

na ir keli konkretus patarimai
jei oda paraudo, arba prasidejo uždegiminė reakcija tau padėtu medetkos
2 šaukštelius medetkų užpilk karštu vandeniu ir palik pritraukti 20 min., paskui perkošk. 3-4 kartus per dieną kaitaliok šio nuoviro karštus (2-3 min.) ir šaltus (1 min.) kompresus. taip pat puikiai tinka ir šaltalankių aliejus
Apšalusias odos vietas patepk šiuo aliejumi, paskui perteklių nuvalyk popierine servetėle arba vatos tamponeliu. Geriausiai procedūrą atlikti vakare.

jei oda smarkiai šerpetoja, tada pdėtu aliejus.
2-3 šaukštelius pašildyto augalinio aliejaus sumaišyk su smulkiai sumaltais avižiniais dribsniais. Mase patepk ant odos ir 2-3 minutes apvaliais judesiais trink. Paskui nuplauk šiltu vandeniu. tai labai tarp kitko neblogas pilingas.

2. apie apgamus tai galiu pasakyti kad labai geras gyd. dirba Lornoje. jo konsultacija bent jau praeitais metais kainavo 30lt. plius vieno apgam4lio šalinimas (atlieka onkologiniame) dar 30lt. sekmes mirksiukas.gif
QUOTE(kolege @ 2007 10 23, 12:46)
Sveikutes,
Mane domina stai kas: turiu nemazai juodu taskeliu, ypac T zonoje, jie gan gerai matomi Ejau kelis kart daryt veido valymo, na bet man regis rezultatas, budavo ne koks  Manau kad beda yra dar tame, kad mano poros dideles  blush2.gif ir greitai uzsitersia. Gal cia reiktu jas kaip nors sutraukt.

sveika, na iš tavo pasakojimo galiu spresti kad tavo oda yra riebi.
tie juodi taškeliaitai - komedonai, arba inkštirai jie buna arba juodi arba balti.
jei problema ytin opi tada patarčiau kreiptis į dermatologą, jis išrašys antibijotikus,dažniausiai tai būna eritromicinas arba doksiciklinas .
kartais jaunoms moterims skiriama vyriškų hormonų androgenų veiklą slopinančių preparatų (ciproterono acetatas).

o šiaip pabandyk kuri laiką plauti veidą ramunėlių nuoviru, oda turėtu atsigauti.
taip pat darykis Negyvosios juros purvo kaukes.
Atsakyti
Sveikute, Tania smile.gif gal zinai kuris budas yra geresnis norint pasalinti kapiliarus nuo veido? Ar lazeris, ar kazkoks su radio bangom lygtai daro Klaipedoj Weyergans centre g.gif
Atsakyti
sveika labai nepatariu su lazeriu prasideti schmoll.gif ankščiau jau daug budų rašiau įvairių paskatyk. tikiuosi rasi sau tinkama mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai paskaitysiu,o tai ka jis blogo padaro? g.gif
Atsakyti
na gali atsirsti pigmentinių demių, gali šiaip oda sureaguoti neigiamai nebutinai kad visiems taip atsitinka, tačiau tesiog geriau išpradžiu pabandyt visus įmanomus budus o tik paskutinei vietoj griebtis lazerio... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku g.gif O tavo nuomone,ar visgi brangus kremai yra efektyvesni uz tuos pigius rusiskus?Ar verta pirkti brangesnius? g.gif
Atsakyti
aš manau neverta leisti pinigus apskritai jokiems kremams smile.gif gal butent todel ir nedirbu pagal savo specialybe (eičiau į minusą biggrin.gif ) kadangi kai esi kosmetologė privalai siūlyt kažkokią produkcija kad kažką užsidirbtum... o aš labiau visada patariu nauduoti pačius papraščiausius dalykus, kuriuos namuose turi kiekviena moteris, ir kurie visai nieko nekainuoja... jie daug efiktingesni bet reikia užsiimti. ir kasdiena sau skirti penkioliką min.
na pvz va:
skrabas - medus, kavos tirščiai, druska....
kremai - grietinė, ramunelės, kefyras....
tonikai - citrina, žalia arbata, obuoliai...
kaukės - kiaušiniai, mielės, morkos...
ir t.t. galima daug vardinti iki begalybės smile.gif
tesiog reikia žinoti kada ir ką nauduoti efektas garantuotas o ir pinigu pavejuj nemetysi. o prie kremų labai greit priprantama ypač prie brangių, jie padaro žaibišką efektą ir kai nustoji juos vartoti tavo oda tampa prastesne nei buvo... todėl perkiesi dar ir dar... smile.gif tokia ta tiesa...
Atsakyti
O tai tu pati nenaudoji kremu? g.gif Jo skrabus su kavos tirsciais darau thumbup.gif Tik visgi sunku man pritaikyti priemones, nes oda riebi,o dar tie kapiliarai doh.gif Esu nevilty verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2007 10 25, 15:24)
labai atsiprašau kad buvau dingusi  blush2.gif tesiog buvo daug darbo...
bet gera naujena yra ta jog nuo kitos savaites išeinu iš darbo ir galėsiu šiam skyreliui skirti daugiau laiko  thumbup.gif
ir thumbup.gif ir sad.gif ...gailiesi, kad nebeturėsi to darbelio? g.gif
žinoma sunku patarimų duoti kai tiksliai nežinau kas sukelia alergija  g.gif
tai gali būti susije ne tik su kosmetika, bet alergiją kelti gali ir maistas. Dažnai jautri oda painiojama su alergiška. todel būtu gerai jei žinočiau kas iš tikrųju yra.
Turinčios jautrią odą dažniausiai skundžiasi: pleiskanojimu, niežėjimu, tempimo jausmu, paraudimu, dirglumu kosmetinėms priemonėms. jei atpažinai save, duosiu kelis patarimus mirksiukas.gif
kai gimiau, nuo 1 mėn amžiaus mane išbėrė...beria veidą, ypač lūpas, kojų, rankų įlinkius, turiu atipinį dermatitą ir psoriazę sad.gif kai tyrė, tai iš maisto produktų tetinka tik virtos bulvės ir virta mėsa verysad.gif bet jau man nemažai metų, įpratau gyventi, laviruoti ir visai neblogai sekasi...rankos, kojos sveikos gana, bet veidas.... verysad.gif dažniausiai tai yra raudonoki, truputį iššokę ir truputį gruoblėti plėmai... nemanau, kad kaltas maistas, nes jei užvalgau kažko labiau ,,cheminio (apelsinų ar kokių kitų dalykų) iškart išberia papildomai, bet paskui praeina, bet tie ,,etatiniai" raudoni plėmai lieka...noriu juos paslėpti po pudra ir išlyginti nelygumus
Pavyzdžiui, užuot tepusi kremą ir kreminę pudrą, įsigyk dažantį dieninį kremą.Naujų preparatų nereikėtų mėginti susinervinus ar pervargus, nes streso metu odą gali suerzinti net ir normaliomis sąlygomis puikiai tinkantis preparatas.
Norint, kad oda nesudirgtų partyrus stresą: nereikėtų piktnaudžiauti alkoholiu, aštriais patiekalais, gerti daug stiprios kavos, juodos arbatos, rūkyti.
kas tas yra dažantis dieninis kremas? kokios firmos galėtum patarti? g.gif va tas ir yra, kad regis visai neblogai gyvenu- nerūkau, alkoholio visai nevartoju, kavos išvis negeriu, arbatos- kokie 3 puodeliai per dieną.aštrius patiekalus mėgstu, bet juos vis kaitalioju daržovėmis, vaisiais unsure.gif
2. apie apgamus tai galiu pasakyti kad labai geras gyd. dirba Lornoje. jo konsultacija bent jau praeitais metais kainavo 30lt. plius vieno apgam4lio šalinimas (atlieka onkologiniame) dar 30lt. sekmes  mirksiukas.gif
o kuo šalina? nes prieš 6 metus naikinausi du šaltu azotu, atliko kažkokia moteris centre, kur prie Balticum tv buvo daugiaaukšyje
o šiaip pabandyk kuri laiką plauti veidą ramunėlių nuoviru, oda turėtu atsigauti.
taip pat darykis Negyvosios juros purvo kaukes.
o yra to purvo pirkti vaistinėse ar parduotuvėse? g.gif

beje, pasiskaičiau, kad galima natūralų jogurtą tepti ant veido...vakar tepiau...pradėjo ėsti veidą, paskui nustojo, bet paskui oda buvo paraudusi g.gif tai man netinka matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2007 11 20, 15:16)
O tai tu pati nenaudoji kremu? g.gif  Jo skrabus su kavos tirsciais darau thumbup.gif  Tik visgi sunku man pritaikyti priemones, nes oda riebi,o dar tie kapiliarai doh.gif  Esu nevilty verysad.gif

nera padeties be išeities mirksiukas.gif na kadangi susitiksim greitu laiku akis į akį tai falėsiu pati pažiūrėt kokios tos tavo problemikės ir duot asmeninių patarimų mirksiukas.gif

Ankstikėlė sveika nesigailiu kad išejau, na taip gal įpratau ir vis ne namie sedejau bet labai jau darbo valandos ne pagal mane sunku ypač kai nebematydavu mažylio savo ... aš net juokauju kad nieko nebus man su tais darbais prašysiu vyro pinigų ir savo saloną atidarysiu va dar kirpėjos darbą išmokt norėčiau tai būtu išvis super thumbup.gif na bet kadangi tai kol kas tik svajonė busiu su jumis čia thumbup.gif mirksiukas.gif

Matai dabar suprantu kad tavo problema yra kur kas gilesnė nei atrodė pirmais g.gif reiktu pamatyt tavo odą unsure.gif nors jei labai stipriai alergizuojasi tai siūlyčiau kreiptis ne į kosmetologus o į dermatologą .
Šiaip jei nori gali atsiūsti man savo nuotrauką į paštą (be makiažo) tesiog pažiūrėsiu odelė gal kas aiškiau pasidarys. g.gif mano paštas wwwtania@bk.ru

man šiaip apgamus su lazeriu šalino.

yra vaistinese ir kosmetikos parduotuvese
siūlyčiau šitą pabandyt yra labai pigi bet labai gera ypač tavo odai turėtu tikti

http://www.avita.ru/...ae2c248957f.jpg

apskritai šios firmos produkciaja nebloga yra pasidomėk
Atsakyti