Įkraunama...
Įkraunama...

Visos draudimo rūšys

QUOTE(VANgA @ 2005 11 16, 15:15)
Apsidraudziau Sampo investiciniu gyvybes draudimu. Gal ka zinot apie sia bendrove? Norejau Hansoj draustis, bet jie atsisake apdraust.

Kas čia dar per topas. kaip tai atsisakė? Aš pati sampo investiciniu seniai apsidraudusi. Viskas ten super.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2005 11 16, 15:18)
Kas čia dar per topas. kaip tai atsisakė?

Pries 15 met patyriau stuburo isvarza. Del to atsisake draust gyvybe. Siule draustis tik nuo lengvu traumu ir investavimas. Gyvybes ir nuo sunkiu trumu nedraude.
Kai ejau i Sampo pasakiau apie tai. Tai yra itraukta pastaba, kad jei atsitiks nelaime del mano kaltes (kelsiu ka sunkiai) tai nedraudiminis ivykis bus. Nes as negaliu nieko kelt, nes po to vel atsinaujina skausmai. Nenorejau to slept, kad ivykus nelaimei nebutu sutartis negaliojanti, nes nuslepiau liga.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2005 09 27, 13:36)
g.gif Kaip čia suprasti? Nesupratau šio pasisakymo prasmės. Kad vaiko gyvybę draudžia - tai neabejotinai. Ir nereikia toli ieškoti. Draudžiama ji ir Lietuvoje. O ir iš viso ką bendrp turi vaiko gyvybės draudimas ir tėvų nebuvimas?. Na kažkaip nelabai suprantamai pasisakyta.

siaip tikrai taip, pasaulis vaiko gyvybes nedradzia. PVZ., Vokietijoje gali apdrausti vaiko gyvybe, bet suma ne didesne, nei gali prireikti ta vaika palaidoti. Ir is tikruju tai labai logiska- tarkim tu apdraudei vaika 100 000, ne duopk Dieve, tavo vaikas mire (tiesa, tai gali buti ir globotinis). TU gauni tikrai apvalia sumele.... Kadangi vaikas nedirba, neturi islaikytiniu, si visa suma lieka kaip ir tau... O Kam tau tokia didele suma??? Ar neatsiras norinciuju is to pasipelnyti??? Lietuvoj tai kazkaip vaiku draudimas labai populiarus, skirtingai nuo pasaulio, kur vaikas nuo galimu kesinimu pasipelnyti is jo mirties apsaugotas.
Atsakyti
aš irgi apsidraudžiau Sampo investiciniu draudimu thumbup.gif man patinka ir tie laiškai, ir dėmesys.. viskas super.. tik esmė, kad mano gyvybė apdrausta šimtu litų g.gif t.y. aš naudojuosi kaupimu, o ne draudimu. investuoju kad augtų ir pan. kartu tai man yra kaip kaupimas 10% nuo algos.. ką turėtų kiekvienas daryti, juodai dienai. taigi, mano įmokos draudimui yra apačios mažiausios, pats didžiausias prieaugis ir plius valstybė dar grąžins mano pajamų mokesčio 25% thumbup.gif ... lieka džiaugtis bent tuo, kad išgyvens mano artimieji ir be draudimo jei mirsiu.. o sukauptas lėšas nuo 3 metų atiduos artimiesiems jau su prieaugiu.. svarbu tik kad mokėtum 3 metus be pertraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 03 07, 21:55)
Taigi brangioji turiu tave nuliudinti. Mano vyrui liko 1,5 metu kaip baigsis jo kaupiamasis draudimas. jis atsiims pinigus kurie jam priklauso pagal sutarti pasirasyta su draudimo bendrove.
Be to vyro brolio zmona yra draudimo brokerio firmos direktore ir ji tik uz visus draudimus. Ir pati apsidraudus ir man netgi palankiausia draudimo imone suieskojo ir apdraude. Ir nei karto is jos negirdejau kad draustis neapsimoka  tongue.gif

gal gali pasidalinti, kokia dabar yra pati patikimiausia draudimo bendrovė?
Atsakyti
Aha, kokia? g.gif
Atsakyti
gal kas draudėtes PZU draudime? Ir dra galvoju koks geriua kaupiamasis ar investicinis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 11 21, 15:54)
gal kas draudėtes PZU draudime? Ir dra galvoju koks geriua kaupiamasis ar investicinis. g.gif

Geriau yra tas, kuris tau priimtinesnis ir labiau atitinkantis tavo poreikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2005 11 16, 15:29)
Labai paprasta  smile.gif apsidraudęs žmogus kas mėnesį moka tarkim po 100 litų įmoką. Nuo tos įmokos bankas atsiskaičiuoja tt mokesčius (administravimo, rizikos ir pan). Likusi įmokos dali yra kaupiama ir investuojama. Per ilgą laikotarpį (15-20 metų) sąskaitoje sukaupiama suma paprastai viršija įmokų sumą

na, nebent per ilgą laiką, nes per 10 metų, suma niekaip neviršija įmokų dydžio, netgi nepasiekia jos verysad.gif
Atsakyti
Norėčiau apdrausti vaika tik nežinau kur butų geriau. Gal galėtumėt kas patarti kur drausti ir kokiu draudimu.Draugė apdraudė jei neklystu Ergo draudime kaupemuoju.Ką manot apie Ergo.Kur butų patikimiau apdrausti.Kad nebūtų taip,kad po kiek laiko žiūrėk ir bankrutavo. Ir ką tiutių tavo pinigėliai ir draudimas. cry.gif
Atsakyti
Perskaičiau visus pasisakymus,bet vistiek nesupratau blush2.gif Tai kur ir kokiu draudimu draustis butų patikima.Supratau tik vieną dalyką, kad ir ką darysi vistiek tave išmaudys. g.gif
Atsakyti
Sunku ir man apsispresti doh.gif Buvau jau du kartus susitikusi su brokere ax.gif Bet dabar pasirinkau 2: Ergo kaupiamasis, bet cia brangesnis ir manau pakankamai patikimas. ir Hansos, šiuo metu pakankami patrauklus, investicinis vaiko draudimas.
Iš siūlomų šie labiausiai man patrauklūs, bet kaip išsirinkti iš jų vieną? g.gif
Čia skaičiau, buvo žmonių protingų, gal galite pasakyti + ir - blush2.gif ax.gif
Atsakyti