Įkraunama...
Įkraunama...

Visos draudimo rūšys

as tai savo sunu apdraudus Vilniaus banke,irgi kaupiamuoju ir kartu nuo nelaimingu atsitikimu.
Atsakyti
ar verta drausti vaikus ,dažnai pasvarstau ir suabejoju-trims vaikams draudimas daug kainuotu ,čia kaupiamasis ,bet kas butu ,jeigu kasnors pasikeistu ir bankai dingtų su pinigais-juk ir as vestuviniu draudimu buvau pries n metu apdrausta smile.gif
jei rimtai ,kokie draudimo privalumai ,juk vaikus galima apdrausti kartu su tėveliais ,galima apdrausti 5 arba 15 metu. o gal geriau vienkartiniu draudimu nuo nelaimingų atsitikimų?juk vaikai dažnai patiria labai įvairias traumas ,ligas.kokia jūsų nuomonė apie tai ir kokią draudimo rūšį ,kompaniją geriau pasirinktumėte?
Atsakyti
Gera tema užvedei ir aš jau apie tai galvoju. Aš irgi buvau apdrausta tuo vestuviniu draudimu, pasiėmiau pinigus 18 metų man tada jie labai pravertė.
Atsakyti
Sveiki. Šiuo metu galvojam apdrausti savo mažiuką gyvybės kaupiamuoju draudimu. Rankiojamės informaciją. Todėl būtų įdomu išgirsti ir jūsų nuomonę. Gal rekomenduosit kokią draudimo bendrovę, banką. Ar šiaip pakomentuosit šį draudimo būdą.Būsim dėkingi
Atsakyti
Mūsų abi mergaitės yra apdraustos ir labai tuo džiaugiuosi. smile.gif

P.S. Gali apie draudimus pasiskaityti "Socialinių reikalų labirintuose".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 23 sausio 2006 - 19:05
Kas konkrečiau domintų?
Bent jau ten kur mes apdraudėm savo mažiukę (ERGO Lietuva gyvybės draudimas), yra toks studijų-našlaičio draudimas. Esmė - pinigėliai kaupiasi mokslams (studijoms), o jei neduok dieve kas nors atsitiks tam tėvui kuris draudžia, nuo tos dienos nereikės mokėti įmokų (jas kaups pati bendrovė), vaikui bus pradėta mokėti našlaičio pensija, o pasibaigus draudimo laikui vaikas gaus visą galutinę sumą smile.gif Labai džiaugiuosi, kad ir valstybė remia tėvų pastangas sukaupti pinigėlių ir jiems sugrąžina 33% (iki š.m. liepos 1 d., po to žada padaryti 27%) įmokų.
Jei norit daugiau sužinoti, galiu "suorganizuoti" susitikimą su žmogum, kuris apie labai gerai nusimano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2006 01 23, 20:21)
Kas konkrečiau domintų?
Bent jau ten kur mes apdraudėm savo mažiukę (ERGO Lietuva gyvybės draudimas), yra toks studijų-našlaičio draudimas. Esmė - pinigėliai kaupiasi mokslams (studijoms), o jei neduok dieve kas nors atsitiks tam tėvui kuris draudžia, nuo tos dienos nereikės mokėti įmokų (jas kaups pati bendrovė), vaikui bus pradėta mokėti našlaičio pensija, o pasibaigus draudimo laikui vaikas gaus visą galutinę sumą smile.gif Labai džiaugiuosi, kad ir valstybė remia tėvų pastangas sukaupti pinigėlių ir jiems sugrąžina 33% (iki š.m. liepos 1 d., po to žada padaryti 27%) įmokų.
Jei norit daugiau sužinoti, galiu "suorganizuoti" susitikimą su žmogum, kuris apie labai gerai nusimano  mirksiukas.gif

Gal ir neblogas varijantas tas Ergo draudimas g.gif Jei tas žmogus vilnietis, tai mestelk man jo kontaktus į AŽ ax.gif

Šiaip įdomu būtų sužinoti kąnors ir apie kitas bendroves. Prieš Naujus vyras į Sampo banką buvo užlėkęs tuo klausimu. Ir aišku tikėjosi išsamios informacijos. Pradėjo klausinėti dėl įnešamų sumų, aišku ir apie minimalią paklausė, tai konsultantas net pasityčiojo, kad su minimalia suma nieko neprikaupsit, "tik ant poros batų" blink.gif O į vyro dvejones dėl draudimo patikimumo išvis buvo atrėžta, kad su tokiu požiūriu daugiau nebeturi ką jam pasakyti ohmy.gif Tiesą pasakius, tai kartais šokiruoja tokie bankų tarnautojai.
Nesinori pulti ir pasirašyti sutartį su betkuo. Visgi ne vieniems metams sutartis sudarinėjama ir norėtūsi, kad ji būtų mums palanki.
Atsakyti
Aš nušoviau du zuikius vienu šūviu- apsidraudžiau save, o prie manęs ir vaiką apdraudė tuo kaupiamuoju gyvybės draudimu (Hansa banke). Kaip ir Ergo, draudėjo netekties atveju, įmokas moka toliau pats bankas. Vaikui ėmiau didesnes rizikas nelaimingiems atsitikimams, o sau- kritinėms ligoms. Beje su minimalia įmoka man patarė taip pat neprasidėt, tai moku po 100lt, toliau gi galima keisti- nieks nedraudžia mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 01 16, 17:47)
na, man idomiausia, koks yra minimalus terminas investiciniam draudimui?  g.gif
Cia irgi gyvybe apdraudziama?  g.gif

Geriausia investiciniu draudimu draustis ne trumpesniam nei 20 m., o dėl gyvybės apdraudimo, tai labiau apsimoka atskirai draustis, nei pirkti riziką kartu su draudimu.
Mano skaičiuotu atveju (ERGO) jei draudiesi 30m ir moki 300 EUR/m be gyvybės rizikos (prognozuojamos metinės palūkanos 12%) išmoka po apmokestinimo siekia 208 349 Lt, jei tom pačio sąlygom papildomai imsi riziką nuo mirties, nelaimingų atsitikimų, negalios ir laikinos negalios suma bus 168 454 Lt. Prarandama pakankamai ženkli suma beveik 40 tkst. Tokiu atveju geriau prie pirmojo varianto apsidrausti nuo mirties, nelaimingų atsitikimų, negalios ir laikinos negalios atskiru polisu, kas jums per 30 m atsieis 30*165=4950 Lt. Taip Jūs sutaupot apie 35 tkst. lt
Visa tai galite pasiskaičiuoti www.ergo.lt

Manau, pirmiausiai žmogui reikia pasirinkti ko jis nori, garantuotos draudiminės sumos (kaupiamasis draudimas) ar sumos, kuri yra didesnė, bet negarantuota (investicinis). Aš pasirinkau garantuotą sumą, o kai turėsiu daugiau pinigėlių, galėsiu šiek tiek ir parizikuoti.
Dėl studijų draudimo siūlyčiau rinktis visada su našlaičio "prielipa", nes galutinė išmokama suma nežymiai kinta (priklausomai nuo rizikos), o nelaimės atveju (tfu, tfu, tfu) labai pagelbėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
CU gyvybės draudimas:

Prielaidos:
35 metų vyras, dirbantis pagal darbo sutartį
Apsidraudusęs Gyvybės draudimu "Studentas"
Draudimo suma mirties atveju - 60 000 Lt
Fondo vieneto vertės augimas - 6 % per metus

Mėnesinė investicinio gyvybės draudimo įmoka 200 Lt
Draudimo įmoka, pritaikius GPM lengvatą**, Lt 134 Lt
Per 25 metų sumokėta draudimo įmokų suma, Lt 60 000Lt
Gyventojų pajamų mokesčio lengvata***, Lt 14 724 Lt
Įmokėta draudimo įmokų suma, pritaikius pajamų mokesčio lengvatą, Lt 45 276 Lt
Per 25 metų sukaupta suma, Lt 108 288 Lt
Po 25 metų draudėjui išmokama suma, atskaičius 15 % GPM, Lt 99 288 Lt
Atsakyti
Taip, gautumete už abu draudimus.
Atsakyti
o as savo vaika apdraudziau VILNIAUS BANKE nuo nelaimingu ir kartu kaipiamasis,ir aisku gyvybes ,bet i tai as neziuriu.sudariau sutarty 15m,bet man patinka tai kad jai kas tai gali sustabdyti sia sutarty,o po kazkurio laiko vel moketi thumbup.gif
Atsakyti