Įkraunama...
Įkraunama...

Visos draudimo rūšys

O kam jaunam zmogui ja nutraukt??? Nu paaiskinkit man, kokie motyvai skatina tai daryt
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 03 31, 11:50)
Cia pereiti i kita fonda galima po metu, o nutrauktu isvis sutarti galima tik per teisma.
Na kokia as protinga kad likau Sodroj laugh.gif

Ne, nutrauki su vienu fondu ir eini i kita, tas galima oficialiai... Kodel? Na pvz. blogai pinigus mano varto, nepatinka man... smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 03 31, 13:53)
QUOTE (Libra @ 2004 03 31, 11:50)
Cia pereiti i kita fonda galima po metu, o nutrauktu isvis sutarti galima tik per teisma.
Na kokia as protinga kad likau Sodroj  laugh.gif

Ne, nutrauki su vienu fondu ir eini i kita, tas galima oficialiai... Kodel? Na pvz. blogai pinigus mano varto, nepatinka man... smile.gif

As turejau galvoj nutraukti su fondu ir grizti i Sodra galima tik per teisma. O jeigu pereini i kita fonda, tai nesiskaito kad nutrauki sutarti.
Atsakyti
Kaip tai... Jeigu as draudziuos pavyzdziui kokiam VeBe draudime, man nepatiko kaip jie mano pinigus isnvestuoja, as nutraukiu su jais sutarti ir pereinu i Sempe draudima pavyzdziui ("vardai isgalvoti, bet koks sutapimas su tikrais asmenimis atsitiktinis laugh.gif ")
tad kodel as negaliu pasirinkti vietoj Sempe draudimo Sidroj.
o apie sutarties nutraukima pasiskaityk sutartyje smartass.gif jei ja turi zinoma. g.gif
Atsakyti
QUOTE (auges @ 2004 03 31, 14:27)

tad kodel as negaliu pasirinkti vietoj Sempe draudimo Sidroj.
o apie sutarties nutraukima pasiskaityk sutartyje smartass.gif jei ja turi zinoma. g.gif

As sakau tai ka zinau, pas mus buvo tu fondu atstovai, be to per telika Blinkeviciute taip kalbejo smile.gif As protinga - sutarties neturiu laugh.gif
Atsakyti
Jeigu nori tik pereit is vieno fondo i kita, tai galima be problemu, kiekvienas fondas turi savo tam tikra mokesti smile.gif
O jei cia klausiama ar galima grizti i Sodra, tai tikrai zinau, kad negalima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 03 31, 14:43)
As protinga - sutarties neturiu laugh.gif

Kodel tu galvoji, kad tavo pasisprendimas protingas? As kaip tik manau, kad tu nelabai apgalvotai elgiesi, senatveje kas menesi prarasdama po maziausiai 20 litu
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 03 31, 14:49)
Kodel tu galvoji, kad tavo pasisprendimas protingas? As kaip tik manau, kad tu nelabai apgalvotai elgiesi, senatveje kas menesi prarasdama po maziausiai 20 litu

Todel kad manau kad su fondais bus dar nemazai problemu kol viskas nusistoves, ir ne vienas fondas gali bankrutuoti. O tada as pasirinksiu stipriausia.
Atsakyti
Sveikos merginos,
noriu pasakyti, kad įstatymo pataisa dėl pensijų kaupimo sutarčių dar nėra priimta. Kol kas ji yra svarstoma seime.
Iki šios priėmimo situacija yra tokia:
1. grįžti į Sodrą nebegalima;
2. keisti pensijų kaupimo bendrovę ar valdymo įmonę pirmą kartą bus galima tik po trijų metų;
3. keisti tos pačios įmonės fondą gali bet kada. 1 kartą metuose tai nekainuoja.
Kai atsiras naujojo įstatymo pataisos, pagal projektą (jei bus patvirtinta) per 1 mėnesį nuo sutarties pasirašymo bus galima nutraukti tokią sutartį.
Tiesa, dabartiniame įstatyme numatytas sutarties nutraukimas teisminiu būdu, tačiau jis kol kas neturi precedento - neaiški tvarka.
Tai tiek, sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 03 31, 14:55)
Todel kad manau kad su fondais bus dar nemazai problemu kol viskas nusistoves, ir ne vienas fondas gali bankrutuoti. O tada as pasirinksiu stipriausia.

Jei ir bankrutuos, tavo babkes nedings, o bus permestos i kita fonda. Istatyme tam yra numatyti saugikliai. Apskritai finansiniai istatymai po buvusios banku krizes dabar yra priiminejami daug apdairiau
Atsakyti
Acha, as irgi UZ pensiju fondus thumbup.gif

Del sutarciu nutraukimo kol kas yra keblumu, bet kam jas nutraukinet?

As tai vis svajoju apie socia pensija -tame tarpe ir su fondu pagalba wink.gif
Atsakyti
As laukiu nesulaukiu sitos istatymo pataisos.
Apsigauni zmogus, o po to nebera sansu grizti atgal.
sad.gif
Atsakyti