Įkraunama...
Įkraunama...

Visos draudimo rūšys

Geriausia susisiekti su brokeriais: jie atstovauja kelias draudimo bendroves ir paprastai klientui pasiulo jam tinkamiausia varianta. Nereikia blaskytis po visas kontoras. Atvaziuos i namus ar darba ir paaiskins.
Atsakyti
Aš beje taip ir padariau..Berods iš "Finsalto" susibendravau su viena moterimi, kuri man labai išsamiai paiaškino apie draudimą. Nesusigundžiau "Lietuvos draudimu", labai nenormaliai teko rinkti inf-ją apie NORD/LB draudimą (tokio neatsakingumo dar netekę matyt)ir kitos bendrovės nelabai "sujaudino", taigi pasirinkau "Ergo".
Atsakyti
Esu apdraudus savo mergaite Lietuvos draudime kaupiamuoju draudimu iki 18 metu. Jau gavome 2 ismokas - pirma karta prasikirto lupa, siuvo, gavome apie 400 lt, antra karta aukletoja privere darzelyje mazaji pirsteli, suluzo, siuvo, kadangi nuotraukoje luzio nesimate,tai gavome 200 lt.
Atsakyti
Sveikos, o mes apdraude savo mazaji paprastu draudimu metams - 87 Lt, dar nelaimiu nepasitaike, tfu tfu tfu... Lietuvos draudime...
Atsakyti
ne traumu turejom nemazai, bet kai traumatologiniam pradejo juoktis kad toks vaikas - bankrotas draudimo bendrovems, apsidraudem rolleyes.gif nuo to laiko didesniu traumu nebuvo clap.gif

o siaip patarimai butu tokie, reikia apsispresti kokio draudimo norite, mes draudemes nuo nelaimingu atsitikimu metams, kaip paaiskejo visuose beveik draudimo bendrovese- skirtingos salygos, tarkim jeigu reikia siuti iki 3 cm zaizda- ismoka nepriklauso vienoi kontoroj, kitoj priklauso, taip kad reikia smulkiai isiasikinti kokiu atveju kas priklausytu ir pasirintki kas labiausiai tinka. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 06 29, 09:30)
ne traumu turejom nemazai, bet kai traumatologiniam pradejo juoktis kad toks vaikas - bankrotas draudimo bendrovems, apsidraudem rolleyes.gif nuo to laiko didesniu traumu nebuvo clap.gif

o siaip patarimai butu tokie, reikia apsispresti kokio draudimo norite, mes draudemes nuo nelaimingu atsitikimu metams, kaip paaiskejo visuose beveik draudimo bendrovese- skirtingos salygos, tarkim jeigu reikia siuti iki 3 cm zaizda- ismoka nepriklauso vienoi kontoroj, kitoj priklauso, taip kad reikia smulkiai isiasikinti kokiu atveju kas priklausytu ir pasirintki kas labiausiai tinka. wink.gif

isduok paslapti ka pasirinkai ir kodel? wink.gif
Atsakyti
As saviske irgi apdraudziau ERGO kaupiamuoju studijų draudimų+nuo nelaimingų atsitikimų, invalidumo, našlaičio pensija ( kaip ir Rasma) ir t.t. Jų sąlygos man pasirodė priimtiniausios.
Atsakyti
zinai tai buvo pries 3 metus, ir draude vyras, atrodo baltic... kazkas vadinosi blink.gif nepamenu, sorry bet gerai atsimenu , kad veliau buvau lietuvos draudime, ten be sansu gauti bet kokia ismoka, nebent koja- ranka sulauzysi, drauges mergaites siuvo kaktoje zaizda, tai randas liko 2.5 cm- nieko negavo, nes nuo 3 cm ismoka priklauso sad.gif o juk papsastai kokios nelabai dideles traumos vaikui buna, ir galuniu praradimas ir pan, negresia, tfu, tfu tfu
Atsakyti
Mes apdraudėm vaiką studijų kaupiamuoju "Lietuvos draudime". Labiau orientavausi į tai, kad po 17 metų susidaro apie 17 tūkst. lt., nuo nelaimingų atsitikimų mus apdraudžia visus tris. Vieno iš tėvų mirties atveju vaikui išmokama 10 tūkst (dalimis greičiausiai), o suėjus 17 gauna visą sukauptą sumą.
Kas mėnesį mokam apie 80 lt, nuo mokesčių sugrįžta keli šimtai per metus. Gilintis į tas traumas man pasirodė per sudėtinga, nes sutarty prirašyta ilgiausios lentelės, o aš tikrai nežinau, ko ir kiek jis gali susilaužyti. jeigu svarbiau būtent išmokos už traumas, tai tikrai geriau drausti kokiu nors specialiu traumų draudimu.
Kai apdraudžiau, vaikui buvo 3 mėn.
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 06 29, 07:51)
zinai tai buvo pries 3 metus, ir draude vyras, atrodo baltic... kazkas vadinosi blink.gif nepamenu, sorry bet gerai atsimenu , kad veliau buvau lietuvos draudime, ten be sansu gauti bet kokia ismoka, nebent koja- ranka sulauzysi, drauges mergaites siuvo kaktoje zaizda, tai randas liko 2.5 cm- nieko negavo, nes nuo 3 cm ismoka priklauso sad.gif o juk papsastai kokios nelabai dideles traumos vaikui buna, ir galuniu praradimas ir pan, negresia, tfu, tfu tfu

Nu siaip mes irgi Lietuvos draudime apsidraude, bet kol kas viskas OK ir uz lupa , kuria susiuvo , gavome ismoka g.gif . ir randas tikrai mazesnis nei 2.5 cm.
Atsakyti
Ačiū mamytėms už atsakymus. Mano mažylei prvėrė tarp durų pirštuką, tai taip pat lūžo, jau beveik mėnesį su gipsu vaikštom, tai todėl ir nutariau apdrausti. Tikiuosi apsidraudus bus mažiau nelaimių smile.gif
Atsakyti
Sudariau kaupiamojo gyvybes draudimo sutarti ir kruopsciai moku pinigelius.
Norejau, kad tas paveldetojas butu musu vaikelis, bet iki jo gimimo dar pora menesiu, tai parasem kad nelaimes atveju pinigeliai ismokami pagal civilini kodeksa.
Man paaiskino - gavejas mano vyras, o gimus vaikeliui - abu. Ir viskas ok....
Dabar netycia paaiskejo, kad jo nesantuokinis sunus (su mumis jis negyvena) irgi skaiciuojamas kaip musu seimos narys... Tai vat iskilo klausimas, ar jam irgi kazkas priklausytu? Pabandziaus skaityt ta kodeksa.. nu nesuprantu as tu protingu isvedziojimu. Gal susiduret kas su tokiais dalykeliais?
Atsakyti