Įkraunama...
Įkraunama...

Visos draudimo rūšys

Agentė sako "uoj rolleyes.gif , reikia prašymą rašyt nutraukimui, nes kitaip kompiuteris rodys skolą iki 2011metų blink.gif ." Kakoi skolą doh.gif , jeigu man baigėsi rudenį sutarties galiojimas, o nafig draudimas nebereikalingas nuo pavasario mad.gif - aną butą pardavėm. Naujieji savininkai iš naujo turėjo draust huh.gif .
Atsakyti
jeigu draudimo sutartis buvo sudaryta konkreciam laikotarpiui, t.y iki konkrecios datos ir papildomose salygose nenurodyta, kad sutartis butu automatiskai pratesiama, tai yra senajai pasibaigus, kompanija israsytu kita polisa, tai tikrai nereikia rasyti jokio sutarties nutraukimo.bet jei buvo nurodyta, kad sutartis butu pratesiama automatiskai, tai reikia parasyt, prasyma, kad sutartis butu nutraukta.
Atsakyti
Dekui uz atsakyma:)
Apdraust as tikrai planuoju ir kitiems teveliams patarsiu.
Tiesiog susigincinom siek tiek, viana sako, kad privaloma kita kad ne smile.gif
Varysiu ryt ir apsidrausim.
Atsakyti
Tai kaip man čia daba žinot, kaip ten yr g.gif unsure.gif ... Ant poliso kaip ir nerandu nieko panašaus kad būt parašyta unsure.gif ...
Nu vistiek nesuprantu unsure.gif , ka reiškia automatiškai unsure.gif ... Ant poliso vistiek pasirašyt reiktų, o aš jei nedesiu parašo, tai ką vistiek skaitysiuos kad apdraudžiau ir skolinga draudimui? blink.gif
Atsakyti
nueikit pas teisininką ir parodykit tą sutartį, netikslu tokiu atveju teikti informaciją telefonu.
Atsakyti
QUOTE (nere @ 2004 09 29, 08:51)
Pasidalinkit savo patirtimi kurią draudimo rūšį rinktis: kaupiamąjį gyvybės draudimą ar draudimą nuo nelaimingų atsitikimų.

Kiek suprantu kaupiamuoju galima kažkiek ir sutaupyti, bet draudžiantis tik nuo nelaimingų atsitikimų - mažesnės įmokos.

Kuo esat apsidraudę, pasidalinkit patirtim.

Sveiki ,man kila klausimas ka jus noretumete apdrausti? Save ,vyra ar vaikeli? nuo to priklauso koki plana galima pasiuliti ,nes ju yra labai ivariu .Na o mano nuomone ,jog investicinis kaupiamasis yra tesiog geras .Pinigeli ne tik kaupi, thumbup.gif bet dar ir uzdirbi. thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1100037452[/mergetime]
QUOTE (nere @ 2004 09 29, 08:51)
Pasidalinkit savo patirtimi kurią draudimo rūšį rinktis: kaupiamąjį gyvybės draudimą ar draudimą nuo nelaimingų atsitikimų.

Kiek suprantu kaupiamuoju galima kažkiek ir sutaupyti, bet draudžiantis tik nuo nelaimingų atsitikimų - mažesnės įmokos.

Sveiki ,man kila klausimas ka jus noretumete apdrausti? Save ,vyra ar vaikeli? nuo to priklauso koki plana galima pasiuliti ,nes ju yra labai ivariu .Na o mano nuomone ,jog investicinis kaupiamasis yra tesiog geras .Pinigeli ne tik kaupi, thumbup.gif bet dar ir uzdirbi. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (saulute01 @ 2004 10 07, 13:59)
Aciu, RASMA, taip ir padarysiu smile.gif
Ot busiu draudimo experte tada smile.gif

Sveikute , buk pasiruosusi kai tau atsakis ,jog pinigai pinigus daro.Nes nauja kompanija ,daug liesu skirta reklamai ir t.t . As jau ju siuo klausimu domejasi .
Atsakyti
QUOTE (nere @ 2004 09 29, 09:51)
Pasidalinkit savo patirtimi kurią draudimo rūšį rinktis:  kaupiamąjį gyvybės draudimą ar draudimą nuo nelaimingų atsitikimų.

Apsidraudus gyvybes kaupiamuoju (studiju kaupiamuoju ..........) draudimu, yra ivertinama ir traumu rizika.
As uz vaiko studiju draudima moku po 105 Lt/men, kai jam sueis 18metu, studijuodamas jis gales kas menesi gauti po 250Lt arba pasiimti visus pinigus is karto. Tuo paciu jis apdraustas nuo nelaimingu atsitikimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraBulock: 12 lapkričio 2004 - 20:40
Ar Lietuvoje egzistuoja teisines apsaugos arba teismo islaidu draudimas? Kokios kompanijos draudzia? Ar yra tik viena galimybe - tesininku paslaugas apmoketi asmeniskai?
Dekoju uz asakyma.
Atsakyti
QUOTE(manyte @ 2004 02 11, 16:57)
Sveikos, mamytės,

Mūsiškiam jau greit 3 metukai. Matydama, kaip kankinasi bendradarbiai, besirūpindami savo studentais (vis trūksta pinigėlių), galvoju saviškį apdrausti studijų draudimu, tik niekaip neišsirenku , kur. Gal galit ką patart, o gal geriau kitokiu draudimu draust. Ar jūs draudžiat savo vaikučius, ar žadat tą daryt.
Lauksiu Jūsų nuomonių.
g.gif

Labutis,
as tai tau patarciau ,kad draustum save su vaiku viename polise.Seip mano nuomone , kad labiau apsimoka investicinis draudimas.Tu su vaikekiu turesite apsaugas ir kaupsite pinigeli kuri veliau galesi skirti jo mokslams ar kam kitam .
Nezinia kas atsitiks po 15m.kokios bus sveikatos ir ka vaikas nores veikti budamas pilnametis.
Atsakyti
QUOTE(catina @ 2005 01 02, 14:19)
Ar Lietuvoje egzistuoja teisines apsaugos arba teismo islaidu draudimas? Kokios kompanijos draudzia? Ar yra tik viena galimybe - tesininku paslaugas apmoketi asmeniskai?
Dekoju uz asakyma.

Tau tektu paciai apsimoketi ,nes tokio draudimo nera. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vota @ 2005 03 04, 18:06)
Buvau apdraudes sūnų kaupemuoju gyvybės draudimu,pusantrų metų mokėjau visas įmokas, brt pasitariau su pažystamu draudiku ir jis man pasakė kad darau nesamone, geriau dek i banka ir daugiau sutaupysi vaikui.ir is tikro tai teisybė.nes nuo jusu draudimo valstybė atskaiciuos 15 procentu ir dar draudimas vos ne tiek ir gausis didelis minusas.tai sumaniau nutraukti tai zinot ka gavau is tukstancio įmokėtų, 300 lt. nedrauskit jokiais kaupemais draudimais nes tai apgaulė konkreti.

Atsakyti