Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

reikes nueiti paziuret, vis niekaip nenueinu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Na ir mes uzsiraseme i si darzeli thumbup.gif ne del to kad jis geras ar dar koks... tiesiog mes salia jo gyvename ir pagal gvenama vieta mums priklauso mirksiukas.gif tik idomu ar ten atsizvelgia i tai... g.gif ziuresim nuleke rugpjucio men g.gif o darzelis geras ar blogas man atrodo piklauso nuo aukletoju poziurio i vaikus, o svarbiausia, kad vaikui butu ten gera, smagu... bigsmile.gif
Atsakyti
na, volungeles gyventojai, kur dinge, kur prapuole? Mes tai trecia savaite neinam, buvom apsirge, tai kaip ir pasveike, bet eimim gal nuo kitos savaites. kas girdeti grupese del kaledu? ka organizuoja?
Atsakyti
Mes irgi sergam, todel visai nieko nežinom aie Kalėdas.
Atsakyti
Na mes tai einam, nesergam. Bet apie kalėdas dar auklėtojos nešnekėjo, reiks užklaust jų. Manau bus visvien susirinkimas tėvų, del kalėdų.
O šiandien tai į spektakliuka mano vaikiuks su grupe išėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 19 lapkričio 2008 - 17:24
o spektakliukas darzeli buvo? vakar tik pirma diena buvom darziuki, tai ne nepaklausiau aukletojos, gal mes skolingi pinigeliu likom?
Atsakyti
tai jeigu jusu nebuvo ta diena, tai ir neskolingos smile.gif
Atsakyti
matyt neskolingos, nes nieko nesake aukletojos. ir apie kaledas pas mus dar niekas nesneka, o parduotuves sluojamos oi oi kaip, kaazi ka nuspres musu teveliai?
Atsakyti
Aga apie kaledas nekalba, na dar turetu but visvien susirinkimas ta tema.
Atsakyti
Sveikos, pas mus jau organizuoja susirinkima penktadieni. Tema - Kaledos.
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2008 11 26, 19:54)
Sveikos, pas mus jau organizuoja susirinkima penktadieni. Tema - Kaledos.

ane, i kokia jus grupe einat?
Atsakyti
Prigavai.... Man atrodo, kad esam siulinukes 4u.gif
Atsakyti