Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

QUOTE(jėga @ 2008 09 15, 12:21)
Spektaklis tam pačiam daržely, visose grupėse skelbimas iškabintas smile.gif

Nepastebėjau skelbimo, reikės rytoj pažiūrėt.
smile.gif
Atsakyti
sveikos mamos
turiu kalusimą - ar ilgos eilės šiame darželyje - ta prasme, prieš kiek laiko realiai reikia užrašyti vaiką, iki pradėjimo lankyti
aš kitą pavasarį, blogiausiu atveju rudenį norėčiau pradėti leisti, bet dar nesu niekur užrašiusi, renkuosi iš arčiau namų esančių darželių ...
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 09 15, 16:36)
sveikos mamos
turiu kalusimą - ar ilgos eilės šiame darželyje - ta prasme, prieš kiek laiko realiai reikia užrašyti vaiką, iki pradėjimo lankyti
aš kitą pavasarį, blogiausiu atveju rudenį norėčiau pradėti leisti, bet dar nesu niekur užrašiusi, renkuosi iš arčiau namų esančių darželių ...

Manau, kad pats laikas užrašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 09 15, 16:36)
sveikos mamos

Na mes tai prieš metus užsirašėm, ir po metų pradėjom lankyt.
na kuo anksčiau užsirašysi, tai tuo geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita 25: 15 rugsėjo 2008 - 16:48
QUOTE(digi @ 2008 09 15, 17:36)
sveikos mamos

Tai jau bekit ir rasykites. Mes uzsirasem kai buvome 6 men. ir neplanavom anksciau 3 metu lankyt, bet isejo kitaip, tai gerai kad pasirupinome vietele is anksto thumbup.gif
Atsakyti
dėkui atsakiusioms, kitą sav eisim rašyt į darželį, žiūrėsim kokios tos eilės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 09 16, 17:43)
dėkui atsakiusioms, kitą sav eisim rašyt į darželį, žiūrėsim kokios tos eilės  smile.gif

kaip spektakliukas patiko vaikuciams g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyte @ 2008 09 16, 17:18)
kaip spektakliukas patiko vaikuciams  g.gif

na aš dar neparėjau iš darbo, tai nežinau ar maniškui patiko. O ką tavo mažoji šneka?
Atsakyti
Mano mažei labai patiko -pasakojo visą vakarą biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiai irgi kažką apie kiaušinius pasakojo lotuliukas.gif
Atsakyti
O maniškui irgi patiko, sako aš dar mama noriu į spektaklį biggrin.gif
Atsakyti
o mes nebuvom, nematem, negirdejom, nes dar po skiepo Pneumo nevedziau, vis pakosciojom, kitoj savaitej jau ateisim thumbup.gif
Atsakyti