Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

Labutis, O kas šiandien buvo per šventė mūsų daržely? Aš dirbu tai neglėjau sudalyvauti. Gal ka naujo sužinojote?
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 09 24, 19:03)
Labutis, O kas šiandien buvo per šventė mūsų daržely? Aš dirbu tai neglėjau sudalyvauti. Gal ka naujo sužinojote?

Svente tai buvo thumbup.gif ir ragavom, ir gerem ir sokom ir paisem ir ir ir ir thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif Tai tautine vakarone su sokiais, buvo rodoma kaip darbelius is vilnos, siaudu daryt, molio dirbinukus vaikai galejo isbandyt.manoji labai suzaveta buvo wub.gif Smagu labai kad darzeli rengiami renginukai vaikams, kadangi mes dar mazi, tai mums jie nenusibode thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys, ar grupes jau šildo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 09 29, 08:05)
Gal kas pasakys, ar grupes jau šildo? g.gif

Man atrodo, kad dar nesildo, nes kai nuvedu vaika, tai taip vesoka.
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2007 06 07, 14:53)
Norejau paklausti klaipedieciu mamyciu, kurios veda vaikucius i si darzeli, kaip ten su priemimu, ar lengva papulti, ar dideles eiles, kada reikia uzsirasyti ir kam teikiami prioritetai. Aciu uz bet kokia informacija.

Labas norejau jusu paklausti kokia galimybe mums papulti i si darzeli jei mes atsikraustom is kito miesto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 09 29, 16:01)
Man atrodo, kad dar nesildo, nes kai nuvedu vaika, tai taip vesoka.

jau nuo spalio pirmos oi kaip pleskina, nukaista manoji ilgomis rankovemis, tai jau vel vasariskai grupeje palieku wub.gif
Atsakyti
Aga, dabar jau šilta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 09 06, 14:27)
Na manajai siūlinukei, džiaugiuosi patinka šis darželis. Nuostabi auklytė Albina, bet Irena man nelabai, vieną dieną jai skambinau, kad paklausti ar jau pamiegojo pietų miego ir kada atvažiuot pasiimti, pradžiai atmetė skambutį po to išvis išjungė telefoną...Aš staigiai iš darbo lėkt žiūrėt gal kas nutiko, tai pasirodo pasikeitė auklytės, tai bent perspėti galėjo...

Niurzkike, o kuo vardu tavo vaikutis?
Atsakyti
Labuka, ar kas darėt mašinų maketus parodai?
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 10 17, 12:37)
Labuka, ar kas darėt mašinų maketus parodai?

O kada ta paroda bus? Mažu praslinksim cool.gif
Atsakyti
Na musu prase padaryti praejusia savaite, tai padarem. reikes nueit paziuret, gakl jie yra sudelioti pirmam aukste ant palanges.
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 10 20, 12:42)
Na musu prase padaryti praejusia savaite, tai padarem. reikes nueit paziuret, gakl jie yra sudelioti pirmam aukste ant palanges.

yra yra sudelioti thumbup.gif
maniske tai vis tik ir kalba apie zuiki kuris sake per raudona negalima eiti lotuliukas.gif
Atsakyti