Pas mus siandien susirinkimas.
QUOTE(fleita @ 2007 09 25, 15:06)

Prabuvau šiandien ištisas 3 valandas...

QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 13:04)
na ir kaip? kokie ispudziai
QUOTE(Margarita23 @ 2007 09 27, 14:05)
na ir kaip? kokie ispudziai
Viskas normaliai, kol mama šalia

QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 14:08)
Na gal visai patiks, ir nebenorės eiti namo

QUOTE(jėga @ 2007 09 27, 14:08)
Tai po pietų į susirinkimą

Kas vedate vaikus į "Volungėlę" gal galite pasakyti po kiek renkate ant grupės gerbuvio

QUOTE(kavyte @ 2007 10 31, 11:52)
Kas vedate vaikus į "Volungėlę" gal galite pasakyti po kiek renkate ant grupės gerbuvio 

Mūsų Mezginukų grupej tai po 50lt visi susimete ir nupirko zaislu vaikams nauju.
QUOTE(kavyte @ 2007 10 31, 11:52)

Mes jau rugsėjo mėnesį rinkome po 100lt, nes auklėtojos užsiminė, kad nori pakeisti rūbinėje vaikučių spinteles, taip pat žaislams. Na, kadangi teks šioje grupėje "gyventi" trejus metus, tai negaila to 100lt, tarkim, kad mokam 10lt kas mėnėsį į grupės fondą, kurio jau nebėra

Mes irgi surinkom po 100 lt. Bet duociau ir 150
, kad tik vaikui butu ten saugiau, naujesni zaislai, spinteles ir t.t. ir pan.
Ir visai negaila, kad kazka nupirkus, tie daiktai ten ir liks toje grupeje kitiems vaikams. Juk kazkas irgi pasistenge pries mus ir pvz. mano vaiko grupeje surente saunu medini nameli vaikams, nupirko dideliu geru konstruktoriu ir t.t. Kiekvienas po saves kazka palieka

Sveikos mamytes
,
mes irgi noretume eiti i si lopseli-darzeli. Du kartus buvau, tai net i eile neraso, vis direktore liepia ateiti kita karta (pavasari buvau, liepe ateiti rugsejo men, rugsejo men liepe ateiti men pabaigoj). Uzsirasem i eile kitame darzelyje.
Ruosiuosi vel eiti pas direktore. Noriu paklausti mamyciu, kaip patekote i ji? Ar labai is anksto uzsirasete i eile? mes noretume pradeti eiti po metu mazdaug.

mes irgi noretume eiti i si lopseli-darzeli. Du kartus buvau, tai net i eile neraso, vis direktore liepia ateiti kita karta (pavasari buvau, liepe ateiti rugsejo men, rugsejo men liepe ateiti men pabaigoj). Uzsirasem i eile kitame darzelyje.