Priklauso nuo to kur gyvenate, jei pagal rajona tai turi uzrasyti i eile o jei ne tai sunkiau. Mes uzsirasem daugiau kaip pries metus laiko, o dar musu vyresnioji ejo i ta pati darzeli, taip pat reiketu pasakyti, kad paremsite darzeli.
Mes užsirašėm taip bet prieš metus, bet čia prie pat darželio gyvenam. Kai atejo mūsų eilė ir priemė.
QUOTE(jėga @ 2007 12 13, 14:28)
Mes irgi gyvenam šalia darželio ir į eilę niekada nerašė irgi, vis liepdavo ateiti vėliau
Bet priėmė 

O uzrasydama i eile direktore,ar pasako uz kiek laiko vaika priims? Kad nebutu taip, kad i darba iseit reiks, o vaiko nepriima...

Ne nepasako, tik paklausia nuo kada noretumete pradeti lankyti, ir tai iki galo neaisku ar priims. Tai mes nuolat ir eidavome klausti, kaip sakant ikyredavome
.Taip kad geriau uzsirasyti i kelis darzelius iskarto.

QUOTE(sima123 @ 2007 12 14, 10:40)
Ne nepasako, tik paklausia nuo kada noretumete pradeti lankyti, ir tai iki galo neaisku ar priims. Tai mes nuolat ir eidavome klausti, kaip sakant ikyredavome
.Taip kad geriau uzsirasyti i kelis darzelius iskarto.

Aš taip pat į du buvau užrašius, bet kai atėjau į šį, man dave iškart tokį lapa užpildyti, kad stojamės į eile, o kai atėjo eilė ir patekom.
Papildyta:
Sima 123 Kiap aprengsit savo berniuka per eglute? Kokiu personazu?
QUOTE(matija @ 2007 12 15, 21:06)
sveikos, kiek suprantu esat is mezginuku grupes :
vis pasiskaitau pokalbius, nes mes irgi lankom ta pacia grupe .
tai va ir man idomu pasidare kaip zadat rengti savo mazylius sventei

tai va ir man idomu pasidare kaip zadat rengti savo mazylius sventei

Taip taip iš mezginuku. Aš tai žadu saviški ožiuku renkt, jau turim kostiuma, o tu kaip zadi savo mazaji?
Gal zuikiu ar meskiuku, bet irgi nenori nieko rengtis, o pacios ar rengsites kaip nors?
Maniškis ir nelabai jau nori mautis kostiumo to, bet gal kaip nors įkalbėsiu.
Aš tai tik vaika aprengsiu jei išeis , o pati tai ne
Aš tai tik vaika aprengsiu jei išeis , o pati tai ne