Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

Priklauso nuo to kur gyvenate, jei pagal rajona tai turi uzrasyti i eile o jei ne tai sunkiau. Mes uzsirasem daugiau kaip pries metus laiko, o dar musu vyresnioji ejo i ta pati darzeli, taip pat reiketu pasakyti, kad paremsite darzeli.
Atsakyti
Mes užsirašėm taip bet prieš metus, bet čia prie pat darželio gyvenam. Kai atejo mūsų eilė ir priemė.
Atsakyti
Aciu parasiusioms Margaritai23 ir Simai123. Bandysim nueiti dar karta. Gyvenam per du namus nuo darzelio, bet tada net nesiteiravo nei kur gyvenam, nei kada noretume pradet lankyt.
Atsakyti
Mes irgi gyvenam šalia darželio ir į eilę niekada nerašė irgi, vis liepdavo ateiti vėliau huh.gif Bet priėmė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 12 13, 14:28)
Mes irgi gyvenam šalia darželio ir į eilę niekada nerašė irgi, vis liepdavo ateiti vėliau huh.gif Bet priėmė tongue.gif

O uzrasydama i eile direktore,ar pasako uz kiek laiko vaika priims? Kad nebutu taip, kad i darba iseit reiks, o vaiko nepriima... rolleyes.gif
Atsakyti
Ne nepasako, tik paklausia nuo kada noretumete pradeti lankyti, ir tai iki galo neaisku ar priims. Tai mes nuolat ir eidavome klausti, kaip sakant ikyredavome smile.gif.Taip kad geriau uzsirasyti i kelis darzelius iskarto.
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2007 12 14, 10:40)
Ne nepasako, tik paklausia nuo kada noretumete pradeti lankyti, ir tai iki galo neaisku ar priims. Tai mes nuolat ir eidavome klausti, kaip sakant ikyredavome smile.gif.Taip kad geriau uzsirasyti i kelis darzelius iskarto.

Aš taip pat į du buvau užrašius, bet kai atėjau į šį, man dave iškart tokį lapa užpildyti, kad stojamės į eile, o kai atėjo eilė ir patekom.
Papildyta:
Sima 123 Kiap aprengsit savo berniuka per eglute? Kokiu personazu?
Atsakyti
sveikos, kiek suprantu esat is mezginuku grupes : 4u.gif vis pasiskaitau pokalbius, nes mes irgi lankom ta pacia grupe .
tai va ir man idomu pasidare kaip zadat rengti savo mazylius sventei g.gif
Atsakyti
QUOTE(matija @ 2007 12 15, 21:06)
sveikos, kiek suprantu esat is mezginuku grupes  : 4u.gif vis pasiskaitau pokalbius, nes mes irgi lankom ta pacia grupe .
tai va ir man idomu pasidare kaip zadat rengti savo mazylius sventei  g.gif

Taip taip iš mezginuku. Aš tai žadu saviški ožiuku renkt, jau turim kostiuma, o tu kaip zadi savo mazaji?
Atsakyti
kol kas neturiu jokiu ideju ir net nesugalvoju kaip cia aprengus, kad pasiduotu rengiamas g.gif
Atsakyti
Gal zuikiu ar meskiuku, bet irgi nenori nieko rengtis, o pacios ar rengsites kaip nors?
Atsakyti
Maniškis ir nelabai jau nori mautis kostiumo to, bet gal kaip nors įkalbėsiu.
Aš tai tik vaika aprengsiu jei išeis , o pati tai ne 4u.gif
Atsakyti