Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda:l/d "Volungelė"

QUOTE(matija @ 2007 12 20, 20:13)
siandien ejom i brolio svente mokykloj,bandziau ir mazaji papuost - galvoju repeticija bus  smile.gif apsirengem - bet liepe tuoj pat viska nuvilkt , taip kad dziaugciausi jei rytoj nors ta kepure kaledine detusi  ax.gif
o siaip kaledu senis labai jam patiko, niekaip negalejo atsisveikinti  thumbup.gif
beje kelinta rytoj renkames ? pries 17 ?

Labutis, as tai galvoju ant puse penkiu ateiti.
Atsakyti
sveikos, kazkaip ziuriu po svenciu ramu smile.gif
ar lankot darza, nesergat ?
mes tai namie sedim, nes kai susirgo pries naujus ( trecia karta doh.gif ) bronchitu , tai dar vis gydomes .

Atsakyti
QUOTE(matija @ 2008 01 09, 20:59)
sveikos, kazkaip ziuriu po svenciu ramu  smile.gif
ar lankot darza, nesergat ?
mes tai namie sedim, nes kai susirgo pries naujus ( trecia karta  doh.gif ) bronchitu , tai dar vis gydomes .

mes tai lankom, bet tikrai ramu , visi apsirgo. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
cia biski nei tema klausimas 4u.gif gal zinot ar galima darze pasirinkti pvz valgyt tik pusryciu ir pietus ar vien tik pietus ?
nes kai pasveiksim tai busim darze tik iki pietu. o dabar visada moku uz visa pilna diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(matija @ 2008 01 10, 13:08)
cia biski nei tema klausimas 4u.gif  gal zinot ar galima darze pasirinkti pvz valgyt tik pusryciu ir pietus ar vien tik pietus ?
nes kai pasveiksim tai busim darze tik iki pietu. o dabar visada moku uz visa pilna diena  g.gif

Net nežinau, čia jau auklėtojų reikėtų klausti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2007 07 13, 16:20)
Maitina tris kartus diebnoje, o ar skanu nepasakysiu, nes nedavė paragauti  smile.gif
Tik man keitai kad jie duoda virtus kiaušinius su žirnelais, ko vaikai nevalgo, kiek mačiau visi prakanda kiaušinį ir nustumia lekštę  g.gif Duoda jiems ir cepelinų, ir guliašo, maltinukų, manyčiau kaip už 4,85 lt tai gerai maitina thumbup.gif

maitina tikrai ne tris ,o 4 kartus
Atsakyti
Sveikos,
man iskilo toks klausimas, kaip kelia vaikucius is lopselio grupiu i darzelio g.gif Ar neisskaido vaikuciu i skirtingas grupes?
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2008 05 28, 21:04)
Sveikos,
man iskilo toks klausimas, kaip kelia vaikucius is lopselio grupiu i darzelio  g.gif  Ar neisskaido vaikuciu i skirtingas grupes?

Man atrodo, kad ne. o Jus kokią lopšelio grupę lankot?
Atsakyti
sveiki, tai jau arteja darzelis smile.gif
gal zinot, kada ir kur reikia suzinoti i kokia lopselio gr perkele?
o siaip kaad gali isskaidyt tai tikrai gali, nes vienu pazistamu dukra lanke lopsely kt grupe, o dabar perkele i kita ( motyvacija - aukletojos geresnes ) unsure.gif
Atsakyti
Labutis visoms,

Nuo rugsejo vedu savo dukryte i Volungele, i Tauskuciu grupe.Gal zinote, kokios aukletojos dirba sioje grupeje? O kaip auklyte? Mano mazyle dar nekalba, tik atskirais zodeliais, tai bijau, kad jos niekas nesupras. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniere @ 2008 08 19, 11:47)
Labutis visoms,

Nuo rugsejo vedu savo dukryte i Volungele, i Tauskuciu grupe.Gal zinote, kokios aukletojos dirba sioje grupeje? O kaip auklyte? Mano mazyle dar nekalba, tik atskirais zodeliais, tai bijau, kad jos niekas nesupras.  g.gif

Jeigu niekas nepasikeitė per vasarą, tai viena auklėtoja (pagrindinė) labai gera, kita - ... mastau.gif šiaip sau ax.gif Auklytė griežta cool.gif
Atsakyti
Dekui labai.
Yra galimybe pasirinkti Kodelciuku arba Tauskuciu grupe, bet nezinau, kokios dirba ten aukletojos. Gal zinote ka apie Kodelciuku grupe? kaip ten situacija ...
schmoll.gif
Atsakyti