Įkraunama...
Įkraunama...

Kur išmetat didelius žaislus?

as tai zaislus,rubelius kurie grazesni viska vezu i vaiku namus,o kas jau blogesnio tai dedu prie konteinerio.
Atsakyti
Tiek rūbelius tiek žaislus išdalinu draugėms, kurios turi mažesnių vaikučių arba atiduodu į socialinį savo miesto skyrių.
Keletą didesnių daiktelių esu pardavusi čia SM. ax.gif
Atsakyti
As mazosios rubelius atiduodu draugems,pazystamimes arba pazystamu pazystamimes tongue.gif . Su zaislais kazkaip sudetingiau, nera ju tiek,kad labai liktu.Tai kai kuriuos pakavojam, suluzusius ismetam.Va tik vaikstyne ir dideli meskina teko pastatyt prie konteinerio,nes niekam nebuvo reikalingi.
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2007 08 12, 19:50)
mes irgi taip darom mirksiukas.gif kai jau dukrytei nusibosta kokie zaislai,mes juos surenkam ir nunesam i darzeli ax.gif aukletoja sako,kad ten tuos zaislus atranda is naujo thumbup.gif

thumbup.gif Aš irgi taip darau. Tik nešu kai vaikas nemato, kad nebūtų visokių ,,čia mano''. Juokiausi, kai auklėtoja pasakė jog mažius, pamatęs žaisliuką pareiškė ,,aš irgi tokį namie turiu'' biggrin.gif
Atsakyti
Mes per draugus, pažįstamus jeigu randam kam tai atiduodam, o kitus į aišus ir prie konteinerio
Atsakyti
Mes irgi kurie isties yra geri ir mums nereikalingi ir neturim kam atiduoti tai graziai sudedam i maisiukus ir pastatome prie konteineriu----drabuzelius as irgi isskalbiu ir i maisus prie konteineriu kam reikia pasiima nes antro vaiko neplanuoju o jei kada bus sakoma kitas vaikas kiti drabuziai mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes į palėpę išnešam, dėžėse tūno, dukrytės žaisliukai visi tinka broliukui, bet aišku, ir naujų nuperkam, o užaugę galės patys, jei norės, atiduoti kam nors, arba savo vaikučiams . cool.gif Aš pati turiu savo senų, mano mamos išsaugotus porą žaisliukų wub.gif wub.gif wub.gif ir net drabužiukų wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiwija: 13 rugpjūčio 2008 - 18:41
Daugeli dalyku nunesam i vaiku darzeli arba paliekam maisuose prie konteineriu, isnesa akimirksniu, galkitas vaikas gales pasidziaugti.
Atsakyti
atiduodam baznytinei labdarai rolleyes.gif
Atsakyti
Geriausia parduoti ar atiduoti kitiems, kam išmesti? ax.gif
Atsakyti
As irgi sutinku, jei daikto bukle gera, tai kam ismesti, geriau jau atiduoti ar parduoti. Mes tai dazniausiai atiduodame pazistamiems, draugems isdalinu, o kas miela bet nenaudojama tai i dezes sudedu ir i palepe padedu. 4u.gif
Atsakyti
Apaskutini kartą vežiau į Vaikų ir moterų pensionatą, Vytenio g. 45 jis yra. Ten priima labdarą - drabužėlius vaikams nuo gimimo iki mokyklinio amžiaus . Nuvežėm taip pat maišą minktšų žaisliukų smile.gif
Atsakyti