as tai zaislus,rubelius kurie grazesni viska vezu i vaiku namus,o kas jau blogesnio tai dedu prie konteinerio.
Tiek rūbelius tiek žaislus išdalinu draugėms, kurios turi mažesnių vaikučių arba atiduodu į socialinį savo miesto skyrių.
Keletą didesnių daiktelių esu pardavusi čia SM.
Keletą didesnių daiktelių esu pardavusi čia SM.
As mazosios rubelius atiduodu draugems,pazystamimes arba pazystamu pazystamimes
. Su zaislais kazkaip sudetingiau, nera ju tiek,kad labai liktu.Tai kai kuriuos pakavojam, suluzusius ismetam.Va tik vaikstyne ir dideli meskina teko pastatyt prie konteinerio,nes niekam nebuvo reikalingi.
QUOTE(reksnyte @ 2007 08 12, 19:50)
mes irgi taip darom
kai jau dukrytei nusibosta kokie zaislai,mes juos surenkam ir nunesam i darzeli
aukletoja sako,kad ten tuos zaislus atranda is naujo 
Mes per draugus, pažįstamus jeigu randam kam tai atiduodam, o kitus į aišus ir prie konteinerio
Mes irgi kurie isties yra geri ir mums nereikalingi ir neturim kam atiduoti tai graziai sudedam i maisiukus ir pastatome prie konteineriu----drabuzelius as irgi isskalbiu ir i maisus prie konteineriu kam reikia pasiima nes antro vaiko neplanuoju o jei kada bus sakoma kitas vaikas kiti drabuziai
O mes į palėpę išnešam, dėžėse tūno, dukrytės žaisliukai visi tinka broliukui, bet aišku, ir naujų nuperkam, o užaugę galės patys, jei norės, atiduoti kam nors, arba savo vaikučiams .
Aš pati turiu savo senų, mano mamos išsaugotus porą žaisliukų
ir net drabužiukų
.
atiduodam baznytinei labdarai
Geriausia parduoti ar atiduoti kitiems, kam išmesti?
As irgi sutinku, jei daikto bukle gera, tai kam ismesti, geriau jau atiduoti ar parduoti. Mes tai dazniausiai atiduodame pazistamiems, draugems isdalinu, o kas miela bet nenaudojama tai i dezes sudedu ir i palepe padedu.
Apaskutini kartą vežiau į Vaikų ir moterų pensionatą, Vytenio g. 45 jis yra. Ten priima labdarą - drabužėlius vaikams nuo gimimo iki mokyklinio amžiaus . Nuvežėm taip pat maišą minktšų žaisliukų