Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

carolle, grazus ziedukai, tik jau tokie platus.... mes issirinkom tokius vidutinio platumo, net nematavau, kiek ten milimetrais gavosi, nors norejau kiek platesniu, bet mano pirstai per ploni, be to, MB ir taip labai isgyvena, kad labai blizga, labai matosi lotuliukas.gif turbut vis nepripranta prie minties, kad greit bus nebekonvertuojamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 22, 18:07)
carolle, grazus ziedukai, tik jau tokie platus.... mes issirinkom tokius vidutinio platumo, net nematavau, kiek ten  milimetrais gavosi, nors norejau kiek platesniu, bet mano pirstai per ploni, be to, MB ir taip labai isgyvena, kad labai blizga, labai matosi  lotuliukas.gif turbut vis nepripranta prie minties, kad greit bus nebekonvertuojamas  biggrin.gif

lotuliukas.gif ''nekovenvertuojamas''
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 22, 20:07)
carolle, grazus ziedukai, tik jau tokie platus.... mes issirinkom tokius vidutinio platumo, net nematavau, kiek ten  milimetrais gavosi, nors norejau kiek platesniu, bet mano pirstai per ploni, be to, MB ir taip labai isgyvena, kad labai blizga, labai matosi  lotuliukas.gif turbut vis nepripranta prie minties, kad greit bus nebekonvertuojamas  biggrin.gif

aciu 4u.gif o MB kaip tik norejo placiu ir spindinciu biggrin.gif o as tokiu kuklesniu ax.gif dar neatsiemem ziedeliu, bet vis sau neduodu ramybes ar nebus per platus doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroskax @ 2007 07 22, 21:52)
lotuliukas.gif ''nekovenvertuojamas''

Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 21, 12:40)
o mes jau pirmadieni turetume atsiimti  savo ziedukus, nes seniai buvom uzsisake, lygus paprasti, tik dabar baisiausiai bijau, kad nebutu per platus g.gif  blink.gif
Papildyta:
http://www.weddingri...p;category_id=1
stai tokie musu ziedukai  ax.gif

musu irgi 8 mm ir visai neplatus smile.gif tik musu uzapvalinti. As nemegstu smulkiu papuosalu, tai man pats tas
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 07 23, 18:01)
musu irgi 8 mm ir visai neplatus  smile.gif tik musu uzapvalinti. As nemegstu smulkiu papuosalu, tai man pats tas

niu, tikiuosi, kad man jie ir ne bus per platus blink.gif ax.gif
Atsakyti
Musu ziedukai. Kaip jau anksciau pasakojau turejo buti su trimis kvadratiniais deimantukais, bet susidurem su problema- niekas negalejo ju ideti,nes neturi tinkamu technologiju sad.gif Tad teko iskeisti i apvalius (man vistiek netaip graziai atrodo, o dabar galvoju kad gal geriau galejo i viena staciakampi tuos visus deimantukus sujungti..na bet jau nieko nebepadarysi). Beto dare matinius, biski pasiaustus kazkokiom aukso dulkem ar kuo pati nezinau.. doh.gif Pastebejau kad gan greitai matosi nubraizymai ir nudauzymai.. na bet kaip viena panele sake- tokie 'panesioti' ziedukai dar grazesni smile.gif Beto blizgius manau bet kada galesim padaryti...
user posted image
Atsakyti
[quote=minilina,2007 07 23, 23:55]

labai grazus ziedukai..o tu juos pavalyk su sidabro cremu aprasciausiai,as valau savo suzadetuviu zieda taip...o tos akutes is kitos puses matos?is vidines ta prasme?nes siaip turetu,deimantukas valos is vidines puses su svelniu dantu sepetuku,ir tada su tuo kremu...karta i menesi ir graziai spindes... mirksiukas.gif as naudoju si krema,tik nzn ar Lt yra jo pirkt
user posted image
Atsakyti
Nesu maciusi tokio kremo, bet paieskosiu. O jis tinka ir auksui,ne vien sidabrui? Jo,deimantukai is vidaus matosi..
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 07 20, 22:34)
kainavo, tai tikrai nepigiai, bet ziedukai 6 mm ir per abu beveik 20 gramu. mokejom 4600lt. cia jau su nuolaida, o be nuolaidos apie 5000  doh.gif

Labai grazus, bet ir kainyte grazi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 07 24, 15:31)
Labai grazus, bet ir kainyte grazi doh.gif

Pritariu- ir del ziedu ir del kainos drinks_cheers.gif Nekantrauju pamatyt savuosius, gal jau atsiimsim kita savaite....
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 07 20, 10:06)
cia musu ziedukai  ax.gif

Musu ziedukai

super.nerealus ziedai thumbup.gif
Atsakyti