Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

ahaaaa labai labai šaunūs žiedeliai blink.gif aš čia kai prisižiūriu tai viską pas save noriu keist g.gif
Atsakyti
o mes turetum irgi sia arba kita savaite savo ziedukus atsiimt...laukiu nesulaukiu... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai smagu, kad ir Jums patinka ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, ka patartumet daryti g.gif vakar atsiemem savo ziedukas, manasis gan didokas, kai matavausi visak buvo gerai, o dabar doh.gif na,gal pirstai tada patine buvo.galvoju gal plona ziedeli nusipirkti, kad tas prilaikytu vestuvini g.gif nes manau, mazinti tai neis, nes ziedeliai 8 mm, ka patartumet daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 25, 18:55)
mergaites, ka patartumet daryti g.gif  vakar atsiemem savo ziedukas, manasis gan didokas, kai matavausi visak buvo gerai, o dabar doh.gif na,gal pirstai tada patine buvo.galvoju gal plona ziedeli nusipirkti, kad tas prilaikytu vestuvini g.gif  nes manau, mazinti tai neis, nes ziedeliai 8 mm, ka patartumet daryti ax.gif

Labas, mums lygiai tas pats su ziedais, mums abiems padare per didelius, nors kai matavomes tie patys dydziai buvo geri. nezinau kaip ten juvelyrams gaunasi. ( MB vienu dydziu net didokas, o man puse. tai mes nunesem pas kita juvelyra ir ji kazkaip paspaude su spec irankiu kazkokiu, paskui apslifavo ir viskas ok, nieko neitarsi. na musu klasikiniai, be jokiu imantrybiu, tik kad platoki (5,5 mm) ir storesni nei iprasti. o as kai vakare uzsidedu tai lyg ir geras. tai vat ir nemazinau savojo, kai ranka po darbo dienos - ziedukas geras, manau nepamesiu. o man kai ant vestuvinio uzmauna kita plona, tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 07 24, 14:20)
Nesu maciusi tokio kremo, bet paieskosiu. O jis tinka ir auksui,ne vien sidabrui? Jo,deimantukai is vidaus matosi..

jis tinka visiems juvelyrikos dirbiniams, labai svelnus..tai jei matos is vidaus tai kaip ir sakiau su minkstu danu sepetuku kartas nuo karto pravalyk, data deimantukai zeri vel...nes is videnes puses uzsikemsa tas kanaliukas ir tada jie blanksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2007 07 25, 19:02)
Labas, mums lygiai tas pats su ziedais, mums abiems padare per didelius, nors kai matavomes tie patys dydziai buvo geri. nezinau kaip ten juvelyrams gaunasi. ( MB vienu dydziu net didokas, o man puse. tai mes nunesem pas kita juvelyra ir ji kazkaip paspaude su spec irankiu kazkokiu, paskui apslifavo ir viskas ok, nieko neitarsi. na musu klasikiniai, be jokiu imantrybiu, tik kad platoki (5,5 mm) ir storesni nei iprasti. o as kai vakare uzsidedu tai lyg ir geras. tai vat ir nemazinau savojo, kai ranka po darbo dienos - ziedukas geras, manau nepamesiu. o man kai ant vestuvinio uzmauna kita plona, tai  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

man ir ta mintis uzsimauti kita schmoll.gif
musu ir klasiniai, lygus,8mm, tai gal iseis sumazinti g.gif o gal net kt perdaryti blink.gif
man ir atrodo, kad cia juvelyras kaltas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 25, 20:41)
musu ir klasiniai, lygus,8mm, tai gal iseis sumazinti g.gif o gal net kt perdaryti blink.gif

Sveikos, siandien issigraviravom ant vestuviniu ziedu 1 kito varda ir data. graziai atrodo, o isgraviravo per 15 min ir visai nebrangiai, patenkinta esu. po savaites ziedukai jau bus ant rankyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 25, 20:41)

Na nezinia kieno kalte cia, gal tiesiog rankos buvo pabrinke ir tuo metu atrode geras... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariele @ 2007 07 06, 22:46)
Sveikos merginos  4u.gif
mes pagaliau atsiemem savo ziedukus smile.gif prasisukom l. pigiai tik uz 200 LT smile.gif nors lygiai tokie patys aukso gijoj apie 2500 Lt kainuoja smile.gif
aisku musu auksas buvo smile.gif vat  tongue.gif

paskaiciau, paskaiciau ir galvoju, ar neapgavo musu..
uzsakem ziedus pas vietini juvelyra, tokius a la klasikinius kaip sitas is kaires virsutinis. Aukso giojoj per brangu buvo, moteriskas ziedelis ~1400lt, be galo patogus, malonus ant rankos, malonesnio dar neteko matuotis, ale brangu, pati istempiau vyra is parduotuves..
o vietinis juvelyras skaiciuoja kazkaip keistai, uz aukso gr(nesvarbu koks, gali buti kad ir baltas)+darbas=110Lt
reiskia mano ziedelis 4mm, ~6-7gr, minimum kainuos 660Lt, na vis pigiau anei Aukso gijoj, bet paskaicius cia, kad 1gr 50 lt.... eee.. ka daryt.. uztata jau palikom..
taigis visai nefaina ant vestuviniu ziedu taupyti, gi cia visam gyvenimui, bet bet
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 07 27, 02:12)
paskaiciau, paskaiciau ir galvoju, ar neapgavo musu..
uzsakem ziedus pas vietini juvelyra, tokius a la klasikinius kaip sitas is kaires virsutinis. Aukso giojoj per brangu buvo, moteriskas ziedelis ~1400lt, be galo patogus, malonus ant rankos, malonesnio dar neteko matuotis, ale brangu, pati istempiau vyra is parduotuves..
o vietinis juvelyras skaiciuoja kazkaip keistai, uz aukso gr(nesvarbu koks, gali buti kad ir baltas)+darbas=110Lt
reiskia mano ziedelis 4mm, ~6-7gr, minimum kainuos 660Lt, na vis pigiau anei Aukso gijoj, bet paskaicius cia, kad 1gr 50 lt.... eee.. ka daryt.. uztata jau palikom..
taigis visai nefaina ant vestuviniu ziedu taupyti, gi cia visam gyvenimui, bet bet

Pritariu, kad geriau jau paaukot daugiau, negu paskui gailetis.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 27 liepos 2007 - 05:58
sveikos mergytes, gal galit parekomenduoti juvelyra klaipedoje, reiketu vestuvini zieduka sumazinti 4u.gif
Atsakyti