Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

O man atvirksciai- kai uzsimoviau zieduka, tai pajutau kad man jis verzia, ir vos vos nuemiau, tai susinervinau kad per mazas puse dydzio.. o baznycioje kol man uzmove ji doh.gif doh.gif mano dar su deimantukais ir platus, tai galvojau isvis ragas, ka dabar reikes daryti jei mazas,verzia... na bet po vestuviu po visko, ziuriu kad visai normaliai nusiima, ir nebeverzia... Tai matyt per vestuves ar nuo streso ar nuo ko buvo patine pirstai. Ir siaip neseniai pastebejau kad isgerus sampano bandziau nusiimti-ir vel mazas.. Na tai gerai kad pirstai atsileido ir ziedukas kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minilina: 27 liepos 2007 - 12:02
QUOTE(minilina @ 2007 07 27, 12:58)
O man atvirksciai- kai uzsimoviau zieduka, tai pajutau kad man jis verzia, ir vos vos nuemiau, tai susinervinau kad per mazas puse dydzio.. o baznycioje kol man uzmove ji  doh.gif  doh.gif  mano dar su deimantukais ir platus, tai galvojau isvis ragas, ka dabar reikes daryti jei mazas,verzia... na bet po vestuviu po visko, ziuriu kad visai normaliai nusiima, ir nebeverzia... Tai matyt per vestuves ar nuo streso ar nuo ko buvo patine pirstai. Ir siaip neseniai pastebejau kad isgerus sampano bandziau nusiimti-ir vel mazas.. Na tai gerai kad pirstai atsileido ir ziedukas kaip tik thumbup.gif

Tai zinoma, kad del to... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 07 27, 02:12)
paskaiciau, paskaiciau ir galvoju, ar neapgavo musu..
uzsakem ziedus pas vietini juvelyra, tokius a la klasikinius kaip sitas is kaires virsutinis. Aukso giojoj per brangu buvo, moteriskas ziedelis ~1400lt, be galo patogus, malonus ant rankos, malonesnio dar neteko matuotis, ale brangu, pati istempiau vyra is parduotuves..
o vietinis juvelyras skaiciuoja kazkaip keistai, uz aukso gr(nesvarbu koks, gali buti kad ir baltas)+darbas=110Lt
reiskia mano ziedelis 4mm, ~6-7gr, minimum kainuos 660Lt, na vis pigiau anei Aukso gijoj, bet paskaicius cia, kad 1gr 50 lt.... eee.. ka daryt.. uztata jau palikom..
taigis visai nefaina ant vestuviniu ziedu taupyti, gi cia visam gyvenimui, bet bet

Mes taip ziedus buvome nusiziureje"Aukso gijoj". Butu kainave(uz abu)apie 2200Lt. Veliau pasvarstem,kad gal neverta pirkti turint savo aukso. g.gif Tai gi mums kainuos darbas400Lt, nes priklauso nuo ziedu formos ir t.t.
Esu girdejus, kad aukso gr.kainuoja apie 50Lt, o darbas priklausomai nuo ziedu. Musu draugai tiesiog nuejo, pas pirma pasitaikiusi juvelyra, savo auksas, o uz darba mokejo 200Lt. Nueina atsiimti ziedeliu, o jaunikiui visa ismiera per mazas, tai gi bande tempti, ziedelis plyso blink.gif . Aisku, po to ji sutvarke, bet liko sioks toks defektas - duobute, siaip ne itin pastebima, bet kai zinai, tai krenta i akis... Tai mes kazkaip nesiryzome eiti, pas pirma pasitaikusi-pasiklausinejome pazistamu rekomendaciju. Nusprendeme darytis pas juvelyra, kur vieni pazistami sau ziedus dare, rezultatu buvo labai patenkinti. Na, o kaip bus - pamatysim.. 4u.gif Mes palikome auksa ziedams-tai piniginio uzstato palikti nereikejo.
Atsakyti
mes irgi buvom nusiziureje ziedelius aukso gijoj, butu abu kainave apie 3000lt., bet mes turejom visa savo auksa, nuvezem pas juvelyra nuotrauka, po to jis dar pats nuvaz.i aukso gija musu zieduku paziureti..ir padare tokius pacius smile.gif ir kainavo viskas 760lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 07 31, 17:31)
mes irgi buvom nusiziureje ziedelius aukso gijoj, butu abu kainave apie 3000lt., bet mes turejom visa savo auksa, nuvezem pas juvelyra nuotrauka, po to jis dar pats nuvaz.i aukso gija musu zieduku paziureti..ir padare tokius pacius smile.gif ir kainavo viskas 760lt smile.gif

be aukso ar su auksu 760Lt
nu permokesim, tai permokesim, kad tik grazus ir geri buti, gi visam gyvenimui (tikiuosi ir tikiu)
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 08 01, 23:02)
be aukso ar su auksu 760Lt
nu permokesim, tai permokesim, kad tik grazus ir geri buti, gi visam gyvenimui (tikiuosi ir tikiu)

čia be aukso spėju ax.gif
aukso gijoj kainos tokios apvalios
Atsakyti
QUOTE(Žizel @ 2007 08 02, 13:59)
čia be aukso spėju ax.gif
aukso gijoj kainos tokios apvalios

ja ja, bet ir ziedai grazus...
lotuliukas.gif cia juokais truputi ir ne i tema, bet...
taupau ant ziedu "visam gyvenimui", o siandie apsishopinau uz puse ziedo ir ka - turiu nauja keptuve, tiesa, irgi amzina, plius ja del svorio galima panaudot savigynai, puoda, virduli, leksciu kruva, kosmetikos... o ant pirsto "puikuosis" kopija, duok dieve, gera... ot taupytoja
doh.gif
Atsakyti
Ziuriu sitoj temutej tai visai niekas nebebuna beveik...
Istekejusios mergaites parodykit ziedelius savo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 07 27, 09:58)
mano dar su deimantukais ir platus, tai galvojau isvis ragas, ka dabar reikes daryti jei mazas,verzia...

Taigi juos be problemų padidina ar pamažina mirksiukas.gif Bent jau mano irgi su akmenukais, platus, bet juvelyrė padidino pusę dydžio, nes pradžioj veržė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 08 03, 08:13)
Ziuriu sitoj temutej tai visai niekas nebebuna beveik...
Istekejusios mergaites parodykit ziedelius savo.... ax.gif

as tekejau lb senai jau ,tai tokiu grozybiu dar net mintyse nesvajojome, kad butu kur pirkti.tai turiu paprasta auksini ,na kaip senais laikais....... blush2.gif bet vat kai mums sukakos 20 metu vestuviu metiniu, ot sakem su vyru pasidarysim grazius ziedelius dar vienus ir baznycioje pasisventinsime smile.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://s185.photobuc...nt=DSC00225.jpg
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 08, 13:35)

Čia jūsų žiedukai? Gražūs wub.gif
Atsakyti