o cia musu ziedukai odeme gamino,sumokejom 1100lt.
Papildyta:
butent tokiu norejom,labai patiko mum su MB
QUOTE(laurusia @ 2007 08 16, 10:52)
Papildyta:
Papildyta:
woow labai grazus

mes savo irgi pasiemem, tik kazkaip nesusisnekejom su juvelyru, parodem jam ziedukus kuriuos matavomes uzsieny, padare lygiai tokius pat tik per viduri juostele ne is paladijaus idejo o ta pati balta auksa (kaip ir visas ziedas) tik neslifuota. sakykim patenkinti ...

QUOTE(jevcia @ 2007 08 16, 11:57)
woow labai grazus
))))
mes savo irgi pasiemem, tik kazkaip nesusisnekejom su juvelyru, parodem jam ziedukus kuriuos matavomes uzsieny, padare lygiai tokius pat tik per viduri juostele ne is paladijaus idejo o ta pati balta auksa (kaip ir visas ziedas) tik neslifuota. sakykim patenkinti ...

aciu labai

Papildyta:
Papildyta:
Tokie kaip mūsų.

Papildyta:
Papildyta:
labai grazus

QUOTE(Kuzulis @ 2007 08 16, 23:46)
Tokie kaip mūsų.
Tik mes tokius jau pirkom nereikėjo gaminti specialiai ir mažiau kainavo.

tai jus irkart dydzius savo radot o mum netiko dydziai,o kiek sumokejot?Beje mano be akmenuku nes pavyzdyje ten buvo su,as norejau paprastucio be jokiu blizguciu

QUOTE(laurusia @ 2007 08 17, 11:06)
tai jus irkart dydzius savo radot o mum netiko dydziai,o kiek sumokejot?Beje mano be akmenuku nes pavyzdyje ten buvo su,as norejau paprastucio be jokiu blizguciu 

Mes radom Šiauliuose, ir mokėjom už abu apie 800Lt. Mano ir be akučių, labai patogus, abu esam patenkinti savo žiedukais.

QUOTE(Kuzulis @ 2007 08 17, 12:15)
Mes radom Šiauliuose, ir mokėjom už abu apie 800Lt. Mano ir be akučių, labai patogus, abu esam patenkinti savo žiedukais.

va to as labiausiai ir bijojau kad jie bus nepatogus,bet jei sakai patogus tai patikesiu,nes man dar teks truputi palaukt kol ji uzmaus man MB

Mes ir gi buvome issirinke tokius ziedukus, bet taip pat pamaneme, kad gali buti nepatogus
nors mano busimam vyrui laaabai patiko toks stilius
ir.....ir issirinkom kitus. o dabar ziurint i sia nuotrauka pradejau dvejoti.....bet nesuksiu sau galvos, nes manieji man patinka

Papildyta:
Papildyta:
grazus ziedukai

QUOTE(gala @ 2007 08 18, 00:32)
oi aciu aciu