Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Musiskiai wub.gif
Atsakyti
Nebloga foto radau su ziedeliu lotuliukas.gif Tik nepamenu cia mano jis buvo,ar jaunikio tuo metu g.gif Zaideme su abieju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 12 rugpjūčio 2007 - 22:42
blush2.gif
..sveikutės smile.gif
Aš tai keltiškais žiedukais susižavėjusi... tik nelabai įsivaizduoju, kur ir kas man galėtų tokius padaryti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edma: 13 rugpjūčio 2007 - 09:38
thumbup.gif
QUOTE(maziulele @ 2007 08 11, 19:28)

labai stilingai atrodo
Atsakyti
Merginos siulau juvelyra vardu Raimis is Monodijos(cia Kaune) Super! Mes pas ji darem ziedus, tai nenusivylem thumbup.gif Matosi kur zmogus geras rankas turi smile.gif ir dar plius turi minciu ir fantazijos!
Atsakyti
QUOTE(vasara08 @ 2007 08 13, 17:08)
Merginos siulau juvelyra vardu Raimis is Monodijos(cia Kaune) Super! Mes pas ji darem ziedus, tai nenusivylem  thumbup.gif Matosi kur zmogus geras rankas turi smile.gif ir dar plius turi minciu ir fantazijos!

drinks_cheers.gif zinau Raimi ax.gif Neblogas vyrukas pasirode.Butume pas ji dare ziedus,bet radome kita juvelyra,kuris visu 100lt pigiau padare ziedelius rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edma @ 2007 08 13, 09:37)
blush2.gif
..sveikutės  smile.gif
Aš tai keltiškais žiedukais susižavėjusi... tik nelabai įsivaizduoju, kur ir kas man galėtų tokius padaryti  schmoll.gif

www.ablietuva.lt daro, be to tu pati su savo isrinktuoju galesi islydyt auksa thumbup.gif romantika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 11, 19:28)

niu koks grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes darėme žiedus Odeme, tai likome labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 14 rugpjūčio 2007 - 19:55
o stai cia musu vestuviniai ziedukai......
zavus tuo kad net nepanasus i vestuvinius...
http://s216.photobuc...ent=IMG_029.jpg
Atsakyti
Gražūs smile.gif O kur jums tokius padarė?
Atsakyti
Mes tai superinius ziedukus radom auksinej dovanelej! labai grazus, visu triju aukso spalvu wink.gif
Atsakyti