Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(marlena24 @ 2007 06 25, 21:28)
o kur tas Nakts mebels???o tas Softimus???gal kas dar kur nors yra uzmates tu odiniu lovu???Vilniuj....

Nakts mebeles yra "Ermitaže", Softimus - šalia "Banginio". Atrodo, odines lovas dar mačiau Domus galerijoj unsure.gif. Bet odinė lova pigi žinok nebus schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 25, 21:28)
debilizmas,o ne puslapis doh.gif nieko as ten nesugebejau paziuret...

pagalba 4u.gif

atsidarai puslapį, ant raudonos juostos dešinėje eini "produkcija", atsiranda produkcija pagal kategorijas, renkiesi "miegamojo baldai", ten yra dvi kategorijos, DAR ir WE, spaudi ant, sakykim, DAR, atsiranda viena didesnė ir kelios mažos nuotraukos, tada spaudi ant mažos, ir tą nuotrauką išmeta naujame puslapyje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 25, 22:47)
Gerai kad ilgas savaitgalis ax.gif  tai nors baldus susirinkom  thumbup.gif

na, aukseli, dabr neišsisuksi, fotooooo yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 26 birželio 2007 - 08:29
QUOTE(linnn @ 2007 06 26, 08:23)
na, aukswli, dabr neišsisuksi, fotooooo  yahoo.gif

biggrin.gif as visada pasirodau biggrin.gif merguce mano apsirgo tai teks palaukt nuotraukyciu verysad.gif
Atsakyti
Kaip tik ieskau miegamojo interjeru sau, tai keleta foto imetu ir cia:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 01 liepos 2007 - 16:11
user posted image

Man labai patinka šie miegamojo baldai.Tokį įsivaizduoju savo miegamojo kambarį.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 07 01, 15:56)

Man labai patinka šie miegamojo baldai.Tokį įsivaizduoju savo miegamojo kambarį.

grazu, bet kokio didelio kambario reikia tokiam komplektui ax.gif
Atsakyti
Pagaliau turime miegamojo baldus. Esu viskuo patenkinta. Miegoti kiek keistoka buvo, čiužinys kietokas, na, bet priprasim. Kai tik kambarys įgaus normalų vaizdą - parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 07 01, 20:21)
Pagaliau turime miegamojo baldus. Esu viskuo patenkinta. Miegoti kiek keistoka buvo, čiužinys kietokas, na, bet priprasim. Kai tik kambarys įgaus normalų vaizdą - parodysiu.

Labai smalsu pamatyti foto...
Atsakyti
mmm...labai labai user posted image

QUOTE(Sapho @ 2007 07 01, 17:58)
Kaip tik ieskau miegamojo interjeru sau, tai keleta foto imetu ir cia:

user posted image

Atsakyti
Norėčiau nuspirkti tokią miegamojo lovą su baldakimu, deja, abejoju ar patiktų MB.

user posted image
Atsakyti
Čia mano miegamojo baldeliai smile.gif Kol kas labai jais patenkinta rolleyes.gif Tik dar nėra užuolaidų, šviestuvų, dekoro elementų..

http://public.fotki....asis/lova1.html
Atsakyti
Merginos,

Noriu lovos miegamąjam, kur po visa lova yra stalčiai. Gal žinot kur tokią gauti.
Atsakyti