Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

mes butent taip ir isdazem miegamaji, kaip pirmoj nuotraukoj smile.gif bent jau bandem lotuliukas.gif gavosi gal biski kitaip,o gal mano akim kitaip blush2.gif ta vidurine juosta gavosi biski tamsesne nei tikejaus, tai as vis stradalinu-gal perdazom, gal perdazom...o MB sako jam patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 11, 15:18)
mes butent taip ir isdazem miegamaji, kaip pirmoj nuotraukoj smile.gif bent jau bandem lotuliukas.gif gavosi gal biski kitaip,o gal mano akim kitaip blush2.gif ta vidurine juosta gavosi biski tamsesne nei tikejaus, tai as vis stradalinu-gal perdazom, gal perdazom...o MB sako jam patinka 4u.gif

blush2.gif gal galėtum įkelt nuotraukytę, kaip išėjo blush2.gif , o jūsų miegamasis didelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 11 liepos 2007 - 14:30
dar ner ko ten fotografuot 4u.gif plikos sienos, tik nudazytos ir viskas, dar net grinys nesudetos, kai jau bus pilnai irengtas miegamasis, tadu ir desiu nuotraukas blush2.gif nes vaizdas gi dar ir kaip keisis...
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
as su MB biski nesutariam, kuria puse palaikytumet? ir kodel? atkalbekit MB arba mane biggrin.gif

kai ieini i kambari, durys nuo mazesnes sienos paslinktos per 40cm. mazdaug.. noriu paslinkti jas dar 20cm ir per visa siena ikisti spinta i ta ''kamputi''.. vyras kategoriskai pries.. g.gif bet gi dabar stovi spinta per puse tos sienos, is abieju jos pusiu po tarpa, ten visokios siuksles kaupiasi lotuliukas.gif nu nereikalingi daiktai, klausiu kam to rikia? o jis man sako kad siurbli ten laikys kai nusipirks, ar sepecius.. nu teisybe pasakius juokiuosi balsu tokius dalykus isgirdus lotuliukas.gif ale ka daryt? vyras uzsisiko ir viskas doh.gif nors zinoma tas sienas perkeldineti tai ne man teks, bet vistiek, man atrodo taip protingiau butu.. o dabar kaip tik remontai, nepasidarysim dabar, po to juolabiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 12 liepos 2007 - 07:52
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 07 11, 19:21)
user posted image
Papildyta:
user posted image

o, tas rudas miegamasis labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 11, 19:10)
dar ner ko ten fotografuot 4u.gif plikos sienos, tik nudazytos ir viskas, dar net grinys nesudetos, kai jau bus pilnai irengtas miegamasis, tadu ir desiu nuotraukas blush2.gif nes vaizdas gi dar ir kaip keisis...

blush2.gif baisiai įdomiai pamatyti net ir be baldų, kaip atrodo tos nudažytos sienos normaliuose butuose blush2.gif o kokio dydžio jūsų miegamasis, jei ne paslaptis?
Papildyta:
QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 12, 09:01)

drinks_cheers.gif

o jeigu miegamasis bet kurio paros laiku visąlaik tamsus (užstiklintas balkonas, po langais miškas, saulutės visai nebūna ir t.t.), tai turbūt tokio tipo bus visai negražu ir dar tamsiau miegamajam g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 12, 09:01)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mama_Tania @ 2007 07 12, 09:05)
...

o jeigu miegamasis bet kurio paros laiku visąlaik tamsus (užstiklintas balkonas, po langais miškas, saulutės visai nebūna ir t.t.), tai turbūt tokio tipo bus visai negražu ir dar tamsiau miegamajam g.gif ?

drinks_cheers.gif
Na taip, todėl toks miegamasis ir tokios intensyvios spalvos mano nuomone tinka tik didelėm šviesiom patalpom. Savo gyvenamąjį kambarį buvome išsidažę intensyvia spalva, tai šviesinom, tai dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 12, 08:49)
as su MB biski nesutariam, kuria puse palaikytumet? ir kodel? atkalbekit MB arba mane biggrin.gif

Atkalbu TB. Argumentas butu toks, kad ta siurbli ir sepecius gales deti i spinta, ju nesimatys ir atrodys viskas daaaug tvarkingiau. O kad nereiktu traukti duru, tai as siulyciau spinta daryt 40 cm gylio, as pati tokia darysiu, nes kambarys nedidukas, o rubams susidet pilnai uztenka tu 40 cm, pati pasimatuok rubu kruvele. Ti biski problema su pakabom butu, bet jas galima kabinti ant statmenau sienais tokios issitraukiamo pagalio, nemoku paaiskint, bet vakar kaip tik su tokiais baldininkais snekejau, tai rode. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 07 12, 10:21)
Atkalbu TB. Argumentas butu toks, kad ta siurbli ir sepecius gales deti i spinta, ju nesimatys ir atrodys viskas daaaug tvarkingiau. O kad nereiktu traukti duru, tai as siulyciau spinta daryt 40 cm gylio, as pati tokia darysiu, nes kambarys nedidukas, o rubams susidet pilnai uztenka tu 40 cm, pati pasimatuok rubu kruvele. Ti biski problema su pakabom butu, bet jas galima kabinti ant statmenau sienais tokios issitraukiamo pagalio, nemoku paaiskint, bet vakar kaip tik su tokiais baldininkais snekejau, tai rode.  4u.gif

pas mane koriduoriuj tokio plocios spinta tai ir tokios pakabos ir visai gerai thumbup.gif be to mano b butas nedidelis tai koridoriuj vienintele spinta i kuria viskas turejo sutilpt ir zinokit visai gerai tilpo nors labai pergyvenau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 07 12, 09:21)
Atkalbu TB. Argumentas butu toks, kad ta siurbli ir sepecius gales deti i spinta, ju nesimatys ir atrodys viskas daaaug tvarkingiau. O kad nereiktu traukti duru, tai as siulyciau spinta daryt 40 cm gylio...

Su viskuo visiskai sutinku, isskyrus spintos gyli 40 - aiskiai per mazai. As us tai, kad perkelti duris - kai butuose mazai vietos ja reikia taupyti, o racionalus isdestymas ir yra taupymas - jei i spinta netelpa pakaba ir ja reikia kabinti kitaip - labai nepatogu (sunku prieiti prie tolimesniu drabuziu) ir drabuziu telpa maziau...
Be to i tokia siaura spinta gali netilpti tas garsusis dulkiu siurblys lotuliukas.gif
Atsakyti
va va, reik prima nusiziureti kokio skersmens tas siurblys bus lotuliukas.gif laugh.gif

dar mama sako kad gal daryti toki kaip laipta, toliau nuo duru 60cm spinta.. o prie duru 40.. ir ten daryti lentynas.. seip butu gal net geriau, nes giliu lentynu nereikia, bet kaip tada atrodys? kaip sposas koks.. g.gif

o MB viena siena jau perkeldinejo, pjove ir istatinejo kitoje vietoje, tai gal del to dar labai oziuojasi g.gif man tai kas, pasokineju aplink issiziojus ir tiek to vargo doh.gif
Papildyta:
kas del 40cm. gal galit parodyti kaip ten atrodo tos kabyklos? g.gif nelabai isivaizduoju
Atsakyti