Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(pinga @ 2007 07 03, 20:25)
Čia mano miegamojo baldeliai smile.gif  Kol kas labai jais patenkinta  rolleyes.gif  Tik dar nėra užuolaidų, šviestuvų, dekoro elementų..

http://public.fotki....asis/lova1.html

Komoda thumbup.gif , bet lova laaaaabai skausmingai atrodo doh.gif nesitrankai galvos į tą iškilimą-apvadą kur galvūgalis g.gif Bijočiau sėdėt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 07 03, 20:49)
Komoda  thumbup.gif , bet lova laaaaabai skausmingai atrodo  doh.gif nesitrankai galvos į tą iškilimą-apvadą kur galvūgalis  g.gif  Bijočiau sėdėt hihihi.gif

Nu dar nė karto neteko galvos susitrenkt lotuliukas.gif O šiaip ten po tuo apvadu dar yra apšvietimas paslėptas Žodžiu, lova net į rozetę jungiasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 06 24, 11:03)

Mano miegamojo viena siena taip pat juoda. Kazkada jau keliau nuotraukyte, bet dabar pakartosiu tiesiog siaip palyginti du variantus ,,juoda" tema biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted imageIr dar
Atsakyti
Helena, miegamojo lova su dviem atskirais čiužiniais?Niekada nepirkčiau šeimyninės lovos su atskirais čiužiniais. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 04 liepos 2007 - 07:21
QUOTE(pinga @ 2007 07 03, 21:25)
Čia mano miegamojo baldeliai smile.gif  Kol kas labai jais patenkinta  rolleyes.gif  Tik dar nėra užuolaidų, šviestuvų, dekoro elementų..

http://public.fotki....asis/lova1.html

Vau, kokia įdomi komoda bigsmile.gif !!!!
jolax šaunus jūsų miegamas, su juoda spalva, bet labai šiltas ir jaukus atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 07 03, 22:40)
Mano miegamojo viena siena taip pat juoda. Kazkada jau keliau nuotraukyte, bet dabar pakartosiu tiesiog siaip palyginti du variantus ,,juoda" tema biggrin.gif
user posted image

grazus miegamasis thumbup.gif taip ir pingos
Atsakyti
user posted image
[/quote]

Labai grazus miegamasis, graziai suderintos spalvos, viena kita papildo
bigsmile.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
Mamytes, ar galetumet man patarti 4u.gif man jau reikia apsispresti del sienu spalvu - viena miegamojo siena, kur stoves lovos galvugalis, noriu kaip nors isskirti. ir galvoju, gal ja nudazyti silta raudona spalva, na tokia ne rekiancia, o labiau prigesinta, o kitas sienas - dramblio kaulo. uzuolaidos, lovatiese butu rudos spalvos, baldai - sviesus. grindys jau nupirktos, kalnu azuolo spalvos, tai ji tokia silto rudumo.
gal kas turite patirties apie raudona siena miegamajuje - ar nebus per rysku? gal kas turite foto su panasiu interjeru? ax.gif
kitas variantas butu ta viena siena dazyti sviesiai ruda spalva, o raudonas deti uzuolaidas, lovatiese, gal koki paveiksla su raudonais akcentais.
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 06 24, 11:03)

Savotiska, nors per langa matau savo nama:)
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 07 09, 14:03)
Savotiska, nors per langa matau savo nama:)

Nu va, tai kaimynai dabar žinos, koks mūsų miegamasis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Veronika @ 2007 07 04, 08:17)
Helena,  miegamojo lova su dviem atskirais čiužiniais?Niekada nepirkčiau šeimyninės lovos su atskirais čiužiniais. schmoll.gif

O kodėl atrodo, kad su dviem atsikrais? Taigi vienas rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

leiskit prisijungt blush2.gif

man patiko;

user posted image
(buvo šioj temoj, labai įstrigo)

user posted image

(būtent žalias akcentas patiko, bet namuose taip gal nedaryčiau, bet galima panaudoti interjero detales thumbup.gif )
Atsakyti