Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

puka berods sitame skyrelyje, buvo idetos vienos panos miegamasis..ten raudonos uzuolaidos berods, tamsus visas kambarys ir lova tamsi...graziai atrode thumbup.gif tad nebutina drayti standartiskai, sviesios sienos - tamsus baldai....ne galima padaryti ir kitai, bet ziurint i situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 07 25, 10:23)
puka berods sitame skyrelyje, buvo idetos vienos panos miegamasis..ten raudonos uzuolaidos berods, tamsus visas kambarys ir lova tamsi...graziai atrode thumbup.gif  tad nebutina drayti standartiskai, sviesios sienos - tamsus baldai....ne galima padaryti ir kitai, bet ziurint i situacija mirksiukas.gif

o as pagaliau siandien pradedu savo miegamojo remonta clap.gif viska reik iskraustytir nulupt tapetus o tada jau darbai darbeliai laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
parodysiu savo miegamojo fragmentą smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos
siandien istato langeli i mano miegamaji busimaji
ir galiu jau pradeti remonta:)
miegamas yra 12 kvadratu
i siaure...taigi saulutes nebus kaip ir:(

darysiu ji zalsva.., grindys i raudonuma, o spinta stumdomom durim per visa siena bus naturalaus pavirsiaus, horizontaliom tokiom juostelem....

siaip radau viena fotke kazkokiam statybos zurnale, labai patiko, bandysiu kazka panasau daryti, prie progos imesiu perfotografuota ta nuotrauka, jei iseis:)
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 25, 09:20)
parodysiu savo miegamojo fragmentą  smile.gif

super 4u.gif
Atsakyti
Westa gražu wub.gif o kita siena kokios spalvos,vienspalvė,ar irgi gelėta g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 07 24, 19:47)
puka, o kokiu spalvu dar yra tapete, spalva gali nulemti pats tapetas.....

sokoladas juodas ir pieniskas biggrin.gif ... jauciu nesviesinsiu labai, bandysiu miegamaji daryti tamsesni g.gif

QUOTE(okkey @ 2007 07 25, 08:50)
as greiciausiai rinkciausi sviesia, kad baldas isrysketu  ax.gif  4u.gif

nu va paziurejau westos foto irgi graziai atrodo ne per tamsi akcentuojama siena g.gif

QUOTE(rutellee @ 2007 07 25, 09:23)
puka berods sitame skyrelyje, buvo idetos vienos panos miegamasis..ten raudonos uzuolaidos berods, tamsus visas kambarys ir lova tamsi...graziai atrode thumbup.gif  tad nebutina drayti standartiskai, sviesios sienos - tamsus baldai....ne galima padaryti ir kitai, bet ziurint i situacija mirksiukas.gif

taip taip atsimenu, nu neuzilgo reiks pirkti viska tai itariu paskutine minute ir nuspresim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 07 25, 16:34)
Westa gražu wub.gif o kita siena kokios spalvos,vienspalvė,ar irgi gelėta g.gif

kitos vienspalvės.. turiu tokią nelabai ryškią foto g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 25, 17:25)
kitos vienspalvės.. turiu tokią nelabai ryškią foto  g.gif

Man labai idomios uzuolaidos (jau nekalbant kad ir grazios) - nelabai suprantu - ar ta tamsioji dalis yra judinama? Jei taip , tai kaip ant dvieju karnizo vamzdziu sukabintos trys uzuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 07 25, 18:05)
Man labai idomios uzuolaidos (jau nekalbant kad ir grazios) - nelabai suprantu - ar ta tamsioji dalis yra judinama? Jei taip , tai kaip ant dvieju karnizo vamzdziu sukabintos trys uzuolaidos?

ant trijų smile.gif .. tamsios judinamos , jos praktiškai visai užtamsina kambarį , jei reikia smile.gif .. beje ir dieninės yra tokios tamsiai bordavos, tik nesimato jos taip fotkėj.. reiks kada realias spalvas nufotografuot.. šiaip kažkur buvau jas įdėjus ..einu ieškot g.gif
Atsakyti
Panos, gal galit parekomenduot gerus miegamojo spintų gamintojus ax.gif Išsirinkau pagaliau lovą iš Akai. O pasirodo jie jau nebegamina spintų pagal užsakymą - o ir apskritai ten pas juos dabar atostogos ir "Skrajoj" jų kampelyj kaip iššluota doh.gif Tai norėjau jau užsakinėt iš greta esančios "Vesidos", bet paaiškėjo, kad "Vesidoj" nėra tokių plokščių, iš kokių aš noriu iš Akai lovą užsisakyt blink.gif Nu vnž. padėtis be išeities unsure.gif
Atsakyti
Westa vėl pasikartosiu bigsmile.gif nu gražu thumbup.gif man patinka tos derinys,gelėta-vienspalvė,ir aplamai viskas čia pas tave patiko,ir užuolaidos,ir grindys,ir šviestuvas,ir miegamojo lova bei užtiesalas bigsmile.gif beje kur jį pirkai rolleyes.gif
Atsakyti