Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(westa @ 2007 07 25, 12:20)
parodysiu savo miegamojo fragmentą  smile.gif
user posted image

Westa, o kokias grindis dėjai? Labia gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 07 26, 11:20)
Westa, o kokias grindis dėjai? Labia gražiai atrodo ax.gif

balinto ąžuolo parketlentės 4u.gif
Atsakyti
as tai matau tik antra westos nuotrauka g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 07 26, 11:16)
as tai matau tik antra westos nuotrauka  g.gif  verysad.gif

aš ir verysad.gif ....
Atsakyti
Westa labai siltas ir miegamasis. O man vis nesigauna sudelioti migamajame taip ir kad daiktais neapsikrauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2007 07 26, 12:52)
O man vis nesigauna sudelioti migamajame taip ir kad daiktais neapsikrauti  g.gif

išsirenki mažiausią kambarį, kur telpa tik lova, ir viskas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2007 07 26, 13:52)
Westa labai siltas ir miegamasis. O man vis nesigauna sudelioti migamajame taip ir kad daiktais neapsikrauti  g.gif

na pas mane atskirai rūbinė yra tai va ir dingsta iš kambario spinta, komoda... o ko daugiau reik smile.gif .. man dar , kaip rašiau, staliuko,o greičiausiai lentynėlės trūksta žurnalui pasidėt ir noriu kokio minkštasuolio.. ir paveikslo ant sienos.. smile.gif dėl kilino dar galvoju, nelabai mėgstu jų unsure.gif . namie kol kas nei vieno neturim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 26, 12:11)
balinto ąžuolo parketlentės  4u.gif

thumbup.gif atrodo. man tai labai gražu ax.gif

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 26, 14:10)
išsirenki mažiausią kambarį, kur telpa tik lova, ir viskas  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif yra logikos... Pas mus tai telpa ir spinta ir lova ir staliukai prie lovos.... žodžiu nemažai...

QUOTE(westa @ 2007 07 26, 14:24)
na pas mane atskirai rūbinė yra tai va ir dingsta iš kambario spinta, komoda... o ko daugiau reik  smile.gif .. man dar , kaip rašiau, staliuko,o greičiausiai lentynėlės trūksta žurnalui pasidėt ir noriu kokio minkštasuolio.. ir paveikslo ant sienos..  smile.gif dėl kilino dar galvoju, nelabai mėgstu jų  unsure.gif . namie kol kas nei vieno neturim  schmoll.gif

Čia tai idealiausias variantas. Su mielu noru ir aš visą sukraučiau į drabužinę, kad nebūtų spintos jokios....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 07 26, 14:32)
thumbup.gif atrodo. man tai labai gražu ax.gif

aš visam name tokį dėjaus.. man irgi gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 26, 12:10)
išsirenki mažiausią kambarį, kur telpa tik lova, ir viskas  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai va dabar bus labai mazas miegamasis (naujuose namuose), vel problema kaip lova statyti? Ar gerai bus jei virs galvos bus langas g.gif , bet galvos bus i siaure ir durys sone sinos gale. Kitaip jei statai lova, tai gaunasi kojomis i duris, galvos i rytus ir langas sone doh.gif. Kambariukas tikrai nedidelis, taip kad tik kokia komoda tilps ir viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2007 07 26, 13:37)
Tai va dabar bus labai mazas miegamasis (naujuose namuose), vel problema kaip lova statyti? Ar gerai bus jei virs galvos bus langas  g.gif , bet galvos bus i siaure ir durys sone sinos gale. Kitaip jei statai lova, tai gaunasi kojomis i duris, galvos i rytus ir langas sone  doh.gif. Kambariukas tikrai nedidelis, taip kad tik kokia komoda tilps ir viskas  blink.gif

nu ir kas? pas mane už galvūgalio langas, kojos į duris, o kryptis, tai arba rytai, arba pietūs g.gif , dzin visi išmislai, kitaip vaikščiot nepatogu būtų, kai kambarėlis mažutis smile.gif, pas mus net komoda netelpa, nes vaikučio lovelė yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 26, 14:35)
aš visam name tokį dėjaus.. man irgi gražu  4u.gif

tikrai labai labai gražu....

Pas mus bute kambariuose yra lentos (neįsivaizduoju kokio medžio, bet tos senos), reiks jas nušveisti ir perlakuot (tikriasuia maišysiu kokio beico, kad geresnė spalva būt....), o svetainėje - natūralus ąžuolinis tikras parketas. Tai va ... išlupti gaila, o nelabai jis man doh.gif: Tai toks kvailas jausmas.... nors ir persiplėšk doh.gif: Kilimų tikrai nedėsiu: negaliu jų pakęst doh.gif:

QUOTE(Sugar @ 2007 07 26, 14:37)
Tai va dabar bus labai mazas miegamasis (naujuose namuose), vel problema kaip lova statyti? Ar gerai bus jei virs galvos bus langas  g.gif , bet galvos bus i siaure ir durys sone sinos gale. Kitaip jei statai lova, tai gaunasi kojomis i duris, galvos i rytus ir langas sone  doh.gif. Kambariukas tikrai nedidelis, taip kad tik kokia komoda tilps ir viskas  blink.gif

Pas mus išeina, kad galva daug maž į šiaurę, langas dešinėje, o durys - kairėje (kai guli lovoje), telikas tiesiai prieš doh.gif: Tipo gerai smile.gif tik norėčiau, kad spintų nebūtų....

Beje, iš kur perkar čiužinius lovoms r kokius renkatės? Ir kur gerai gamina nestandartines lovas (man reikia 180 x 220)
Atsakyti