Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(jadzka @ 2007 07 26, 14:58)
o svetainėje - natūralus ąžuolinis tikras parketas. Tai va ... išlupti gaila, o nelabai jis man doh.gif: Tai toks kvailas jausmas.... nors ir persiplėšk doh.gif:

tai nudažyk tamsiai, jei spalva dera, tada nekris į akis pats tas specifinis parketo raštas 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kuri turit ar ką gero - blogo girdėjot apie Justlukos baldus. Aš šiandien nusižiūrėjau jų miegamojo komplektą Retro.

Kol kas lyg ir patinka.Kaip bus rytoj- nežinau. Labai sunku išsirinkti. doh.gif
Atsakyti
mes siandien jau isirinkom lova is Optimatos lotuliukas.gif ryt vaziuosim dar paziuret ir jei neapsigalvosim o turbut kad ne lotuliukas.gif tai pirksim
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 07 29, 19:21)
mes siandien jau isirinkom lova is Optimatos  lotuliukas.gif ryt vaziuosim dar paziuret ir jei neapsigalvosim o turbut kad ne  lotuliukas.gif tai pirksim

o aš pažiūrėjau jų internetinį puslapį ir radau štai tokią padorią man patinkanti lova idomu jos kokia kaina g.gif
bet as jau ju baldus maciau dar ir kitoi pardei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 29 liepos 2007 - 23:41
gal kas turit toki daiktapaklodė? Labai jau nepatogu tos paprastos nutystancios paklodes doh.gif o maximines ar jysk daznai prasta kokybe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 07 30, 13:00)
gal kas turit toki daiktapaklodė? Labai jau nepatogu tos paprastos nutystancios paklodes doh.gif o maximines ar jysk daznai prasta kokybe unsure.gif

Hobby Hall,man irge kokibe nekoke schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2007 07 30, 01:35)
o  aš pažiūrėjau jų internetinį puslapį ir radau štai tokią padorią man patinkanti lova idomu jos kokia kaina  g.gif
bet as jau ju baldus maciau dar ir kitoi pardei.

aha sita lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 07 30, 12:00)

Turim bei naudojamės frotinėmis paklodėmis,bet perku 'Kurimoj"tai kokybe nesu nusivylus ax.gif
Atsakyti
O kas casabeloje gal kanors pirkot?Kaip ten kokybe?va ten graziu lovu butu smile.gif
http://www.casabella...amp;page_id=169
Papildyta:
Sita dar man nereali smile.gif idomu ar visa ji medziagine.Prisimenu per atostogas miegojom lovoj su kampais mediniais, tai su melynom kojom grizau...

user posted image
Papildyta:
user posted image wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 07 30, 16:54)
O kas casabeloje gal kanors pirkot?Kaip ten kokybe?va ten graziu lovu butu smile.gif
http://www.casabella...amp;page_id=169
Papildyta:
Sita dar man nereali smile.gif idomu ar visa ji medziagine.Prisimenu per atostogas miegojom lovoj su kampais mediniais, tai su melynom kojom grizau...

user posted image
Papildyta:
user posted image wub.gif

mano va Casabelinė, medžiaginė smile.gif patogi, minkšta smile.gif
labai panašį į tą baltą.. dar tie atlošai kažkiek judinasi, labai patogu jei nori sedėt lovoj
user posted image

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 30, 16:12)
mano va Casabelinė, medžiaginė  smile.gif patogi, minkšta  smile.gif
labai panašį į tą baltą.. dar tie atlošai kažkiek judinasi, labai patogu jei nori sedėt lovoj
user posted image

super thumbup.gif norisi kristi tiesiog ant jos:) kiek mokejot , jei ne paslaptis?
Atsakyti
Nius mer turim casabellos baldus svetainės tai jau seniai pas mus kokius 7 metus, kaip naji gražūs thumbup.gif
Atsakyti