Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

va kokia lovyte radau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
man irgi labai grazios Casabellos lovos, labai noriu odines...ale kaip ji kainos???buvau uzsukus i italisku baldu salona Domus Galerijoj, tai man ten kai pasake vienos lovikes kaina tai nezinojau kaip cia greiciau lekt is tos parduotuves...11000 lituku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 07 30, 15:15)
Turim bei naudojamės frotinėmis paklodėmis,bet perku 'Kurimoj"tai kokybe nesu nusivylus ax.gif

Mes irgi naudojam frotines paklodes, super thumbup.gif Neslankioja, puikiai skalbiasi, zodziu liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 08 01, 12:35)
Mes irgi naudojam frotines paklodes, super thumbup.gif Neslankioja, puikiai skalbiasi, zodziu liuks smile.gif

nu va rinkomes rinkomes lova jau buvom nusprende kokia pirksim ir kai nuvaziavom pirkt nebepatiko doh.gif schmoll.gif tai nuvaziavom i kita parduotuve ir nusipirkom tokia visai nebloga lotuliukas.gif mirksiukas.gif ziuresim ar po dvieju savaiciu kai atvez nebusim persigalvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 06 24, 11:03)

QUOTE(helena @ 2007 06 24, 12:43)
Man tai patalynė prie sienos dera biggrin.gif Be to patalynių daug yra biggrin.gif Mano butas visas juodai -baltai-raudonas, miegamajam irgi siena raudona yra, tai užuolaidos irgi į temą tongue.gif Tik nenufotkinau, kad jau visai viskas matytųsi..
p.s ten kur ta siena su raštais, tai ne siena, o karkasas toks, čia nesimato, bet jis nuo sienos apie 5 cm, ten apšvietimas už jo aplinkui.

labai idomu pasidare man jusu ta sienele uz lovos... ji azurine? noriu viename kambaryje azurines sieneles (tokios kaip budavo lygtai Nomedos laidos dekoracijos) bet nezinau kur reiktu uzsakyti toki grozi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lawriencky @ 2007 08 07, 15:01)
labai idomu pasidare man jusu ta sienele uz lovos... ji azurine? noriu viename kambaryje azurines sieneles (tokios kaip budavo lygtai Nomedos laidos dekoracijos) bet nezinau kur reiktu uzsakyti toki grozi... g.gif

Ir mane ta sienelė sudomino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2007 08 08, 11:48)
Ir mane ta sienelė sudomino  g.gif

parasiau helenai i az. tikiuos pasirodys dar cia greitu laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lawriencky @ 2007 08 08, 13:32)
parasiau helenai i az. tikiuos pasirodys dar cia greitu laiku  ax.gif

Nepamirškit ir manęs, gerai?
Atsakyti
QUOTE(lawriencky @ 2007 08 07, 15:01)

Labas labas, bandau operatyviai reaguoti 4u.gif Sienelė ( karkasas) yra iš gipso kartono, klijuota tapetais, už jos yra apšvietimas. Tapetai pirkti iš " Retroformos", Domus Galerijos. http://www_retroforma_lt/index2.php 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 08 08, 16:51)
Labas labas, bandau operatyviai reaguoti  4u.gif Sienelė ( karkasas) yra iš gipso kartono, klijuota tapetais, už jos yra apšvietimas. Tapetai pirkti iš " Retroformos", Domus Galerijos. http://www_retroforma_lt/index2.php  4u.gif

Ačiū, tikrai puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 08 08, 16:51)
Labas labas, bandau operatyviai reaguoti  4u.gif Sienelė ( karkasas) yra iš gipso kartono, klijuota tapetais, už jos yra apšvietimas. Tapetai pirkti iš " Retroformos", Domus Galerijos. http://www_retroforma_lt/index2.php  4u.gif

aciu uz operatyvuma 4u.gif tikrai grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 07 13, 11:57)
Pas mus yra dėžė ir po lova ir galvūgalyje ax.gif bet nepasakyčiau,kad labai patogu,dažnai vaiko minkštus žailsu joje laikom,nes ji gana gili
Va mūsų lova ax.gif
user posted image

mes turime tokią lovą, tik visiškai kitokių spalvų. ir mums ji super, ilgai ieškojau, kol radau tokį variantą, nes tos apatinės dėžės praktiškai nesimato, atrodo, kad lova tik ant kojelių. o ištikrųjų, tai ta dėžė yra didelė, mes laikom "sezoninę" patalynę ir pan. labai liuks. ir dar galvūgalyje yra dėželės.
Atsakyti