Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

o as uztat siandien maciau ta lova su tuo "stogu" gyvai parduotuveje..ale ten kazkaip man jinai ne taip isoudungai atrodo,na kaip ir dauguma kitu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 08 24, 10:28)
user posted image

Va sitokios lovos man pacios graziausios smile.gif
user posted image
user posted image

kai airijoj nuomavomes nama,mano lova tokia buvo,su tais metaliniais galais,fe tokia salta atrodo,o jau dulkes ant to metalo kaip seda,saule pasviecia viskas matosi,net ir ruosai kad valyta buvo,iki tol patiko labai,dabar tokios net uz dyka neimciau
Atsakyti
QUOTE(Giorgia @ 2007 08 24, 16:14)
kai airijoj nuomavomes nama,mano lova tokia buvo,su tais metaliniais galais,fe tokia salta atrodo,o jau dulkes ant to metalo kaip seda,saule pasviecia viskas matosi,net ir ruosai kad valyta buvo,iki tol patiko labai,dabar tokios net uz dyka neimciau

O pas mane tokia, tik aukso spalvos metalas, nieko nesimato- jokiu dulkiu ir tokia šilta tongue.gif
Atsakyti
o jus ar darote savo miegamuosiuose makiazo stalelius? ar kazkokia vietele?
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 08 25, 09:48)

Aš planuoju daryti 4u.gif Bet dar toli iki to stalelio, tai per daug nesuku dėl to galvos... Dabar meistrų priežiūra daugiau užsiėmus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 08 25, 09:48)

turiu dabar as ta makiazo staliuka, bet ne karto prie jo nesedejau, tik vaiko zaislai, masinytes sudetos . Daugiau niekada tokio nesigaminciau, tik pinigu ismetimas ir vietos uzgriozdinimas schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugstele: 25 rugpjūčio 2007 - 10:18
QUOTE(rugstele @ 2007 08 25, 11:16)
turiu dabar as ta makiazo staliuka, bet ne karto prie jo nesedejau, tik vaiko zaislai, masinytes sudetos . Daugiau niekada tokio nesigaminciau, tik pinigu ismetimas ir vietos uzgriozdinimas schmoll.gif .

O tai kur visas kosmetines priemones susidėti? g.gif Galvojau gal vonioj, bet pas mus ji nedidelė, tad nelabai bus kur kažką susidėti...
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 08 25, 11:21)
O tai kur visas kosmetines priemones susidėti?  g.gif  Galvojau gal vonioj, bet pas mus ji nedidelė, tad nelabai bus kur kažką susidėti...

Na as irgi svarstau, ar geriau vonioj didesne spintele pasidaryti visoms priemonem, ar miegamajam tam vieta skirti....Gal dar kokiu nuomoniu bus...?
Atsakyti
Galvojau ir aš apie kosmetinį salelį, kol nepasikalbėjau su draugėmis, kurios juos turi,- sakė, kad nesinaudoja juo, o tik papildomas dulkių valymas. Visas kosmetines procedūras esu įpratusi darytis vonioje, tai manau ir toliau taip darysiu ir tokio stalelio nepirksiu schmoll.gif Vonioje tikrai atsiras vietos tokiai spintelei thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip jau dažytis geriausia prie natūralaus apšvietimo - ar visos turit vonias su langais? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 08 25, 22:33)
Šiaip jau dažytis geriausia prie natūralaus apšvietimo - ar  visos turit vonias su langais?  mirksiukas.gif

Tai va būtent smile.gif Iki šiol visas kosmetines priemones laikau vonioje, bet dažausi kambaryje, tad manau naujam bute patogiau būtų viską po ranka turėti kambaryje, nereikės nešiotis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 23, 23:47)
o mano svajoniu lova yra cia... wub.gif Forma MI, tik ne raudona aisku,bet spalva galima pasirinkt

http://www.minijosba...icle/baldai/10#

thumbup.gif
Papildyta:
Niekam nereikalingas tas stalelis doh.gif , o beto prie jo labai nepatogu, na nes as visada dazausi atsistojusi, tai man prie to staliuko veidrodzio sunku prieiti, tai as lekiu i vonia blush2.gif
O beto ,Lietuvoje sie dalykai yra naujiena, o cia zmones, kur as esu dabar naudojo juos ir pries 20 metu, ir galiu pasakyti, kad visuose namuose ju yra,bet niekada ju niekas nenaudoja.Moterys lekia i vonia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaxtiena: 26 rugpjūčio 2007 - 18:57