Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

As tai bepusryciaudama makijaza darau.Tiesiog atsinesu kosmetine i virtuve. Tai man tai dilema tikrai. Man tas staliukas grazus neraliai, toks jaukus tavo kampelis. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 26 rugpjūčio 2007 - 20:28
aš tai dabar kambary dažausi, prie komodos, o naujai įrenginėjamuose namuose pati susiprojektuosiu kosmetini stalelį... ax.gif nes visų pirma -dažytis geriausia prie natūralaus apšvietimo, o antra -kosmetikai nesveika vonioj, kur dažnai keičiasi temperatūra ir drėgmė.
O savo stalelį darysiuosi baro aukščio, su baro kėde. Taip susigalvojau, nes kaip jau kažkas minėjo, paprastai dažaisi atsistojusi, bet jei ilgai užtrunki, tai smagu ir uodegą ant kažko padėt hihihi.gif be to, mažiau vietos užima...
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 24, 10:47)
o mano svajoniu lova yra cia... wub.gif Forma MI, tik ne raudona aisku,bet spalva galima pasirinkt

http://www.minijosba...icle/baldai/10#

o man tik šita raudona - svajonių lova, .... jei turėčiau tokio dydžio kambarį, kad ji tilptų, ir dar erdės liktų wub.gif oooooi
Atsakyti
as dai erdves turiu tai lovai,bet su geras bajeris yra,jei daryt ja 180 plocio (turiu omeny vien ciuzini)tai ji netelpa pro duris,nes neissiardo lotuliukas.gif ale sugalvok tu man taip padaryt blink.gif sako,jei duru auktis kokie 215 tada tilps tongue.gif parodykit man namus,kur tokio auskcio duri sustatytos,nu gal ir yra,bet toli grazu ne visuose juk blink.gif pas mus namas,ir tai auksciausia stakta gal 2 metrai,o tai kaip i buta ta lova inest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 27, 14:26)
as dai erdves turiu tai lovai,bet su geras bajeris yra,jei daryt ja 180 plocio (turiu omeny vien ciuzini)tai ji netelpa pro duris,nes neissiardo lotuliukas.gif ale sugalvok tu man taip padaryt blink.gif sako,jei duru auktis kokie 215 tada tilps tongue.gif parodykit man namus,kur tokio auskcio duri sustatytos,nu gal ir yra,bet toli grazu ne visuose juk blink.gif pas mus namas,ir tai auksciausia stakta gal 2 metrai,o tai kaip i buta ta lova inest lotuliukas.gif

o tai kas ten per lova kad neisiardo g.gif
Atsakyti
nu tai vat ir as nezinau...cia MINIJOS BALDU lova FORMA MI
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kas turi koiu atsiliepimu apie lietuviskus baldus?ar normalios kokybes?nusiziurejau dar viena nebloga lovyte "KLAIPEDOS LOVOS"...ale niekaip neapsisprendziu,nes apie lietuviskus baldus negirdejau nieko...o ant italisku ar vokisku kol kas netraukiam blush2.gif

va tokia:

http://www_sofos_lt/img_d/queen_1.jpg

Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 27, 15:25)
sveikos 4u.gif
kas turi koiu atsiliepimu apie lietuviskus baldus?ar normalios kokybes?nusiziurejau dar viena nebloga lovyte "KLAIPEDOS LOVOS"...ale niekaip neapsisprendziu,nes apie lietuviskus baldus negirdejau nieko...o ant italisku ar vokisku kol kas netraukiam blush2.gif

va tokia:

http://www_sofos_lt/img_d/queen_1.jpg

oi, kokia graži lova, nieko negaliu pasakyti apie kokybę nei itališkų, nei lietuviškų, man tai atrodo čia kaip kam nuskyla, aš turiu LAUKSVOS (atrodo taip vadinasi) odinį kampą, labai patenkinta esu jau treti metai (tik katė daba odą apibraižė biggrin.gif ) dar ir po kokių pusės metų paskambino paklausė, kaip dėvisi. Tai aš lietuviška kokybe esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 27, 15:25)

labai faina, o jai deze yra idomu ? ... man labai patiko ir matmenys geri - neistempta ( o gal cia ciuzinio matmenys g.gif )
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 08 27, 00:05)
aš tai dabar kambary dažausi, prie komodos, o naujai įrenginėjamuose namuose pati susiprojektuosiu kosmetini stalelį... ax.gif  nes visų pirma -dažytis geriausia prie natūralaus apšvietimo, o antra -kosmetikai nesveika vonioj, kur dažnai keičiasi temperatūra ir drėgmė.
O savo stalelį darysiuosi baro aukščio, su baro kėde. Taip susigalvojau, nes kaip jau kažkas minėjo, paprastai dažaisi atsistojusi, bet jei ilgai užtrunki, tai smagu ir uodegą ant kažko padėt  hihihi.gif be to, mažiau vietos užima...

Labai gera ideja thumbup.gif as ir vis mastau kaip su kosmetika. Siuo metu dazausi kambaryje, nes vonioje nera visai vietos, bet naujajame miegamajame taip pat nebus vietos, jos atsiras vonioje, bet gal pasinaudojus tavo ideja, pavyks ikurdinti kosmetini staliuka miegamajame ax.gif Aciu 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
siaip matmenys yra tik ciuzynio,as ja gyvai sian ziurejau,simpatiska wub.gif galima gobelenu aptraukt,o galima oda,be to galima bet kokia spalva pasirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 27, 16:25)

o kokia kaina tos gražios lovos?
Atsakyti