QUOTE(Elena87 @ 2010 03 03, 17:01)
Sveikos
As jusu dietu patirties itariu nesu pasiekus

,Begu dabar vistienos pietum gamintis
Šaunuolė, kad buvai tokia protinga, kad nepradėjai su tom dietom, nes mes su Pėdutėss esam gyvi pavyzdžiai kokia "nauda" iš to

Sėkmės startuojant ir gerų rezultatų
QUOTE(kas cia @ 2010 03 03, 20:58)
as sitos dietos laikiausi pries pora metu, numeciau apie 17 kg, : tik as knygos neskaiciau, tad stinga fantazijos, ka galima valgyti. Kokius dar produktus valgote? Ana karta kazkaip buvo lengviau, sikart atsidarau saldytuva ir nieko nerandu valgomo
Sveika prisijungus

Gal atsieni per kiek laiko pasiekei tokį gerą rezultatą? tikra šaunuolė

Kas man ir patinka čia, kad manau jei nutrūksim, tikrai nepriaugsim trigubo numesto svorio,kas būdavo su badavimais visokiais
Patarčiau pasiimt knygą iš bibliotekos,vien dėl to, kad stimulas didenis,aiškiau, deje,nuvilsiu, grikių negalima.Yra trys etapai, pirmasis -dvi savaitės, galima valgyt:
Mėsa jautiena,paukštiena (be odos), kiauliena.
Jūros gėrybės: visų rūšių žuvis, moliuskai, vėžiagyviai.
Mėsa per pietus - liesi ar neriebi.
Sūris: Amerikietiškas čederis (neradau tokio, tai vartoju kažkokį kitokį čederį, minkštąjį gal,nebepamenu pavadinimo

),kaimiškas sūris, feta,mocarella, parmezanas, rikota,viervelinis, plėšamos sūrio lazdelės.
Riešutai:Migdolai 15 vienetų , Bertoletijos 7 vienetų, anakardžiai 15vienetų, lazdyno 15vnt, zemės 15vnt, pistacijų 30, graikinių 8 čia su lukštu arba 15 puselių.Su riešutais kaip ir minėjau,dažnai labai,labai padauginu, bet svoris krenta
Kiaušiniai neribotai
Daržovės ankštiniai augalai: Artišokai,šparagai, pupelės,avinžirniai, lęšiai,žirniai, brokoliai kopūstas, žiedinis kop, salierai, agurkas, baklažanas, visos salotos, grybai, špinatai, briuseliniai kop, ropės,agarai, cukinija.
Riebalai: Aliejus - rapsų arba alyvuogių
Priskoniai: Visi, kuriuose nėra cukraus, sultinys, ekstraktai, krienų padaž, pipirai.
Salduynai iki 75 kcal per dieną saldainiai kieti be cukraus, šokoladiniai milteliai be cukraus, kakvos milteliai be cukraus, drebučiai be cukraus, cukraus pakaitalas
Knygoje neaiškiai rašo apie pieno produktus. Kiek supratau, nelabai jų dera pirmam tarpsnį vartot, betmerginos čia vartojo,tai kefyrą, varškę, jogurtą nat. vartoju,svoris krenta

tik pieno nevartoju
kai atėjau į tą temą,prisipažinsiu, galvojau neištversiu 5 dienų. Nes receptų nelabai radau, atrodė mažai ką galima valgyt, buvau prisiekusi košių ėgėja, tai siaubas baubas atrodė. Bet galiu pasidalint ką aš vartoju, gal padės
Lęšiai su tunu
mėgstu tokį troškinį: Avinžirniai , arba lęšiai arba žirniai,arba sojų pupelės (mainau karts nuo karto,kad nepabostų) ir daržovės: brokoliai,žied.kop, pakepinu viską, keptuvėje pakepinu pomidorą su draug česnako, pievagrybiai, poras, na daržovės kokios turiu ir sumakaluoju su anštiniais priduktais.
Faršu įdaryta paprika
Mėgstu tokią ala "lazanija" ( net namiškiai pamėgo ir reikia muštis

) į skardą kloju : pakeptus baklažanus ( juos sūriam vandeny pamirkyt, suprieskoniaut,kuo daugiau česnako) ir iškepus su servetėle nuvalyt riebalus. taigi į skardą dedam sluoksniais pakeptą griežinėliais baklažaną, mocarellos sūrį, pievagrybius, tada vėl sluoksnis baklažanų,sumakaluoju tokią košę iš avokado , česnajo,citrinos sulčių ir aptepu baklažanus, tada čederio sūrio. na žodžiu, čia fantaziją pasijungt
Dievinu orkaitėje tiesiog pasikept folijoje lašišą su daržovėm
kad ir paprastas frikadeles su daržovėm
avinžirniai su spirgučiais

kaloringa,bet kaip skanuuuuuu
kotletai iš faršo ir kopūsto
įdarytas baklažanas faršu, galima viskuo įdaryt jį, kaip ir cukiniją, kopūstą
tiesiog orkaitėje troškintuve sudedu daržoves,apdedu mocarella ir kaip skanu irgi
darau vyniotini: išusu mėsos gabalą didelį, pridedu visko,ko noriu - pievagrybiai, paprika, baklažanas, ar panašiai, prieš tai viską apkepinu ir dedu ant mėsos,susuku ir kišu į orkaitę..
papraščiausi patiekaliukai,kaip kiaušinienė su pievagrybiais, daržovėm.
Salotos pačios papraščiausios - kopūsto, agurko,pomidoro alyv.aliejaus,citrinos
avokado salotos: lėkštę išdėti nuplautais salotų lapais, dėt pomidorų griežinėliais, avokadų skilteles,apšlakstytas citrinų sultim, padažui: svogūną smulkiai sutarkuoti,citrinų sultis sumaišyti su aliejum, sudėti svogūnus, pipirą ir pilti ant salotų..
Daug receptų yra knygoje, bet gal kitą kartą nurašysiu, nes bus per daug
o panos, gal atradot ką galima vartot vietoj miltų? kažkada labai užsinorėjau varškėčių arba kažko panašaus..sumaičiau varškę, kiaušą ir cukiniją, bandžiau kept, bet gavosi skysta,pridegė ten viskas, o skonis..feeee

visiškai nepasigendu nieko, tik vat,kartais tie miltai išlenda, nes norėtųsi kai ko pasigamint, bet nėra surišamos medžiagos